Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (115)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Drum bun si rasfatz placut. Sper ca o sa mai intri sa ne mai pove ce mai faceti si sa ne trimiti poze. Sa-ti incarci bateriile si sa te pregatesti sufleteste de intoarcerea la servici

Alina.a complimente de la Sophie pt reteta de gulash, a mancat de zici ca am tinut-o flamanda o saptamana. La fel face si cu umplutura de pui, nu stiu daca la Arad se face. Ceapa si ardeiul le-am facut mai mult inabusite in ulei cu un pic de apa ca sa pot sa-i dau si ei. Ziceam ca mai fac peste un an la cat trbe sa fierbi carnea aia da daca am vazut ce mult ii place peste cateva saptamani iar fac.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuciaZ spune:

Buna dimineata! Va ofer o cana cu cafea, ceai sau lapte, dupa preferinte.
M-am trezit cu o mare dilema... cand putem da ciupercute la strumfii mancaciosi?
Al meu baiat mi-ar manca si urechile daca ar putea, si cum noi avem interzis la lactate pana la 18 luni (bea numai N.. HA2), gustarea de dupa amiaza si numai a devenit o problema.
Oricum daca ar fi dupa el ar bea numai lapte. Aseara ii dadea sotul biberonul cand la un moment dat s-a oprit din supt, s-a uitat la sticla si a zis ap-te de vreo doua ori. Si eu care ziceam ca nu vrea sa vorbeasca!
Sa aveti o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

ola ola si buna dimineata!
ce de lume noua(veche) a mai intrat in ultima perioada si ce dor imi era de voi fetelor
valen tare frumos povestesti tu de fete eu abia o astept si pe a doua da' nu mai vine...si eu si sotul suntem ferm convinsi ca vom avea doua fete,toate planurile le facem in fct de asta.si da am luat rezi pe radio (ce am vrut eu) dar cu post cam departe si pregatire in craiova deci trebuie sa ma transfer
mai "cuscrelor" ia mai scrieti voi de copii ca tare frumos o mai faceti
cristina26 mi-e dor de voi deja,cand mai vi in ro?
andreeac eu nu mai stiu daca te-am felicitat dar iti spun inca odata ca ma bucur din inima pt voi.
karli ultima vizita la buc(cu reziul) mi-a ajuns pt cativa ani
timi si eli baga la greu gulas,tot asa il fac si eu sa-i pot da si ei.ii mai plac ff mult pastele cu carne tocata si pilaful de orez.
mai vroiam sa mai scriu parca ceva

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Aaa, ce frumos !!! Ap- te, ap- te ....
Eu i- am dat Dariei ciupercutze la punga inghetate. Nu stiu cat e de bine dar cert e ca mananca mai bine cand sunt prezente. Prima oara i- am dat doar din zeama care au lasat- o si a doua oara am pus o ciupercutza. Nici acum nu- i dau f multe insa in mancare lasa un gust bun.
Ma duc sa- mi fac o cafea. Eu inca sunt in pat. Si- a revenit Daria la program de somn: 9-9 dimineatza cu o ora juma la pranz.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

si eli doarme...eu nu stiu de la ce dar ea zice la lapte "piapi" cu accent pe primul i.dimineata pe la 5 aud "mama piapiiiii" si e jale alergam ca bezmeticii amandoi unul la bucatarie si unul la ea in camera sa o "trombonim" sa mai aiba rabdare....

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
o cafea??
noi am avut o noapte mai ciudata,mihnea s-a tot foit si a gemut prin somn,am pus mana pe el si nu avea febra,probabil ca se pregateste vreo masea sa iasa...nu stiu ca nu pot vedea si nici pipai..ca muscaaaa.
fii-miu a inceput sa spuna ceva inteligibil...aproape...tia(claxonul),pis(pisica)c(catel)ceva de genu:hu,hu(cocos sau cioara)si nelipsitul tata...mama cand are vreo problema.

eu am facut o tocanita de ciuperci si recunosc ca mi-a fost teama sa-i dau ciuperca,insa i-am dat zeama cu carnita..acum ma gandesc ca daca era o problema putea aparea si de la zeama.

imi vine sa-mi dau pumni in cap,aseara l-am zgariat putin pe fata,offf si imi tai unghiile dar cu tot ce s-a intamplat in ultimul timp am uitat,nu sunt mari dar...stiu ca se va lovi,isi va face fel si fel de vanatai si altele,dar parca ma doare si mai tare cand se intampla din cauza mea.

o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Am pierdut un mesaj luuuung si frumos pentru voi.

Revin (cand ma lasa voinicul din dotare)

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

Sonia are nevoie urgenta de noi

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

salutare........

musso, mi te si imaginez ca o gheonoaie cu gheare luuuungi si incovoiate....... si mie mi se mai intampla sa-l zgarii......da la cat se zgarie el, k nu ma lasa sa-i tai unghiile, ce mai conteaza o zgarietura in plus

alina.a, m-ai facut curioasa cu gulasu ala............daca nu cer prea mult, vreau si eu reteta.........

ghinetz, astept mesaju!!!

Vine,vine Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Eu sunt aia cu gheare lungi de-mi zicea toata lumea sa le tai inainte de a naste. In loc de asta, eu le-am pictat .

Amethyst, diane_dun, multumesc .
Ame, mi-era dor de postarile tale, mai povesteste de Jasmine, ca tare frumos le zici. Si pune niste poze undeva, pls! Sotul tau si-a revenit complet?
Ioana, chiar ma gandeam ca prin preajma sarbatorilor o sa te mai citesc si pe tine. E tare Sma cand cere ea bomboane .

Carla, s.12 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna fetelor,

voi ce le luati copiilor de Mos Nicolae? la noi in familie e traditie ca de Mos Niculae sa primim doar dulciuri si eventual o nuielusa ... dar Mara ce sa primeasca ? ca ei nu i-am dat dulciuri ... cred ca o sa-i pun in ghetute portocale, banane si struguri
precis David va primi ceva "ciocolatica" si Mara va fi curioasa
voi le-ati luat jucarii?

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput