Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (115)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LuciaZ spune:

Salut,
Intr-o pauza datorata unui mic somn de dupa amiaza ce la cuprins pe strumf, raportam si noi un baietel rasfatat caruia se pare ca ii plac senzatiile tari. Are momente cand, in timp ce se joaca, merge cu ochii inchisi sau cu degetele in urechi in timp ce "vorbeste", fapt ce il amuza foarte tare. Altfel, in afara de unele sunete in limba bebeleasca si de mama si tati, cand are chef, nu vrea sa spuna nimic. Iar daca insisti nici macar nu mai intoarce capul cand il strigi. In schimb stie foarte bine sa te certe daca ii interzici ceva si sa dea din mina la tine a bataie . Jucariile ii plac mai ales daca au suruburi, rotitze sau alte mecanisme sau daca scot sunete. In rest e un strumf smecher care, daca nu esti atent, se catara pe biroul calculatorului ca o maimuta, inchide si deschide calculatorul apoi butoneaza mouse-ul sau se agata de clanta incercand sa deschida usa. Ce ii reuseste foarte bine este trasul fetei de masa pana ajunge la obiectul dorit si aflat pe ea.
Pentru fetele care intrebau de carticele cartonate ..eu am luat de la carrf unde au o gama diversa de la mai multe edituri, ca sa nu mai spun de jucarii. Acum caut masinute din metal pt ca in acest moment il fascineaza. Se intinde pe covor si "le face" sa mearga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diane_dun spune:

violetan, multumesc mult pentru cuvintele frumoase, pupici tie si lui Laur! Mai povesteste-ne ce mai face micul print, imi place cum scrii!

nma, interesanta informatia despre pantofi, n-aveam idee ca ar fi indicat.

Ame, nu fii depresiva, mai bine uita-te la Jasmi ce mare si frumoasa s-a facut si ce frumos se joaca! Sper ca te-au mai lasat in pace durerile de cap, alea cred ca pot deprima pe oricine.

fianna, multumesc frumos pentru pm!

Cuscra, am uitat sa te intreb, ce mai face Denis?

Mami de Dani (1 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Ame pune niste filmulete cu J ca sa o vedem si noi ce frumos vorbeste ea.... LuciaZ si Adeluta a descoperit ca se intampla ceva cu urechile astea in sensul ca si-a bagat ea 2 degetele in urechi, cate unul in fiecare si le baga si le scotea.. in timp ce eu vorbeam nu stiu ce, apoi cand am observat ce atenta sta ea la fenomenul proaspat descoperit i-am cantat in struna intentionat; bineinteles s-a amuzat teribil si in acelasi timp era toata concentrata! are fata 2 urechi si cu urechile alea se pare ca se aude!

Timi dar tu cand ne mai pui poze cu burtica? eu as vrea sa te vad din cand in cand cu burtica ta noua! te rog!

fetele din tari straine cum v-a afectat criza? care mai e situatia? mai ales peste ocean! Canada, SUA? Valen si Cristina26 aveti ceva probleme? s-a scumpit ceva la piata? care mai e mersul lucrurilor la voi acolo?

si SIMOOO? ni-l mai arati si tu pe Matei? eventual in minifilmulete vorbarete? te rugam frumos!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Ghinet, eu n-am citit cu atentie ultimele pagini si am crezut c-ai vrut sa intarci dar n-ai reusit; felicitari insa pt. cele 59 de kilograme,esti tare. (acuma sa nu vii sa-mi spui ca ai 69 si nu 59 ca nu mai dau curand pe aici)Karligutza, apai la noi s-a cam scumpit mancarea; e drept ca s-a ieftinit benzina si asta ma avantajeaza pt. ca masina mea are motor de 3800 insa per ansamblu, scoatem mai multi bani din buzunar intr-o luna. Eu sunt la facultate si nu mai lucrez deci nu sunt afectata insa sotul meu care este sofer de tir si face curse in State resimte acut criza pt. ca s-au inchis multe fabrici si deci numarul curselor este in scadere ceea ce inseamna si o remuneratie mai mica. Astia spun ca abia anul viitor o sa resimtim efectele adevarate ale crizei asa incat eu ma astept sa scada pretul caselor, sa ne lipim si noi de una la un pret rezonabil. Ce-mi place mie in tot acest iures este ca au scazut preturile vacantelor in sud si am reusit sa-l conving pe sot sa plecam si noi la inceput de ianuarie. Fiecare cu ce-l doare, dupa cum observi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Soacra in vizita la nora:- Eh, mama soacra, cat stai la noi?- Eh, cat sunt bine primita, draga mea.- Cum? nici la o cafea nu stai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Buna seara

Fiica-mea tine dicursuri in pat in loc sa doarma, s-a prefacut ca-i e somn doar sa ma vada plecata si acum vorbeste de-o sa faca febra la limbutza.

Diane_dun multumesc, am primit gandul tau bun . Sophie e ok, daca nu face prostii face prostioare si ute-asa nu sta locului nici o secunda. Dani inca nu e la nanica ca sa ne pove mai mult de ea?

Karli spre rusinea mea n-am nici o poza cu burta noua si zau ca-mi pare rau. Ce sa fac daca suntem asa de ocupati... Acuma deja e maaare de nu mai intra in poze, imagineaza-ti ca arat ca ceva mic dar lat pe care mai bine-l sari decat sa-l ocolesti. Cand am fost insarcinata cu Soph la 25 de saptamani aratam ca acum la 20 vai da ce ma fac pana in aprilie?!
Sper ca urmatorul test ce-l faci sa fie pozitiv si sa fii mai norocoasa decat mine, sa nu se lipeasca bolile asa usor de tine si sa n-ai gretzuri.
Ii faci cozonac Adelutei anul asta?

I dictionarul Sophio-roman/englez s-a mai adaugat:
tau=ciao
mu=more/mai mult,mai vreau depinde...
Shoshi sau Shishi (ceva de genul asta)=Sophie
bushi=push
tashi inca n-am descoperit ce e, sigur nu-i taci ca n-are cum, touch iar putin probabil....
Mai are cateva pe care zau ca nu le pot transcrie fonetic.

Daca o intreb cine-i mama se bate cu pumnu-n piept in 90% din cazuri ca ea-i si rade dar daca ii zice sotul sa-i duca ceva la mama vine la mine sau daca-i zic da-i un pupic la mama ma pupa. Ma pupa daca e in toane bune ca daca nu imi zice rapid nu,niu sau no si mor cu cata dulceata-n glas zice nu, iese un fel de nuuuu cantat si ce pot sa zic...
Cred ca eu sunt vinovata pt asata ca-i tot zic Sophie-mama, S-Mami, S puiu lu' mama etc si normal ca o zapacesc.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui valen
\Ce-mi place mie in tot acest iures este ca au scazut preturile vacantelor in sud si am reusit sa-l conving pe sot sa plecam si noi la inceput de ianuarie. Fiecare cu ce-l doare, dupa cum observi.[:D

jos palaria! uite domnule pe cineva care stie ce sa faca cu efectele crizei asteia pacatoase! valen esti cool-a!!!!!!!!

timi, sarcina usoara in continuare iti doresc si fara dureri de cap.....si la propriu si la figurat.....chiar, te mai doare capu?????

karli, eu iti .....urez un test pozitiv, daca asta iti doresti.....si o soacra mai friguroasa care sa nu mai deschida geamurile.....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui valen

Soacra in vizita la nora:
- Eh, mama soacra, cat stai la noi?
- Eh, cat sunt bine primita, draga mea.
- Cum? nici la o cafea nu stai?

I: cand se uita nora la soacra cu un singur ochi???
R: cand o are in bataia pustii!!!!

Vine,vine Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Da mychydutza mai doare dar nu chiar asa de tare. Tot imi promite o colega ca-mi aduce hrean si tot uita, mi-a intrat mie in cap ca o sa-mi treaca cu retetele de la tine si Cafera cu hrean
Ce fain ca pleci la mama, stai si de Craciun acolo? Ce rasfatz pe voi si cate persoane la piciarele lui Andrei.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

pai tine-te de capu ei sa-ti aduca........da, stau si de craciun, ma intorc pe 29 , ca ma pregatesc de ....scarbiciu! abia astept sa plec....mi-e dor de acasa........si eu am suferit cand am plecat....cum zicea si karli!!!!!!!

Vine,vine Mos Craciun

Mergi la inceput