Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (115)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Unitone e pt petele maro ramase dupa sarcina. In afara de Unitone (de zi si de noapte) mie dermatologul mi- a recomandat si vit A E C ( triovit parca se numea)

Eu tot fac curat prin casa ( covoare, dulapuri.... )

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

O pereche sarbatoreste nunta de argint si in acelasi timp 60 de ani de viata. In timpul celebrarii apare o zana si le zice: - Ca premiu pentru fidelitatea voastra timp de 25 ani, va implinesc cate o dorinta." Sotia entuziasmata exclama: - Vreau sa fac o calatorie in jurul lumii cu sotul meu! Zana a atins-o cu bagheta magica si apar doua bilete de avion. Sotul se gandeste putin si dupa aceea, adresandu-se sotiei zice: - Am aceasta sansa doar o singura data in viata asa ca, scuza-ma draga, dar dorinta mea e aceea de a avea o sotie cu 30 de ani mai tanara decat mine. Sotia ramane socata dar dorinta e dorinta asa ca zana il multumeste, il atinge cu bagheta magica si pac! Sotul devine de 90 de ani!! Morala: barbatii sunt niste nemernici, zanele insa... sunt femei.

Vine,vine Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Ha, ca bine i- a facut

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

Citat:
citat din mesajul lui valen

Merci Mychydutza. O urare mai tampita nu cred ca puteam sa-i fac; sper macar ca n-a apucat sa citeasca.

esti culmea.......acu ghinetz o sa fie curioasa ce i-ai urat!!!

Vine,vine Mos Craciun

Pai sigur ca sunt. M-o fi felicitat ca-s gravida? Sau ca ma mut in Congo?
Acum lasand gluma, daca e urare de la valen io tot ma bucur. Ca stiu ca s-a gandit cu drag la mine. (si m-ai impresionat teribil cu Sarah si atitudinea ei fata de surioara. Ca si cum nu eram eu deja topita dupa ea...)

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

Sonia are nevoie urgenta de noi

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

tare fain bancul.
Dana eu pt pete am folosit o crema drula. E foarte buna si asta. Acum eu am probleme cu dermatita seboreica.

Nico, mami de Andra si Alex
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Diane, bine ai revenit! pupici si tie si frumoasei dani!
Mychy, ce-am mai ras! Tot timpul rad la postarile tale, indiferent ca scrii bancuri, iti re-re-actualizezi citatul de la semnatura sau povestesti despre voi. Am vrut demult sa-ti spun (cred ca ti-am mai zis): esti savuroasa si f tonica! Vorba romanului: esti cea mai tare, tine-o tot asa
Valen, ce tare povestesti! Si haios despre traznaile fetitzelor, dar si plin de duiosie. M-ai impresionat cu povestea papushelelor tale

Revin ca mai am de comentat

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://good-times.webshots.com/album/565597806AagfVt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

buna banc..am vrut sa bag un ras mare dar nu-mi merge open in new tabs...
sunt de acord cu violeta,mychy esti sufletul odiseei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Citat:
citat din mesajul lui musso17

buna banc..am vrut sa bag un ras mare dar nu-mi merge open in new tabs...
sunt de acord cu violeta,mychy esti sufletul odiseei.

georgiana,mamica de mihnea

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

Sonia are nevoie urgenta de noi

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

Salut,

sunflower iti multumesc ca te gandesti la mine. Reusesc sa mai citesc dar destul de rar. Au fost saptamani in care am pierdut pagini/capitole intregi. Lucrez de acasa (atat cat imi permite Jasmi)si in plus, sunt blogger cu experienta (asta pentru Corina careia ii urez succes) si mari noutati nu prea am.
Adica pot sa-mi laud copilul la infinit, dar asta nu-i nimic nou, nu? Spune foarte multe cuvinte, unele le pronunta foarte bine, altele foarte stricat insa vocabularul e destul de bogat si in fiecare zi invata ceva nou.
Sunt deci ocupata, obosita si cam depresiva in ultima vreme dar sper sa-mi revin.
Iese si ultimul canin la Jasmi, pe langa dintii si maselele (4) aferente.

Carla felicitari pentru sarcina fiindca nu am reusit sa te felicit pana acum si sa-ti treaca greturile cat mai repede!

diane_dun

Monicabo felicitari pentru nastere si te admir pentru cum te descurci cu 2 copilasi mici. Sa fie sanatoase si fericite.

fianna, te invidiez ca pleci din tara si iti doresc sa fie mult mai bine decat te astepti deja probabil.

Ioana, mami de Sma si Miruna, ma bucur c-ai mai intrat.

Sa aveti toate fetele si copilasii o zi linistita.

Mergi la inceput