Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (115)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Citat:
citat din mesajul lui cafera

...a murit Anca Parghel....

Mamica de printese

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

Sonia are nevoie urgenta de noi

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza.

tare rau im pare de aceasta doamna,macar sa avem toti atata dorinta de viata cat a avut aceasta femeie...se pare ca n-a fost suficient.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

vai nu pot sa cred........si ce plina de viata era....si ce bucuroasa ca se simtea bine.......of, viata asta e un bullshit! Dumnezeu sa o ierte! imi pare sincer rau!

Vine,vine Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza!
abia ma adun.........ma rog, asta e viata......

cristina, super bucataria! si filmuletzele...

mia, ce baiat dragut ai.......si vorbaretz!merci de urari. o sa am net acolo , dar am un PC care merge fffooarte greu, asa ca o sa intru dar mai rar.

cafera, Moshu vine in seara asta............la tine, numai daca ai fost cumintzica. ai fost?

m-ati innebunit cu tablitele magnetice. ma duc azi sa caut, ca am un TCM in apropiere. in ghetute diseara pun dulciuri si o nuielusha

Vine,vine Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Capitol nou aici

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estecri spune:

buna fetelor

revin si eu cu un raspuns de la RMN -ul pe care l-am facut . Stiti ca va povesteam ca mi-a iesit prolactina marita si eram suspecta de microadenom hipofizar. Nu este cazul! Sunt bine (ciclul tot nu mi-a venit nici acum - va poveasteam anterior ca nu am mai avut ciclu de 1 an si 4 luni), dar am alte nelamuriri acum. Pe rezultat mi s-a scris printe altele: leziune milimetricva cu semnal similar LCR localizata talamo-mezencefalic de partea dreapta - leziune sechelara---ce o mai insemna si asta? Doamne ca te duci sa-ti faci analize pentru una si dai de altele.

Am inceput tratament cu dostinex.

Va pup si va multumesc ca existati

Mergi la inceput