Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (115)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Cristina, ma bucur ca sunteti bine. Mi-au placut doctorita si dragalasa care mananca spagheti. Gata bradul? E superb!

Valen, o incantare sa mi le imaginez pe fete. Poze?

Alina.a, sanatate multa! Vaccinul de un an l-ati facut?

Ghinetz, sa va treaca repede. M-ai panicat iar cu vaccinul. Pai despre antipolio oral... nu e normal cu vaccinul "la gramada", dozele trebuie sa fie individuale si sa se desfaca in momentul administrarii. Actualul, fiind pt 10 copii, se tine dupa o zi pe alta, uneori se muta de la o circa la alta. Nu mi se pare normal.

Pandaaaaaaaaaaaaaaaa!

Lunaaaaaaaaaaaaaaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Dana, tu cum te mai simti? Dariuca ce face?

mychydutza, mi-am adus aminte de unitone. Face minuni, ai dreptate. Auzi? Dar pana sa o descopar, nu poti sa stii pe cate am aruncat banii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Valen si eu ma bucur tare ca te gandeai si tu sa ne scrii si ca strigarea mea a avut raspuns asa de rapid, chiar m-ai distrat/emotionat tare cum se descurca fetele singure-singurele cand e sa aibe "conflicte de interese"! .... mai cred ca procedezi exact asa cum trebuie, mai ales ca au varste apropiate, ce era sa aibe una 10 ani si alta 1 an jumate? discutiile nu le mai ieseau la fel de haios.... oricum felicitari pentru modul in care stii sa le faci sa ajunga singure la caile amiabile in negocierile pe care le au! si mai tb.sa recunosc un lucru; mi-am notat undeva acolo in memorie treaba asta, ca daca e sa fac si eu pe-al doilea (btw - test negativ azi dimineata - na, va spun, daca asa s-o intamplat sa-mi fac azi un test?!) o sa procedez la fel; probabil prima reactia a multor parinti e sa faca ei dreptate intre frati si nu doar sa consilieze de pe margine.

iar fazele cu Ines ce face ea prin casa sunt super haioase... si Adeluta are o pasiune pentru papuci, cum gaseste papuci la intrare (cine vine se descalta la usa, daca isi lasa papucii la usa si nu ii duce pe balcon - acolo unde s-a instaurat ca le e locul - e jale!) cum ii ia frumusel in ambele manute si ii care direct spre persoana careia ii apartin! chit ca tu te-ai asezat poate in canapea si stai frumos si te uiti la TV.. ti-i tranteste fix in brate si uneori chiar pe fata! e minunat! asa nimeni nu mai uita sa duca papucii de-afara pe balcon!

si cu sanatatea aveti grija sa nu ajungeti la dr.... si nu mai sta asa relaxata! fii si tu mai crispata, ca mine asa! (pentru ca eu deja ii dau Adelutei de la primul semn de raceala un antidot ceva.. homeopat de obicei! dar recunosc ma mai ating si de Panadol... oricum in toamna asta abia duminica a dat pentru prima data semn ca ceva a atins-o pentru ca a stranutat intens si i-au curs niste muci, insa pana aseara inclusiv deja isi revenea! din cauza mea probabil ca i-am bagat homeopate la timp? )

Cristina foarte frumos ca au venit iar ratustele pe lacul vostru... numara si Ingrid la ele? am citit aseara pe fuga ce-ati scris si o sa ma bag si eu la vizionat pozele, dar azi... acu' m-am trezit ca prin minune la 7... de obicei mai lenevesc pana dupa ora 8; ma prinde chiar 9 in pat; in conditiile in care de f.multe ori ma culc la 2-3 in noapte! Imi place si de tine cum vorbesti tu cu Ingrid! se simte si din cuvinte cat de tare o iubesti si ocrotesti si mai ales pot sa simt asa si din cauza ca te-am vazut "in direct" cum ii vorbesti si cum o atentionezi de una si de alta; toata dojana ta e parca inca un pupic pentru ea... si chiar daca ii interzici un lucru sau o feresti de el, imediat ai tasnit si-ai si imbratisat-o ca sa nu se supere pe tine, sa uite ce voia.... razi mereu cu ea, o sorbi cu toata privirea ta! si asta se vede! esti o mama fffffffffff iubareata! nota 10 de la mine! ....

o sa mai povestesc si eu despre Adeluta, dar mai tarziu; acum fug inapoi in pat pentru ca a dat drumul soacra-mea la toate geamurile si usile posibile si s-a facut un ger (si un curent cum nu inteleg ENGLEZII cum zicea Luna in casa........... brrrrrrrrrrr! am inghetat! va pup dulce pe amandoua! si ma uit la poze mai tarziu! promit!

salut si pe restul fetelor si daca eu m-am trezit dar plec inapoi in pat, voua as vrea sa va dau DESTEPTAREA ca atunci cand ma intorc la calculator sa am ce citi! deci va rog! doua puncte:

'neatzaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
sa vina si cineva cu -uaaaaaaaaaaaaaa
sa faceti repejor si in-vi-o-ra-REAAAAAAAAAAAAAAAAAA! ca nu-i deloc de glumit....
si bineinteles pentru cine n-a ciulit nici macar o ureche cat am strigat eu aici, iata:

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diane_dun spune:

'neata. Poftiti va rog la

Mami de Dani (1 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
va ofer o cafea dar dulce rau,ca asa o pot bea, si cu lapte.

sa va spun ce am luat aseara din carff..mentionez ca m-am suparat si iau daruri doar la copii..doua carticele de povesti:povestile mele dragi(punguta cu doi bani si capra cu trei iezi) si povesti de noapte buna,o rochita pentru fetita prietenei mele,portocalie cu floricele rosii si maro..superba.mai am de completat,dar cum am zis le iau cand prind cate un ban caci altfel cheltui pe prostii.

ma duc sa strang prin casa caci parca a trecut razboiul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Buna dimineata, sunt si eu pe aici, numai ca am ceva treaba pe aici pe la servici...asa ca mai citesc, mai muncesc....

greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diane_dun spune:

Am revenit sa dau si eu un semn de viata, sunflower mereu tii minte sa ma strigi si sa ma scoti din barlog. Cu greu reusesc in ultimul timp sa mai citesc ce se scrie pe aici pentru ca Dani, cum ma vede ca m-am asezat pe scaunul de la calculator, cum vine glont la mine, cere in brate si, ajunsa acolo, incepe si trage de tot ce poate apuca, gen: tastatura (si evident, imi face varza tot pe ecran), mouse (la fel), aparat de fotografiat , in fine, ati prins ideea. Acum profit de vremea asta mohorata de afara din cauza careia (sau datorita careia, ca banuiesc ca e de bine) Dani inca doarme.
Incep prin a felicita proaspata mamica, monicabo si noile gravidute, Carla si Andreea (sper ca n-am uitat pe nimeni).
Dana, imi pare extrem de rau pentru ce s-a intamplat, sunt sigura ca data viitoare o sa fie bine! Am admirat-o pe Dariuta in poze, e frumoasa foc!
musso, sper ca plecarea sotului tau nu te-a deprimat prea tare, Mihnea are nevoie de buna ta dispozitie.
Ioana, ma bucur sa te recitesc, m-a amuzat cum cere Sma "tei, tei" si ma bucur ca sta asa bine cu greutatea, de tine nu mai zic, felicitari pentru silueta!
Anto, sper ca ai fost la dr si te-ai facut bine, ma intreb daca n-ar fi bine sa incercati toti patru un tratament pentru cresterea imunitatii, ma doare sufletul cand aud ca iar sunteti bolnaviori...
fianna, felicitari pentru decizia de a va muta in Dubai! Da-mi si mie te rog pm cu intarcarea naturala, si noi suntem in aceeasi situatie.
Timi, chiar daca n-am reusit sa scriu pe forum de ziua ta, un gand bun tot ti-am trimis, l-ai primit? Ma bucur mult ca te-ai rasfatat de ziua ta, foarte frumos din partea sotului tau sa-ti faca multe cadouri! Cu foarte mare intarziere iti urez si eu LA MULTI ANI! Ce mai face Sophie?
Cuscra , si Dani are perioade in care vrea sa suga des fie zi, fie noapte, precis e de la dinti, sufera si ei micutii si gasesc alinare la mami. Eu mi-am propus sa astept macar pana ii ies toti caninii inainte sa ma gandesc cand o intarc (asta daca nu se intarca singura intre timp, ceea ce e putin probabil). Mi-e dor de ochisorii negri ai lui Denis. [**8]
cris_m, frumoasa foc scufita ta rosie, sunt super pozele! N-am mai reusit sa ne vedem si acum a venit vremea urata...
Karli, felicitari Adelutei pentru ca va aminteste sa va duceti pantofii unde trebuie! Dani ii prefera pe ai mei, cei cu toc si bineinteles ca vrea sa se incalte cu ei!
cristina26, ma bucur ca ne-ai mai scris despre Ingrid, imi lipseau postarile tale!
nma, sanatate multa Andrei si pupici copilasilor tai frumosi!
madabout, succes cu micii, sunt sigura ca-i nimeresti data viitoare! Ce mai face Emily?
alina.a, felicitari pentru examen si sanatate multa lui Eli!
greierash, spor la treaba!
Lavi, Luna, Liadorian? Sper ca sunteti bine.

V-as mai povesti cate ceva despre Dani, dar s-a trezit siiii... bineinteles ca nu ma mai lasa sa scriu...

Mami de Dani (1 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

diane dune,sunt bine,n-am ce face,doar putin incordata,trebuie sa ma organizez un pic caci sunt cam derutata,sotu in afara de manacare face cot la cot cu mine si m-am cam culcat pe'o ureche.o pentru tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatzaaaaa!!! mai pe la amiaz asa!

am si eu o rugaminte la fetele de Iasi.......am nevoie de o recomandare pt un doctor ginecolog bun, un ecografist, eventual un doctor genetician . mi-ar fi de folos orice informatie de genu asta

cafera, inca odata multumesc de sfatu cu unitone-un. si tie si lui Dana.

Vine,vine Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

si eu repede pe fuga
Diana mie mi s-a spus ca e chiar indicat ca strumfii nostri sa unble cu poantofi cu toc prin casa. Si Andra mai exerseaza. Eu ii tin in dulap dar stie ea sa se serveasca.

Vreau si eu sa stiu pt ce e buna crema uniton. E cumva pt petele rosii de pe fata? Banuiesc ca s-a mai scris si mi-a scapat.

Nico, mami de Andra si Alex
poze

Mergi la inceput