Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (115)
Raspunsuri - Pagina 11
mamii spune:
ioanaiub...chiar nu shtiu cum este in orashele satuce daca se vede vreo schimbare in urma voturilor.Dar eu in buc nu am observat absolut nimic.Cand am sa observ o diferenta intre..x si y atunci cu siguranta voi vota.
mamii spune:
monicabo..mda...nu ma asteptam sa ai 30 de ani ... cunoshtintele mele se opresc in jurul varstei de 26 27 maxim..
ghinetz spune:
Saluty!
Cu intarziere, dar cu la fel de mult drag...LA MULTI ANI, ANDREI!!!!
Tuturor copilasilor (Andrei sau Andreea) tuturor mamicilor, taticilor sau conoscutilor vostri muuuuulta sanantate.
Am citit pe fuga din urma. Ma bucur sa o revad "mai prezenta" (e pleonasm, asa-i? nu mai strig dupa profele de romana, mai bine imi fac mea culpa ) pe Karli, pe Ioana. Ma bucur sa o recitesc pe Cristina.
De Luna mai stiti ceva? Ea, de obicei, nu pleca asa, fara sa salute. Sper sa fie totul ok.
cafera de ce spuneai ca e bine ca am scapat de vaccinul acela antipolio administrat pe cale orala? E doar o particularitate pentru voi, cu alergia?
Corina bun venit in lumea blogerilor. Am avut si eu "pata" asta. Acum mi-a trecut. Sa vezi o faza: sotului meu nu i-am spus adresa, dar stia de existenta lui, a blogului. Cu ciuda insa remarc ca nici macar nu era curios, asa ca ii spun de nedumerirea mea si il intreb: "Ce crezi tu ca scriu eu pe blog?" Raspuns: "Ce sa scrii? Te plangi, ce altceva." (cam avea dreptate, asa ca am renuntat)
Ce sa va mai spun despre noi.
Episodul intarcat merge bine. Tztatzele mele au trecut din faza "beton" in cea de "langosh". O amica m-a incurajat ca mai am pana la etapa "clatita"
Victor...se trezeste cam o data pe noapte, pe la 5-6, bea putin iuart, mai plange, dar nu mult si adorme. Uneori il plimb in carut (carutul acela, tip landou il am in casa si mai adoarme acolo) alteori sta cu mine in pat, il mangai pe frunte si ii cant.
Joi am facut si noi vaccintul de trebuia sa-l facem la 1 an. Ne-am si cantarit. El 11 kg. Eu 59. Zic ca e bine, desi la mine e loc de mai bine, mai ales de dat niste shunculite jos.
Faza e ca sambata, asa, cam pe la pranz Victor a plans cum nu a mai plans niciodata. Apoi am iesit la plimbare, iar de cand ne-am intrors, pe la 6 seara si pana duminica (da, duminica) a plans incontinuu. Nu am reusit sa-l linistim cu nimic. A adormit cu greu pe la 11, dar dupa o ora s-a trezit si a mai tras cate 2 ore de plans. Cam asa a fost noaptea respectiva, o ora somn, 2-3 plans. Peste toate aveam si niste musafiri la noi, ai r sotul era racit bocna, cu 39 temperatura si dureri de gat.
Duminica seara am mers cu Victor la urgenta. Ma intriga ca nu vedeam nici un semn de boala, nimic; manca, nu avea febra, nu parea sa-l doara nimic. Inspirata am luat la mine prospectul de la vaccin. (pe care insa nu l-am citit acasa ). Medicul a dat din colt in colt si ne-a trimis la un consult la Infectioase (asta, in Iasi, presupune alt spital, in celalalt capat de oras) Un medic rezident de acolo s-a uitat pe prospect si cand a citit parca il descria pe Victor: iritabilitate, insomnie, plans agitat si de neconsolat. Toate simptomele apar dupa 48 de ore de la vaccin. Si dureaza pana la 72 de ore. Aseara a mai avut o repria de vreo 3 ore de plans. Azi e mai bine, mai asteptam.
Acum...sunt bucuroasa ca nu e decat asta. Ca nu e ceva mai grav. Dar pentru mine zilele astea au fost de cosmar. Nu zic de nesomn (ca veneam si dupa noptile cu intarcatul), dar m-au terminat psihic. Sentimnetul ca nu poti face nimic....o! m-a depasit! Imi va trebui ceva timp sa-mi revin.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)
Sonia are nevoie urgenta de noi
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
monicabo spune:
Sal,
Mamii, ziceti voi ca sunt sora fetelor, da' la diferenta de 28,5 ani (prima) si de 30 de ani (a doua)
Fianna, super Dubai-ul, din ce povestea Simo pe aici este super ok, ramane sa va acomodati voi. CU ideea cu Craciunul, de intalnire, super ideea, eu cand m-am referit ca suntem micuti, m-am referit la Ana Maria, nu la Andreea... Cu Andreea as fi venit cu placere. Pe ea o sa o duc si la serviciul meu, la serbarea de Craciun (daca vor mai face si sper ca da). Am dus-o si anul trecut, era micuta, dar avea totusi 5 luni si jumatate, fata de 1 luna si jumatate cat ar avea Ana Maria de Craciun. Pe ea la anul o voi duce la serbari de pom.
Trebuie si noi sa iesim pe la plimbare, as vrea sa o scot si pe cea mica un pic, ca vad ca e caldut, placut, si ar merge sa ia ceva aer. La Andreea a fost mult mai usor ca era vara...o scoteam serile putin cate putin, pe urma a mai venit si vreme calda dar nu canicula si a fost mai usor....acum e alt anotimp, mai frig, mai umed, cu mai putine zile cu soare.
Ioana, haioasa Sma cu bomboanele alea... mai pune ceva poze cu ea si cu Miruna.
Brazuca, si Andreea mai are faze din astea, mai ales cnad e foarte obosita. Las' ca trec toate, si acusica se fac mari.
Ma uit, trece timpul, acum pe 13 facem si noi 1 luna (cea mica), si parca ieri am nascut-o. Culmea e ca parca tot ieri am nascut-o pe cea mare (cum suna), pe Andreea adica.
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
X-ray spune:
ola mamici!
imi cer scuze dar scriu cu intarziere la multi ani celor ce si-au sarbatorit numele ieri!
am atatea de scris/spus ca nu stiu cu ce sa incep...
m-am bucurat enorm ca nu ne-ati uitat si multumesc inca odata pt felicitari.ce sa zic va fi cam greu de scapat de contract,posturi in arad sunt destule s-au se fac,dar naveta 150 de km numai dus cam greu...in fine conteaza ca am in sfarsit liniste.din punct de vedere profesional aveam mereu o strangere de inima,nu stiu de ce dar medicina de familie nu ma atragea deloc,poate si din cauza faptului ca medicul de familie in general e tratat cum e la noi,si ca rezidenti nu ne baga nimeni in seama...
fiana ma bucur pt voi,DD ajuta sa fiti sanatosi in rest nu conhteaza ,sunteti impreuna
karli am vazut poze cu voi ce inaltuta e adeluta ce a crescut.pe sonia nu am recunoscut-o ,ce domnisoara cocheta ai anto ,iar victor cu mutrisoara aia "da pus pe sotii" ma omoara!nu mai trimiti niste esenta de baietel cu ochi frumosi la arad?ca la mine iar nu "se prinde nimic"....
monica sunteti o familie tare reusita,e o adevarata placere sa vad poze cu micutele tale.
am admirat si printesele caferei,elegante si frumoase ca intotdeauna.
oana ghinetz eu nu stiu de ce ai renuntat la blog,tu chiar ai arta de a scrie si e pacat.pe tine te vad sciind romane,pe bune,asa stilul ala usor si relaxat,pe care-l citesti seara inainte de culcare la un pahar de vin....ia mai gandeste-te...
cristina26 poate ne mai auzim la telefon...
si hai sa mai butonez ceva...
cadouri:lui eli de mos nicolae i-am luat o carioca de desenat care se umple cu apa,in fine nu e toxica...si carti binenteles.ea are ff multe de la editura egmont,colectia disney clasic sunt cu multe poze,le adora!de craciun am vazut ceva orga sau pupitru dj si ma mai gandesc eu...
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
X-ray spune:
oana naspa faza cu vacinul...eu deaia am optat sa nu-i fac ROR-ul si nimic altceva.
eli e mai bine,dar pana la vindecare mai e cale lunga....
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
musso17 spune:
mychy,nu s-a inundat constanta,m-am inundat eu...pe interior,mai ales ca mihnea il tot cauta si spune "tata"..astept sa trecem de ziua de azi,care va fii grea.nu inteleg de ce nu ma pot abtine sa nu plang de cate ori pleaca,mai am un pic si fac 100 de ani,iar mie mi se pune nod in gat si nu-mi trece daca nu plang,nu oricum,cu zgomot,ca bocitoarele.
ghinetz,sanatate...sa treaca repede...ce efecte urate au vaccinurile astea...am experimentat si noi.
housepocket,ma bucur ca va e mai bine.
mamii spune:
musso cred ca iti este tare greu
alina.a ieri ma gandeam si eu la carioca de colorat cu apa si covorashul pe care deseneaza.L-ai incercat??Cred ca si eu tot ala o sa ii cumpar pana la urma.
oana/ghinetz asta e partea proasta de dupa intzarcat ..pieile ce raman..
Plodu vazu azi un tango si acu nu face altceva dekt sa ma puna sa dau din cap cu el......
karligutza spune:
Oana (ghinetz) multumesc! sunt curioasa la ce frecventa mai alaptezi acum.. si cum ii dai sa bea iaurt la 5-6 dimineata? rece de la frigider si cu biberon sau cum? ca ma gandesc la el ca e na, buimac de pe somn si dintr-o data vine iaurtul rece si la canita.... ... ori bineinteles ca ma insel eu undeva, de asta ma opresc din presupuneri... in rest bafta! cat mai tine intarcarea?
Cristina26 da' de Ingrid ce ne mai spui? spune-ne mai multe.... si mai da-ne link cu poze noi! cum e vremea pe la voi? in gradina voastra ce mai pozezi? ratuste nu mai sunt?
Alina.a multumesc! Acum sa inteleg ca ai terminat de invatat pentru examene, cu ce te mai ocupi? nu faci o plimbare de relaxare la Bucuresti?
Valen? INES si Sarah?
karligutza
sunt mamica Adelutei