Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (115)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Monica ieri seara am rasfoit pozele voaste si-am admirat comorile tale, sunt absolut superbe fiicele tale. Sa va traiasca
si sa va umple casa si sufletele de fericire.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

La multi ani Romania! Mi_e tare dooooor de tine!

M-ati omarat cu gatitul!!! Eu am incercat sa fac mici weekendul asta...au iesit niste chiftele mai usturoiate...dar nu ma las pana nu imi ies, repet experienta sambata viitoare!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

Brazuca,multumesc.
maine imi pleaca sotul,sper sa nu fiu lacrimogena si sa inund.
o seara buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Am scris si eu un mesaj pe care probabil l-am pus in alt capitol (nu stiu exact ce am facut cu el), noroc ca nu era lung.
ddanagh Imi pare nespus de rau! M-am uitat la pozele voastre si am admirat-o pe frumusetea de Daria. Poza cu papucii aia mari in picioarele ei este superba .
Alina.a Felicitari! Ma bucur foarte mult pentru tine. Pupici printesei tale.
Karligutza Felicitari pentru reusitele cu dormitul Adelutei noaptea.
Monica Felicitari! V-am admirat frumoaselor .
Va doresc tuturor o zi frumoasa!

Ingrid; filmuletul lui Ingrid

www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Buna mamicilor
vai ca-mi amintesc si eu cu intarcarea si cu acceptarea biberonului.....Norocul e ca pe la 11 luni nu am mai avut lapta si Matei a renuntat treptat, dar abia dupa 2 luni mi-a acceptat biberonul! Si si acum, Matei bea laptele in somn
Asta e!
Sunt mai bucuroasa acum ca eu intru de joi in concediu si pana pe 4 Ianuarie Matei sta acasa cu Mama lui!!!!!si cu Tata bineinteles. In mare sunt multumita de cum se ocupa soacra-mea de el, desi mai sunt si nemultumiri, dar in mare e bine cu bunicii.
Bineinteles ca e un rasfatat - pe de o parte il rasfata bunicii si pe de o parte noi cand mergem la el ii facem toate poftele! Eh, o sa ne dezobijnuim si noi de rasfat mai tarziu, la urma urmei daca nu-l rasfatam acum, atunci cand?
De cand cu schimbatul mediului - bunici, acasa, bunic - Matei este fff vorbaret - spune multe cuvinte noi, imita toate animalele, desi mai stalceste cuvintele: de exemplu zice "cecei" in loc de "cercei" sau "meau" in loc de "miau". Iar pe limba lui vorbeste non stop.
Partea cea mai proasta este ca la bunici Matei nu are fff multi copii cu care sa se joace (de varsta lui), dar a zis soacra-mea ca incearca sa mearga cu el 1h-2h la gradinita la grupa mica (de, acolo nu exista creasa) si sa se joace cu copii. Aici daca ploua sau era urat afara, aveam vecini sau prieteni dupa forum si veneau pe la noi, sau noi mergeam pe la ei, asa incat Matei sa socializeze...
In rest, Matei e dependent de Mama! de cand ma vede ca intru pe usa, vine in brate si se agatade mine si nu mai vrea sa ma piarda din ochi...
Apoi, cum sa nu-i fac toate poftele!
Incerc sa vad partea buna a lucrurilor si sa-mi dau seama ca este normal sa-mi fie si mie dor de fiu-miu si lui fi-miu dor de mine in conditiile in care ne vedem doar trei zile pe saptamana!
Karli, ce mai faci? Nu ne vizitam intr-o seara cu strumfii nostri?
Va pup

Mama lui Matei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

Monica, felicitari pentru norocul de a avea bunicii aproape.

Si Smaranda a inceput sa incerce sa spuna multe cuvinte. Acum o imita pe sor'sa care, atunci cind imi cere bomboane (M&M), ridica 3 degete in sus si zice "trei mama, trei" - asa ca ridica si Sma toata mina in sus si zice "tei, tei".

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Neatza!
Declar cu mare "bucurie" ca in cazul nostru a inceput clar perioada "tantrum" . Parca mi-ar fi schimbat cineva copilu' meu cuminte si dulce, cu unul nervos si tipator. Azi e zi de documentare sa vad cum trecem peste asta si cum trebuie tratate, ca aseara eu ziceam "hai sa o lasam sa ii treaca", taica-su o lua in brate ca "saraca nu vezi ca nu tace si degeaba iti faci ambitia cu ea"

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletze

bloggerita amatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza!
housepocket, ma bucur ca s-au mai limpezit apele....si vezi realitatea mai clar. nici andrei nu are copii cu care sa se joace.......ma gandesc ca se descurca el

ioana, sa inteleg ca sunt fane M&M?????tre' sa fie tare simpatice....cersind bombonele! vad ca andrei de vreo doo zile tot zice "am" adik ham!

corina, bloggeritza amatoare, iti urez.....nervi tari!!!!!

of, nu mai trece ceata asta sa-mi scot si eu copilu afara. nu l-am scos zilele astea ca mi-e frica sa nu raceasca ....sa pot pelca sambata acasa

musso, n-am auzit de inundatii la constanta.....banuiesc ca n-ai plans prea tare

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

brazuca poate are niste dinti/masele pe cale sa erupa... oricum tu esti prima care iti dai seama de fapt daca tipa/plange cu motiv sau fara motiv.... Adeluta e si ea atat de smechera... cand vrea ceva, fie ca are voie sau nu, tipa intr-un fel anume.... si daca eu constat ca ea se intinde catre ceva ce nu are voie, imediat ii zic pe alt ton "Adeluta, nu mai tipa, de ce tipi?" (inclusiv prin somn mai tipa, incercand sa o dea in plans, probabil viseaza ceva si atunci daca reactia ei cand cere ceva din timpul zilei este sa tipe, tipa si noaptea-n vise! .... asa incat ma mai auzi noaptea spunand "Adeluta, nu mai tipa!" si Adeluta tace! semn clar ca tipa degeaba! )... in schimb la voi vezi de n-o fi cu motiv! succes! incurajati fata cum puteti cum va iese!

madalina (housepocket) se simte din "glasul" tau ca te-ai mai linistit cu ideea ca Matei e la bunici... insa totusi l-ai vrea acasa, o mustrare de constiinta tot e pe-acolo pe undeva! lasa draguta, asta sa fie tot baiul.... ce sa mai zicem noi care de exemplu am stat cu bunicii de la cateva luni, caci parintii nostri au lucrat de devreme! eu de exemplu am stat la bunica de la 3 luni! si ia uite cate sechele am acum: sunt foarte mamoasa si cand a fost nevoie sa plec de-acasa (cu scop precis adica facultate, maritis ) am jelit vreme indelungata! cand m-am mutat in Bucuresti am plans seara de seara timp de vreo 3-4 luni.... na, durere! dar in rest sunt bine! asa as zice eu! ............ cat despre intalnit ma intalnesc cu voi, doar sa imi fac cumva idee despre ce fac in fiecare zi si sa putem stabili cumva pentru ca de exemplu azi o astept pe sora-mea care vine in Bucuresti pentru niste examene si pleaca sambata duminica, si cum ea si cumnatul meu sunt innebuniti dupa Adeluta, o sa fiu prinsa cu ei tot timpul saptamana asta.... apoi nu stiu ce mai urmeaza dar vorbim! canad n-am ce face si esti si tu libera sper sa ne vedem ca departe tare nu suntem deloc! pupici lui Matei! si tie inca o floricica de incurajare!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

mychy, drum bun acasa! Sma "pupa" M&M maxim una pe saptamina - dar ea insista zilnic.
Corina, succes cu blogul.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput