Dansez pentru tine, un nou sezon(al 7-lea) !

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

da, a iesit Gabriela, a ramas Monica.
sapt. viitoare la duel Catalin si Andreea cu Roxana si Alin.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna seara !
Intre prajituri si vopsirea oualor, mai aruncam o privire si la tango-ul si R&B-ul de azi. Se anunta o seara faina, la ce dansuri avem.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Scorpiutze

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

bine v-am gasit dragele mele , in seara asta dansam , am pirdut primul dans ca am avut treaba la bucatarie dar am vazut R&B-ul Monicai care mi sa parut cam lent/lesinat .

ma duc sa termin din treburi dar sunt prin zona

Nina , spor la treburi! ce prajituri faci?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Buna seara

Mai vopsesc un ou, mai bag un tango. Scot cozonacul din cuptor pe ritmuri de R&B. Si tot asa.

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Hai sa imi dau si eu cu parerea

Primul dans....nu prea mi-a placut.
Al doilea, R&B-ul Monicai, mi-a placut.

Dansul al treilea, Kitty Cepraga si Dan mi-a placut asa si asa. Mie nu imi place de Kitty. Cel putin la dansul asta....a topait pasii si tine picioarele indoite si cracanate. Si uneori sta cam cocosata.

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

cine credeti ca trece de duel?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Cata, Alina, prajiturim si dansam. Faina ocupatie !
Eu fac pasca, salam de biscuiti si prajitura din foi de napolitane, crema fiind tot cu un amestec ca de salam biscuiti si glazura de cioco.
Spor la prajiturit !
Inca n-am vazut nimic deosebit la dans. R&B-ul Monicai mi s-a parut cam lipsit de enrgie. Mai ales dupa cel al Andreei cu Petrisor.
Mai astept sa vad ceva deosebit. Pana acum, editia aceasta, doar dansul arabesc al Roxanei cu Alin, mi-a ramas in minte.
Cata, eu cred ca ramane Catalin cu Andreea datorita cazului mai grav al fratelui ei.
Altfel, Roxana si Catalin, danseaza mai bine, doar ca nu fac ei pereche, impreuna.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Scorpiutze

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Poftiti la cap. 2, al acestui sezon !

Moderatorii pot sa inchida acest subiect.

Copilasi din 2002
Scorpiutze

Mergi la inceput