Dansez pentru tine, sezonul 7. *2*

Dansez pentru tine, sezonul 7. *2* | Autor: Anina_n

Link direct la acest mesaj

Fetelor, incepe sezonul 7 !

"Iulia a spulberat suspansul cu privire la celebritatile care vor incinge ringul de la "Dansez pentru tine" in cel de-al saptelea sezon a dezvaluit in direct internautilor numele acestora, precum si alte noutati cu privire la show-ul mult asteptat de la Pro Tv.
Monica si Gabriela Irimia, surorile Cheeky Girls, Cristina Cepraga, Cream, Piticu' de la SIMPLU, Alin Oprea, Mihai de la Hi-Q si Catalin Josan vor incinge ringul in al saptelea sezon "Dansez pentru tine" care va incepe vineri, 20 martie, de la 20.30, la Pro Tv.
Moderatoarea videochatului a fost corespondentul Pro Tv, Olivia Paunescu, cea careia colegii ii spun "reporterul bailando", datorita faptului ca a facut majoritatea stirilor despre emisiunea "Dansez pentru tine" din ultimele 5 sezoane.

Repetitiile vor incepe cat de curand si vedetele sunt deja pregatite sa inceapa turul de forta "Dansez pentru tine" care le va acapara sufletul, timpul si energia pentru multe saptamani de aici inainte.

"Abia asteptam sa vedem perechile la lucru si suntem convinsi ca va fi un spectacol frumos alaturi de aceste opt vedete in noul sezon.", a declarat Iulia Vantur."

Sursa

cap. 1

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Scorpiutze

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Nina
Multumim de noul capitol.

Foarte foarte tare dansul R&B al perechii Alin&Roxana.

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Yes, uite din nou un dans super fantastic, la Roxana cu Alin !!!

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Scorpiutze

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Foarte foarte tare mi-a placut si tangoul perechii Catalin&Andreea. Bravo!

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Bine v-am regasit..
nu am apucat sa vad decat duelul.. ca am fost dupa provizii... acum ma apuc si eu de bucatarit..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Frumoooooooooooooos dansul Piticului si al Oanei

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

daaaa.. nici nu ma asteptam la altceva de la ei..

Pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Si 10 pe linie!!!!!!!!!

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

super R&B-ul lui Piticu cu Oana

Nina , cum faci pasca ? eu am gasit o reteta pe culinar de pasca fara aluat iar maine o incerc si sper sa iasa

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Piticu' si Oana, nu se putea sa nu faca un R&B de 10 !
Cata, eu fac pasca aceea clasica, din aluat de cozonac, cu branza de vaci cu stafide si rom, rotunda ca un tort.
Tu ce fel de pasca faci, fara aluat ? Suna foarte practic.

Copilasi din 2002
Scorpiutze

Mergi la inceput

mai fain au dansat Alin si Roxana, decat Catalin&Andreea!

oricum cred ca daca trece Catalin de duel, intra din nou..

Pozici

Mergi la inceput