Dansez pentru tine, un nou sezon(al 7-lea) !
Raspunsuri - Pagina 2
Anina_n spune:
april16, sa vezi ce fain a povestit despre existenta lui intr-un subiect la "Discutii generale" !
Imi place costumatia de sirena a Giuliei !
Dansul pare cam lipsit de...energie.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
carminabulina spune:
Mai voi aici sunteti? Eu scriu de una singura prin alta parte, ca mai e un capitol deschis pt "dansez pt tine". Ma miram eu ca nu scrie nimeni nimeni asta seara .
uite aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=130083
Mihnea 15 mai 2006
Irina 10 august 2008
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi
Alinutzaa spune:
Buna seara,
Am culcat piciul si hop si eu pe aici.
Mi-a placut proba de improvizatie, iar Luciana si Pavel au fost cei mai buni. Chiar au meritat notele alea de 10.
Pe Alina si pe Denis nu i-am vazut ca eram prin baie spaland la copil.
Dansul Giuliei si al lui Andrei...cam lesinat.
Pana in seara asta nu au dat asa de multe detalii despre poveste lui Andrei. Doar au spus ca stau cu chirie. Hmmmm
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
Brigit spune:
Giulia si Andrei-prea putin spectaculos-nu m-au impresionat deloc;
urmeaza Luciana si Pavel; abia astept!
April
Alinutzaa spune:
Si din nou se simte un iz de Surprize surprize
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
Brigit spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carminabulina Mai voi aici sunteti? Eu scriu de una singura prin alta parte, ca mai e un capitol deschis pt "dansez pt tine". Ma miram eu ca nu scrie nimeni nimeni asta seara . uite aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=130083 Mihnea 15 mai 2006 Irina 10 august 2008 www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi aici-aici recunosc-am vazut mare FINALA si am tabarat pe el! dupa aia am vazut ca si Tzuni dragutza facuse subiect |
April
Anina_n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carminabulina Mai voi aici sunteti? Eu scriu de una singura prin alta parte, ca mai e un capitol deschis pt "dansez pt tine". Ma miram eu ca nu scrie nimeni nimeni asta seara . uite aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=130083 Mihnea 15 mai 2006 Irina 10 august 2008 www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi |
Scuze ! Noi ne-am lamurit pe PM cu cele 2 subiecte !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
carminabulina spune:
INCREDIBIL
FOARTE FRUMOS SI HAIOS
Bravo Pavel si Luciana!!!!
Mihnea 15 mai 2006
Irina 10 august 2008
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi
Brigit spune:
Foarte tare improvizatia cuplului Luciana si Pavel.
Si nu pentru ca sunt favoritii mei. Pt ca asa a fost
April
Anina_n spune:
Alinutzza, bine ai venit !
Mie nu prea mi-a placut...free style-ul Lucianei cu Pavel. Vroiam un dans ca lumea...nu o parodie.
Dar s-au miscat foarte fain !