Dansez pentru tine, un nou sezon(al 7-lea) !
Raspunsuri - Pagina 3
Alinutzaa spune:
Foarte foarte foarte foarte tare!!!!!!! Bravo!!!!!!!!!!! Jos palaria!!!!!
Iar Vica.....fara cuvinte!!!
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
carminabulina spune:
Bine ca v-am gasit ca ma simteam "abandonata" la marea finala .'
Va dati seama ce era in sufletul meu cand emisiunea incepuse de o ora si nimeni nimeni nu aparea .
Mihnea 15 mai 2006
Irina 10 august 2008
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi
Brigit spune:
Carmina
Of, din pacate marea finala nu se dezminte -multa publicitate si evident surprize-surprize...sper sa nu adorm
April
carminabulina spune:
Mama ce furioasa sunt!!!!
Voi v-ati dat seama ce face banica Stefan?
Inainte de a incepe astia cu duelul zice el ca juriul da note orientativ "ca voi sa votati dansul nu cazul (si un moment de tacere) sau ce doriti dumneavoastra.
La sfarsitul duelului a repetat chestia asta cu notele orientative ca "Dvs, cei de acasa sa votati dansul"
Nu vi se pare pe fata o mare magarie?
Mihnea 15 mai 2006
Irina 10 august 2008
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi
Brigit spune:
Carmina, pai asta cu voturile...e suuuuuper discutabila.
Pana sa iasa Gina si Vladimir am fost convinsa ca s-au votat cazurile si nu dansurile.Chiar am ramas masca atunci cand au iesit, nu as fi crezut ca nu vor fi iar salvati.
Eu recunosc, am votat in seara asta. Pe simpatie. dar si pt ca am convingerea ca sunt cei mai tari!
hai Pavel, nu ma dezamagi!
April
Anina_n spune:
Eu sunt de acord sa se voteze dansurile, nu cazurile, care sunt triste fiecare in durerea lui.
Mi-a placut duelul. Foarte dinamic !
Imi place si musical-ul Alinei cu Denis, din "Veronica".
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
Alinutzaa spune:
Frumusel dansul Alinei si al lui Denis.
Foarte draguta ideea dansului Giuliei si al lui Andrei. Adica Andrei sa danseze cu toate partenerele lui din emisiune de pana acum. Dansul insa...cam lesinat, fara prea multa energie.
Un pici pe nume Tudor
Brigit spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anina_n Eu sunt de acord sa se voteze dansurile, nu cazurile, care sunt triste fiecare in durerea lui. Mi-a placut duelul. Foarte dinamic ! Imi place si musical-ul Alinei cu Denis, din "Veronica". Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn |
asa e Anina;Oricum,cazuri mai triste decat editia cu copilasii...nu cred ca pot exista intr-o alta editie, stranse la gramada. Am apreciat ca i-au ajutat pe toti pana la urma dar ...a fost foarte dureros sa ma uit stiind ca un suflet de copil isi pune speranta in fiecare nota pe care o dadea juriul iar de acasa lumea vota in functie de cum percepea gravitatea situatiei. OFFFFFFFFF, m-am intristat
April
Anina_n spune:
Da, cam lesinat dansul lui Andrei cu cele 3 partenere ale lui din acest sezon.
Stiti ca luni, de 1 decembrie este o editie speciala cu cele mai faine momente din cele 6 sezoane de pana acum ?
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
Alinutzaa spune:
Frumos musicall-ul Lucianei si a lui Pavel. Foarte frumos!
He heeeeee, iar l-au folosit pe baiatul Vicai! Se pare ca are mare succes piticul pentru ca e folosit mai mereu
Un pici pe nume Tudor