Dansez pentru tine, un nou sezon(al 7-lea) !
Raspunsuri - Pagina 13
Alinutzaa spune:
Hm, surprinzator. O cu totul alta imagine decat cea publica.
Frumos dansul Piticului si al Oanei dar parca...nu prea bollywood-ian.
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
Anina_n spune:
Aici sunt si eu, fetelor !
Mi-a placut mult si mie, dansul Roxanei cu Alin Oprea si cel al Cristinei Cepraga si Dan.
Surorile arata super fain si se misca foarte bine.
Chiar ca sunt note destul de mari, din prima seara. Inseamna ca o sa fie o editie frumoasa, precum ma asteptam.
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">pisicutza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">dulcineea mea, la "Clipe de viata 2008".
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
motanik spune:
Kitty mi-a placut, mai ales la bollywood.
Aveti un cuplu preferat deja?
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
Tzuni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alinutzaa Hm, surprinzator. O cu totul alta imagine decat cea publica. |
Exact. Cred ca mama, care le este manager-impresar, a stiut ce urmareste, ce imagine sa le faca in asa fel incat sa scandalizeze, sa incite.... Pt ca voce n-au, saracele...
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE
CINE VREA SI CINE POATE
Anina_n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui motanik Kitty mi-a placut, mai ales la bollywood. Aveti un cuplu preferat deja? -------------------- Andra si bebe Theodora Povestea noastra |
Eu inclin spre Kitty Cepraga si partenerul ei.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">pisicutza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">dulcineea mea, la "Clipe de viata 2008".
Tzuni spune:
Mie-mi plac Angelia si Brad
_
CINE VREA SI CINE POATE
Alinutzaa spune:
Tzuni, total de acord in ceea ce o priveste pe mama de Cipi-Girls. Si daca n-ar fi avut imaginea pe care o au, lumea n-ar fi vorbit despre ele nici cat o face acum.
Eu echipa favorita nu am inca. Mi s-au parut destul de apropiati ca si "valoare". Ma rog sunt vreo doua care sunt un pic inaintea celorlalti, dar este oricum prima editie care intotdeauna este un pic mai slaba, echipele nu sunt sudate etc etc etc.
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
Anina_n spune:
La duel au intrat Catalin Josan si Andreea cu Mihai si Felicia. Au fost perechile cu dansurile mai slabutze.
Saptamana viitoare vom vedea cha cha si folclor international.
Pe saptamana viitoare ! Noapte buna, fetelor !
motanik spune:
Da, da, s-au descurcat foarte bine surorile. Dar daca ziceti ca au terminat coregrafia..au un atu peste ceilalti deja.
Ce surpriza cu ALin Oprea si partenera lui pe locul 1! Si cu piciorul praf. Dar ce-o sa se intample de acum cu ei, o sa aiba Roxana mereu inlocuitoare?
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
Tzuni spune:
Ia sa vedem, ne bagam la pariuri?
Cititi: www.cancan.ro/2009-03-21/Cream-favorita-la-Dansez-pentru-tine.html" target="_blank">AICI
_
CINE VREA SI CINE POATE