Puiuti de Randunici 2008!! (149)
Raspunsuri - Pagina 9
Nicoleta spune:
NU l-am folosit eu, ci sotul meu. Ca de mine statea agatat Matei... Il intreb maine cum era... Asta parea manevrabil, era pe rotite... Si dupa cateva folosiri nu trebuie sa il mai folosesti chiar zilnic. Si da, ma vad folosindu-l, din dorinta de a-mi vedea copilul mai sanatos. Stefan are o rinita alergica acum foarte nasoala (s-a tot confundat cu raceala pana acum... poate evolua foarte repede in astm, are el la activ si cateva bronsite astmatiforme... e firesc sa fiu speriata... acarienii pot fi diminuati ca numar numai cu ajutorul unui aspirator foarte bun, de fapt excrementele lor si ei morti provoaca si mentin alergia...). Asta era Rainbow... poate il vad si pe ala de la Zepter, apare unul nou, TuttoLuxo... marti sper sa il vad si pe ala de la Delphin... apoi hotaram. Sa fie asta singura hotarare prea scumpa din viata mea, dar sa fie buna!
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
Nicoleta spune:
Of, decat sa ma "bombardati", mai bine dati-mi niste alte solutii...
mstela spune:
Ehe,Olga,usor de zis,dar e greu mami..in primul rand ca mai am doar vreo 2 tipuri de formule de incercat,dar o sa le incerc si pe alea cand mi-o veni de aruncat alti bani..si surprise,nici lapte cu cereale nu vrea...numa iaurt.Si hoatza,s-a prins ca vrem sa o pacalim si inclesteaza gura cand vede lapte..greu,dar vedem noi ce-om face.Pana la urma o incerc si cu lapte de vaca,poate poate.Ia mai gandeste-te la idei pt mofturoasa-hoatza.
nicol,ce noroc ai avut tu mami cu intarcatul.Mi-ai dat o idee sa incerc si eu noaptea cu bibe...dar mi-e cam greu sa ma scol sa fac lapte...in niciun caz din noaptea asta ca in loc sa ma odihnesc,stau ca popandaul la laptop.
nico,eu nu stiu bre de aspiratorul ala.2000euro??Bag capul la fund.
mihatp,ce tare cu jucariile.Asa e si al meu,nu ar sta deloc sa citeasca/studieze obiectul.
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
Nicoleta spune:
Repet, banii nu ma dau afara din casa. AM COPIL CU PROBLEME!
mstela spune:
Luny,pai cu apa e simplu,iei un termos.Eu asa faceam cand ii dadeam completare Teodorei la 1 luna.Greu e,insa,restul..
Dar macar sa se invete.
Stela,
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
Nicoleta spune:
Ma duc sa visez visul meu cel frumos... ca Stefan se va trezi fara nas infundat, ca nu voi mai fi stresata cu amaratii astia de acarieni... ca brusc aspiratoarele vor fi toate ieftine si foarte bune... ca vom castiga la loto...
Apropo, stiati ca o saltea antiacarieni buna incepe de la 500 euro?? Si ca o perna de firma cu aceleasi proprietati este 500 ron??
Va pup. Daca aveti alte idei despre cum sa cresc rapid calitatea vietii lui fi-miu, sunt pe faza!
mstela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kya Raluca mamica de Sanziana mititica God didn't bring me this far, to leave me here! |
Vecinico,ce faceti voi??
Stela,
luny spune:
NICOLETA am sesizat o usoara ironie cand am ras la faza cu aspiratorul...nu te 'bombardam', ci mi s-a parut super amuzanta faza cu indragosteala si aspiratorul scris cu galben, pe care nici eu nu-l vazusem...probabil ca tu ai inteles altceva..
stela cu termosul ar merge...ca eu am centrala, cu termostat si nu-mi merg non-stop caloriferele, sa pot face cum a spus nicol..
gata, ma culc, sa ne tineti pumnii maine dimineata!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
nicol_conte spune:
Kya!
Pe unde ai umblat zilele si noptile astea?
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)