Puiuti de Randunici 2008!! (149)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Repede pana nu se culca Nicoleta - ia mama aspiratorul! Am niste prieteni care au asa ceva, si sunt foooarte multumiti. Intr-adevar nu e cel mai usor si comod aspirator de folosit, dar e bun. Scump, dar face. Go fo it!

Raluca mamica de Sanziana mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

pai Luny si eu am tot centrala cu termostat si se mai opreste peste noapte, dar nu stiu cum naiba nimeresc mereu cand se face de papa ca biberoanele sunt foarte calde. Somn usor!

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

In rest, eu sunt bine - am mai bantuit pe aici, dar doagele de la butoi nu m-au lasat sa scriu. Acum mi-a mai trecut
Am avut foarte mult de lucru, si nu am mai rezistat sa stau pana tarziu seara. Culcam fata la 10, si picam si eu langa ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Kya missed you

Luny tin pumnii maine.

Nicoleta se pare ca in mintea ta decizia de cuparare este deja luata. In acest caz, chiar nu conteaza parerea celorlalti. Sa-l stapaniti sanatosi, sa-l folositi sanatosi si sa fie intr-un ceas bun.

Mergi la inceput

Ce mai facem noi:

Adormim IN TIMP CE mancam

Ne punem jucariile in cap

Roadem cu inflacarare mingi

Misunam peste tot

Si in rarele ocazii cand obosim, mai si stam

Si mai facem si un montaj

Mergi la inceput

Si acum toate randunicile, si prietenele dragi , si ma duc la nani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

A vazut-o pe Sanzi cea ocupata,mai ceva ca mama ei...am vazut montaj superb..bestiala poza cum se uita ea din tarc,pe deasupra..
NB

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Saziana ...superb motajul
a meritat sa stau treaza , stiam eu ca se da ceva

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Clau saracutza de tine... te cred ca se cam umple paharul...
si pe Luny o pupicesc!

Ariel iar e cu cantec? off..
super veste cu Sonia!Doamne ajuta sa fie bine cu operatia!

Nicol super bancurile!

bre' iar incepe sezonul cu sorici.. eu ce ma fac?

Miha mersi de vorbele frumoase! si ideea cu detinutele mie mi se pare super!

Stelutz, super Tea falcoasa si capatzanoasa!
Bubu scade si ea! bravo!
Simo am papat si noi curcan si ciorbita de perisoare de a noastra si dulce niste Ferrero Rocher ... aa si aseara randunoiul bucatar sef a facut pizza... yummy!! le are cu pizza, macar ca asta ii place cel mai mult..

MImo, traverseaza cum nu? dar mai ales ca e o emisiune atat de speciala cel putin pt mine.. in vinerea in care era Dansez pt tine ma apucasera contractiile si eu le notam pe hartie si ma uitam la dansuri.. ehh.. Doamne ce mai trece timpul..

Kya e o dulce zanica mica!

si noapte buna si linistita sa aveti!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Luny, ironia se vroia o autoironie... Normal ca nu se pune problema sa ma indragostesc de-adevaratelea hihi! Fac si eu haz de necaz, atat cat pot, din butoi...

Gudinde, in mintea mea ma gandesc si io sa imi ajut copilul. As fi vrut nu doar sa criticati pretul (este enorm, pentru un aspirator!), ci sa imi dati si ceva solutii... In frica mea de a nu-l ajuta la timp e posibil sa nu mai gandesc chiar la rece, sunt insa dispusa de ceva sacrificii financiare, sa le zicem...

Mi se pare ciudat, am tot cautat pe net tot felul de aspiratoare, insa slabute, chiar cele cu filtrare in apa (aveau si altfel de filtre, deci nu erau potrivite). Ideea in mare este ca Stefan petrece multe ore in casa (chiar 24 din 24 uneori), daca nu-i fac mediul mai friendly nu e bine deloc!

Kya, zici ca sunt multumiti? Este clar ca nu este usor de folosit (este greoi, ca are apa, are si un motor puternic, deci nu prea mic...), dar serios, voi ce ati face in locul meu? Ati zice "Ok, e prea scump, prea greu de folosit, asta e, sa se descurce si fi-miu cum poate?". Sunt sigura ca nu. NU-l iau de fite, repet.

A, si "bombardat" era pus special intre ghilimele, ca sa vada fatza lui nu chiar mot-a-mot. Am facut si io vreo 2 traininguri cu o austriaca (comunicare interpersonala, printre altele) si zicea tipa sa nu critici, mai bine vino cu idei noi. Daca nu ma interesa parerea voastra nu va mai intrebam, right?

O noapte buna, eu am insomnii...

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput