Puiuti de Randunici 2008!! (149)
Raspunsuri - Pagina 8
luny spune:
nicol m-am gandit si la varianta asta dar: eu sunt perfect zombi noaptea, iar formula stiu ca dupa 2 ore se arunca...nu stiu cata rabdare as avea sa-i fac lapte de 2-3-4 ori/noapte..dar e o idee..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Simo27 spune:
Luny,sunt sigura ca o sa ai rabdare!ce nu faci pentru Mufarin??
am hotarat sa fac o baiesi astept sa mi se umple cada!
va pupez
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008
Nicoleta spune:
Sovi, te cred ca pretul este supraevaluat! Insa mi-au zis mai multe persoane ca este foarte bun aspiratorul (printre care si dr pneumolog la care mergem cu Stefan, care e alergica si astmatica...), eu am vazut ce scoate din saltea (te crucesti)... nu faza cu NASA si nusce firma de masini etc m-a dat pe spate, ci ce a reusit sa scoata din 1 mp de covor... si in 3 minute de aspirare a aerului din sufragerie, dupa ce aerisisem eu vreo 10 minute, inainte sa vina ei, si stau langa padure!! Ori sunt eu prea speriata, ori nu stiu ce sa mai cred... Dar as putea sa il iau doar asa, sa am si eu un moft foarte scump? Singurul, poate, pana acum?
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
nicol_conte spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luny nicol m-am gandit si la varianta asta dar: eu sunt perfect zombi noaptea, iar formula stiu ca dupa 2 ore se arunca...nu stiu cata rabdare as avea sa-i fac lapte de 2-3-4 ori/noapte..dar e o idee.. LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008) |
Pai Luny, tinand cont ca e iarna si caloriferele sunt calde, pui apa in biberon(vreo 60 ml pt inceput)si o tii pe calorifer. Iti iei si cutia de lapte la indemana, astfel incat nu-ti ramane decat sa pui lapticul in apa si gata. Eu asa fac acum cu ceai si cu apa de lapte pt dimineata. Iar laptele praf il pun exact cat imi trebuie in dozatorul ala de la Avent si doar il rastorn in bibe cand trebuie. zZic si eu..suntem un stol de randunici, nu se poate daca ne punem toate mintea sa nu-l dovedim pe Mufa cel ambitios
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
mimonix spune:
Bai, am uitat de Zoze Sper ca e bine Mihaita si n-are febra
Mihutzatraverseaza dansatorii astia oceanu' mai-mai...si dansatori si inotatori...mi s-au umplut ochii de lacrimi la "Veronica" aleu, ce batrana sunt Am vazut-o si pe Andra frumusica dar abia acum imi revin memoriile ,na...ce sa fac si eu, mai dau rateuri
Lianae la gura sobei ...eh, macar doua zile nu mai calca si nu mai face mancare noaptea si cum in orice e nevoie de un sacrificiu, se sacrifica porcul
Sovi eu iti dau dreptate cu mlm-ul, desi de fel sunt mana sparta...sparta rau (daca n-am avut cand eram mica ) Bai dar eu pentru niste produse si niste magazine, nu ma simt niciodata pregatita: Zepter, Mobexpert, Nike.... mereu ma ia cu frison cand dau cu ochii de ei
[hac]
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
nicol_conte spune:
Si a venit al meu randunoi(ca fuse la nasa-su)si mi-a adus Biskrem si Rom Cel Dublu
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Nicoleta spune:
Ma, acuma daca ati avea copchilul cu probleme... ati putea face un efort si, desi v-ar durea rau, ati lua ceva scump (si ati plati sa traiasca si seful al mare), ati lua? Io is in panica (pe langa in butoi)... si chiar nu ne luam mobila de la Mobexpert si nici haine etc de la Nike... Dar un aspirator bun de unde sa imi iau? Sa nu aiba filtre?? Am tot intrebat... Pana si sotul meu e mirat de ce a putut sa scoata... (La banii astia ziceti sa imi pun menajera? Si cu ce suge ea acarienii??)
Cand aproape ma consolasem cu gandul... ma puneti iar pe muntele de ganduri rele...
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
gudinde spune:
Draga Nicoleta,
Eu personal ti-am mai raspuns o data atunci cand ai intrebat de zepter.
Sa detaliez totusi.
La firme ca Zepter imi primul rand platesti ratele (si sunt o groaza ca vorbim de o caruta de bani) si de-abea la sfarsit primesti produsul. Deci daca nu ai toti banii up front produsul il vei folosi cand va fi complet achitat.
Eu sunt posesoarea unor produse Zepter de mai multi ani, de pe vremea cand pe piata parca nu erau atatea oferte. Sunt produse bune, de calitate, durabile dar daca ar fi sa le cumpar in acest moment nu le-as mai lua. Sunt mult prea scumpe si ar mai fi si alte inconveniente. Sa ma refer strict la aspirator/sistem de curatare cu abur. Il posed (nu Rainbow, ci de la Zepter). L-am folosit de FOARTE putine ori pt ca este greu si incomod de folosit intr-un apartament.
Sigur, criteriile deciziei de cumparare difera de la om la om.
Intrebarile mele ar fi: in timpul demonstratiei ai putut si tu sa-l incerci? Cat de manevrabil ti s-a parut? Te vezi carandu-l in fiecare camera si in fiecare coltisor al camerei?
Pt ca in cazul lui Jebbo de la Zepter fiind greu, dupa ce ai terminat de curatat o portiune, trebuie sa te intorci dupa aparat si sa-l muti in alta zona. Nu merge sa-l tragi dupa tine. Daca pt o camera il muti de minim 5 ori ca sa poti ajunge in toate colturile, pana termini tot apartamentul esti de-a dreptul epuizata.
Simo27 spune:
Hai,mai,Nicoleta,nu plange!eu zic sa il iei!daca e pentru sanatatea copilului,merita fiecare banut!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008