Puiuti de Randunici 2008!! (149)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ce faceti, mah?? nu va e mila de o biata la regim??? mancati si voi in liniste!

Bravo Mufarin! ceiut de tei e linistitor, chiar merge sa-i dai la culcare si poate bea si el mai mult

Stef e indragostit de ceai de fenicul, granulat, Milupa. Ziua bea vreo 2 bibe de 100 ml si mai pregatesc unul si pt. noapte , in caz ca se scoala...ii place si apa, dar doar vreo 20 ml, nu prea multa

Nico, fata, eu nu stiu ce aspirator e ala...

...am mancat bataie la rentz , ma duc sa calc...dar revin cand ma dor picioarele

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Luny sa-ti spun cum a fost la noi cu intarcatul Alexiei: Pana la 7 luni, in afara de papa diversificata, fata mea zici ca era jurata, nu bea apa, nu bea ceai, nu punea gura pe biberon nici s-o pic cu ceara. Iar cand a inceput lapticul meu sa se imputineze, am incercat s-o fentez noaptea. O puneam la san si cum era ea asa adormita, ii scoteam tzitzi si bagam bibele(cu lapte praf). Evident ca primele 2-3 seri nu prea-mi tinea smecheria, se prindea de smecherie si se revolta. Dar apoi a inceput sa-i placa. Treaba e ca in fix 2 saptamani nu a mai vrut tzitzi, s-a intarcat singura. Cand vedea ea ce bine curge din bibe si ce tre sa se chinuie cu suptu s-a lipsit singura. Poate ai noroc si iti tine si tie figura.

Nico hai ma nu intra in butoi! Poate nu are nimeni aspirator din ala si d-aia nu stim ce sa spunem. Am citit si eu despre el acum si pare foarte interesant, cat costa?

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

nicoleta, lasa butoiul, ca ecoul e papagal, nu-ti spune ceva nou! habar n-am de ce intrebi tu. stiu numai cate culori sunt in curcubeu.

aveam si eu de zis, dar am plecat pe graba la mall si am uitat. ma duc in urma sa-mi amintesc, dar abia maine dimineata.

m-am enervat pe randunoi ca n-are rabdare cu mine la cumparaturi, ca eu voiam sa citesc instructiunile la toate jucariile si sa le vad functiile si cate stiu sa faca si ... si el i-ar da ciocan, cuie si scandura sa-si faca singur jucariile. o sa fiu de acord cu el pe tema asta abia peste vreo 4 ani.

voiam sa mai zic ca la cate butoaie pe aici putem pune de un export ca poate scoatem tara din criza.

asa...si ursu, hai ca nu-ti sta bine cu starea asta si e si filmul proaspat vazut asa ca ai ce folosi... fortza e cu tine! fortza e cu tine! fortza e cu tine! fortza e ...
repeti pana trece

va multumesc de pareri, ma ocup de saptamana urmatoare de asta, sper sa obtin toate aprobarile.

azi a nascuta una dintre prietenele mele cele mai apropiate. ii urez lui Vlad bun sosit! travaliu ajutat, durata 4 ore- misto! n-am avut bafta asta. acum am ciuda pe mine ca am fost atat de docila si n-am sunat medicul, m-am chinuit zile intregi ca rezultatul tot acelasi e

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Simo as veni o fuga pan'la tine sa pap ceva,mai ales ca mi-am pus pofta -n cui de lapte, ca a avut grija mama soacra sa-l hraneasca pe Printu(motanul ei) cu laptele meu Zuzu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Mimo, Bubu, Nicol . Costa de rupe mah! Are Mimo dreptate!

DAAAAAR Stefan este alergic la acarieni!! Imi vine sa moooooor! Ma duc la dus, poate-mi trece!

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Pana una-alta ma duc sa fac si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

nico si nicol, mai, voi v-ati inteles!!!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Doamne cat costa aspiratoru ala, e avion!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

hai,ca plec si eu la si apoi !

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Nicoleta, parerea mea perso e ca rainbow nu merita cei 2000 euro. am vazut si eu prezentarea, mi-au venit acasa si s-au dat peste cap p-aici. e bun aspiratorul, dar n-as da atatia bani pe el nici sa ma pici! au niste prieteni, mie nu mi se pare asa fenomenal; pe mine faza cu tehnologia NASA sau ce ma mai abureau, ma lasa rece. Cum apare ceva extrem de scump, pai daaaa, dar asa materiale numai la nasa se folosesc...
mai intra pe softpedia si mai verifica despre aspiratoare cu apa, ca parerea mea e ca exista pe piata bune. cu siguranta. Am avut eu un aspirator puternic cu apa (ordinar), tragea nene tot! cand aspiram salteaua de pat, ramanea apa asa cum probabil ti-au demonstrat prezentatorii.
l-am dat, ca nu mai am covoare groase, si mi-am luat unu mai usor de folosit.
la rainbow (si la zepter) sunt asa scumpe pt ca asa sunt toate produsele in MLM-uri, trebuie ca din banii aia sa castige toate treptele piramidei.
m-am cam intains in vorbe, e din cauza ca am eu buba pe mlm-uri. dai cat nu face.

(\/) pozici
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii /căci eu iubesc
si flori, si ochi, si buze, si morminte.

Mergi la inceput