La multi ani fulguleti de n-d 06 (201)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Oh, asiza, bine ca ai postat, ca tocmai vroiam sa intreb daca am speriat lumea cu ceva, ca vad ca n-a mai scris nimeni dupa mine...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Tema zilei:

suzeta - prestam doar la nani sau cand e bolnavior tare si nu intentionez in niciun fel sa i-o scot de tot
pampers - de asemenea, prestam la greu sper la vara sa scapam definitiv si irevocabil
biberon - de la 1 an si vreo 2 luni am scos laptele de dimineata (deci el ia direct micul dejun cand se trezeste), iar biberonul de seara l-am scos si pe ala de vreo 3 saptamani si n-a "carait" deloc...ii dau laptele de seara intr-o canitza draguta albastra sau ii dau cereale cu lapte si basta. Dar el n-a fost niciodata atasat de biberon...e adevarat ca nici n-a baut niciodata altceva decat lapte din biberon, alte lichide servindu-le direct din cana.

As mai fi vrut sa scriu, dar sunt extenuata, asa ca va pup pe toate de noapte buna!

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Donia

Oh, asiza, bine ca ai postat, ca tocmai vroiam sa intreb daca am speriat lumea cu ceva, ca vad ca n-a mai scris nimeni dupa mine...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

acum am vazut ora ultimei tale postari...dar, fii ma serioasa, la cat esti tu de blanda, si la vorba, si la fapta, e cam greu sa sperii pe cineva ...

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

va multumesc pentru incurajari, fetelor!

tudor tot mucos, tot cu tuse. maine facem o vizita la doctor...
mai nou nu vrea sa iasa din casa, dar si stand in casa imi scoate peri albi.
de exemplu: ma asez pe pat in dormitor, vine la mine: hai, acolo! ma duc dupa el, nici acolo nu ma lasa si ma duce in alta camera (norocul meu ca e apartamentul mic, ca altfel...). si tot asa ma foieste toata ziua...
in seara asta a adormit la 9, lucru foarte rar intalnit in ultima vreme. nu s-a prea odihnit la pranz din cauza mucilor, toata dupa-amiaza a fost matait si marait, iar seara a picat lat.
saptamana asta strangem hartiile pentru cresa. sper sa le si depunem pana la sfarsitul saptamanii...

danutz, foarte frumoase pozele! multumim ca ni le-ai aratat si noua...

referitor la tema:
azi a vazut olita (pe care n-a folosit-o niciodata!) si s-a asezat imbracat pe ea. deci stie pentru ce e, dar nu vrea... kaka face tot din picioare, si tot ascuns pe undeva sa nu-l deranjeze nimeni...
biberonul e pe locul 1. nu va renunta curand la el. cred... dar s-ar putea sa ma uimeasca...
suzeta a folosit pentru scurt timp cand era mic, mic, asa ca...

va pup pe toti si pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Buna ziua,dragele mele,

Intru pe fuga sa va multumim din suflet pt urari,nu am citit dar stiu ca le-ati facut.

Eu nu am net,sunt la cineva acum,trecem printr-o perioada mai grea,suntem sanatosi,nu va ingrijorati,sper sa revin cat mai curand si sa recuperez.

La multi ani pt toti fulguletii voinici care fac 2anisori! Sa cresteti mari si voiosi si sa aveti noroc in viata!

Si sanatate multa celor bolnaviori!
Am vazut,asa pe fuga ca se lupta cineva cu siropul..eu recurg la recompensa..ii promit ca ii dau 2 broscute de la haribo,i-l dau cu seringa de nurofen siropul si ii mai dau si apa imediat dupa.Kiar a fost cooperant pana acum.

Va pup tare!

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Stephanie si Isabel
Sa fiti sanatoase si fericite!
Mamaana, sa-ti traiasca mandrete de printese!

Ana Maria
Alin
Dacian

Danutz, frumoase pozele! Imi place mult cum iti vine costumul in dungi. Si brazii impodobiti mi-au atras atentia! Acum am citit: Muzeul Craciunului; imi place ideea :).

Roxanica

Shoshika, de trei zile Victor nu mai vrea sa adoarma seara la el in patut. Cu vreo doua zile inainte imi cerea sa stau langa el pana adoarme, dar acum nu merge nici asa. Drept urmare il iau cu mine in pat. In cinci minute doarme asa de profund incat poate fi cu usurinta mutat la el in patut. Am trecut si cu fetele prin faza asta, deci mi se pare ceva normal si o iau ca atare.
Multa sanatate lui Tudor! Succes cu cresa!

Dbunny, mi-a placut de Dani cu "novia"!

Bebinuta, ce scumpa e Ada! Imi place mult poza in care strange bebelusul in brate! Sunteti frumosi cu totii!

Asiza, am vazut pozele de la plimbarea voastra de seara si mi-au placut mult (mai ales cea in care sunteti toti trei).

Yagmur, of! Cred ca ai tras o sperietura! Multa sanatate!

Adinazot, bine v-ati intors!

Lacramioara, Stefy cea motata si harnicuta!

Dia, mi-am facut cumparaturile la voi la magazin :). Sunteti foarte frumosi toti trei! Mi-a placut si tortul.

Donia, sper ca e mai bine Cristinel! Roxana ce mai face?

Bambo, ce ochisori are Antonia! E frumoasa foc si tare cocheta: bigudiuri, masaj :)

Lavinia

Tema zilei:
- suzeta - n-a vrut-o niciodata, dar cand nu se simte bine, nu scoate biberonul din gura
pampers - in continuare, cu toate ca cere la olita / wc (si le si foloseste) cam de 2-3 ori pe zi; deci e pe drumul cel bun :)
biberon - in continuare si nu am de gand sa-l scot prea curand (cel putin dimineata si seara); in timpul zilei e foarte incantat sa bea singur din cana sau pahar de plastic

Bursucii mei sunt putin raciti: le curge nasul la greu si au inceput si ochisorii. Daca e doar atat, nu-i mare problema. In rest sunt veseli si voiosi. Ieri am fost la defilare si n-a vrut Victor decat la mine in brate! Acasa, la intoarcere, si-a dat singur bocancii jos din picioare si i-a pus la usa :). Sta cumintel la scos mizeriile din nas si la pus picaturi, dar imi arata ca nu-i place deloc. Sper doar sa nu faca vreo complicatie; de otita imi e teama, caci il deranjeaza urechile cand sterge nasul.

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Am restante serioase... Venim si noi cu intarziere sa uram toate cele bune sarbatoritilor din ultimele zile... Sanatate multa picilor, mamicilor si taticilor, sa va bucurati unii de altii si sa aveti parte de bucurii si impliniri in fiecare zi a vietii!

David de Ralumat!
Oana de Dia!
Paul de Danita!
Octavian de p_onu!
Ada de Bebinuta!
Kaan de Leyla!
Georgia de Cristina !

tuturor celor care poarta numele Andreea sau Andrei ! (si iubita lui Ianis este Andreea…)

La gradi la Ianis sunt cateva cazuri de varicela, asa ca ne pregatim si noi de ea, nu cred sa o ratam...
Am avut un w-end plin de activitati casnice si lipsit de net. Din pacate nu avem vesti prea bune, Marc este din nou cu bronsita iar noi tot fara bona. Saptamana trecuta am crezut ca am gasit persoana potrivita, dar din motive personale si tanti asta a renuntat sa mai vina. Dupa doar 2 zile, in care totul parea ok, m-a anuntat ca nu mai poate veni. Asa ca suntem iar in cautari, zilele astea sta mama cu el dar mi-a zis clar sa-mi gasesc bona ca nu poate face asta in regim permanent. O inteleg si nu-i reprosez nimic dar chiar nu stiu ce ma fac...
Da, Ianis are prima lui prietena. Domnisoara Andreea este foarte dulce, foarte frumusica, volubila, vorbareata si dragastoasa! Imi povestea mamica ei ca a declarat sus si tare acasa ca ea se casatoreste cu Ianis... si se uita pe computer la pozele lui Ianis de la gradinita! Si o suna pe bunica ei si ii spune ca are un iubit! Al meu e ceva mai rezervat, zice doar ca e prietena lui... cand il intreb de ea se vede ca roseste si se rusineaza...

Donia, cum mai e Cristi? Ce medicatie primeste? Refacere rapida va dorim!

Aka, tusea, ati dovedit-o cumva? Sper sa va reveniti repede... pupici multi!

Yagmur, bine ca ai scapat vie de pe balcon si ca nu ai inghetat de tot acolo, vai ce patanie urata... sanatate multa si refacere rapida! Si intarziat de Sf. Andrei!
Scuze ca nu am sunat inapoi atunci cand m-ai sunat, revin zilele astea, promit, numai sa ma mai adun un pic ca sunt vraiste...

Shoshika, si Marc are o perioada foarte dificila, e tare greu sa-i intru in voie... stiu sigur ca va trece, este doar o etapa, cu rabdare si dragoste cat cuprinde sigur sigur vor trece toate. Nu cred ca ai gresit, cum nu cred ca am gresit nici eu... inca putin si va deveni mai cooperant si intelegator. Cauta sa-i oferi ceva nou in activitatile curente, ceva de facut impreuna, care sa-i capteze atentia si sa-i faca placere. Noi am inceput sa ne jucam cu puzzle-uri de toate felurile, si de lemn (de-alea de potrivit fiecare la locul lui), si de plastic (in relief, are vreo 10 piese din Winnie the Pooh) si din alea de carton, clasice (ca masinute din Cars). Pentru imunizare eu ii dau Septilin si tinctura de coacaz negru. Nu stiu in ce masura il ajuta, noi oricum avem plamanii in pioneze... Daca vrei mai multe info cauta in arhiva DC, sunt mai multe subiecte dezvoltate pe tema asta. Sanatate lui Tudor sa treaca raceala!

Dbunny, intr-un final palpitant am intrat in posesia cutiutei cu ultralevura. Multumim!!! O punem bine ca aia de la desiree s-a consumat cu succes la boleala anterioara.

Apropos, Desiree? Totul ok cu voi? Pupici calzi catre capitala!

Lacramioara, Marc bea laptele din biberon. Si cel putin pana spre 3 ani nu am sa-i impun sa renunte la el. Dupa 3 ani, in “drum” spre gradi vom renunta la bibe. Daca nu renunta el cumva mai repede. Apa si ceaiul le bea din cana cu pai.

Ktrinel, noi nu folosim decat ocazional si intamplator olita. Prin urmare traiasca pampersii! Si pana vara viitoare nu ma stresez deloc pe tema asta.

Danutz, bine ai revenit!

Roxanica, mi-a placut mult mult de tot mesajul tau de la pagina 7. Muuuuult de tooooott! Esti extraordinara!

Semneaza www.petitiononline.com/laredout/petition.html" target="_blank">Petitia LA REDOUTE !!!

Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

un articol (link de la danita) mi-a atras atentia

La varsta de 2 ani copii sunt renumiti mai ales pentru negativismul lor. De asemenea, la aceasta varsta copii vor sa fac lucrurile in felul lor si isi testeaza deseori parintii. Aceste lucruri se datoreaza in mare parte abilitatilor noi pe care le dobandesc, trecand prin perioada schimbarilor intelectuale rapide, cand limbajul explodeaza.

Adesea parintii considera ca micutul este rau in mod intentionat, fara sa stie ca acesta are inca o intelegere limitata a lumii. Copilul incearca sa-si asume controlul dar metodele lui devin frustrante pentru el si pentru parintii lui datorita resurselor lui limitate.

Copiii in varsta de doi ani pot incearca multe comportamente, printre care si acesele de furie care pot fi suparatoare pentru parinti. Insa, daca parintii sunt fermi si blanzi, si mai ales, daca isi pastraza simtul umorului, copilul invata metode mai bune de rezolvare a problemelor.

Semneaza www.petitiononline.com/laredout/petition.html" target="_blank">Petitia LA REDOUTE !!!

Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo29 spune:

Salutare mamici!!

Cu intarziere si cu scuzele de rigoare felicit fulguleti draguti de doi anisori:

DAVID , OANA , PAUL , OCTAVIAN , ADA , KAAN , GEORGIA

Scriu de la servici asa ca voi fi mai rapida:

- am fost la Felix cu copiii( David si Filip - nepotul meu de 1 an si 10 luni) de joi pana duminica si a fost super, super....
- de azi la servici - David plange de la ora 8 dupa mine - mor aici..
- suzeta - nu ne despartim de ea prea curand ! - dormim la amiaza si seara cu cate doua suzete in manute...

Oana , cand ne vedem cu totii??? (cu Ralu, cu sora ta , cu copiii???)

Pupici,

Simo si David 2 ani(9 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

La Multi ani Stephanie, Isabel, Alin Dacian si Ana Maria

Mamaana gata-s toartele?(nu pun torturi sa nu inteleaga careva pluralul torturii)

dianarus in sfarsit ajunse ultralevura; eu sper totusi sa-ti expire in dulapCe-au bonele astea mai? nu-i trebe bani nicicui? nu mai are nimeni chef de munca?
Crizele de la 2 ani...le-a tras si Ianis? am inteles ca manifestari d'astea o sa tot avem..pana pe la 3 ani...

Dani azinoapte a cerut 2 biberoane cu lapte...ca acu...18 luni! unul la 2.30 si altul pe la 5...
Tema zilei: suzeta deloc, bibe si scutec da...

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput