La multi ani fulguleti de n-d 06 (201)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

La multi ani Georgia!

Fetelor, multumesc din nou pentru urari, Cristi se simte mai bine acum, mai tuseste putin, otita pare ca nu-l mai supara, mergem mai departe cu tratamentul. A ajuns saracul sa nici nu mai planga cand ii pun picaturi in ochi, se uita in sus si are rabdare cat poate pana curge picatura... scanceste putin si gata, se vede ca vrea sa mearga totul bine, dar poate si el cat poate...

danutz, bine ai ajuns acasa la baietii tai! Ai poze din deplasare?

bebinuta, m-am bucurat sa va revad! E tare dulce Ada si se pare ca ati avut o petrecere frumaosa.

iulia-stefy, noi suntem inca in scutece si cu suzeta. Biberon n-a vrut niciodata, in schimb noi mai avem tzitzi. Suzeta o foloseste doar la somn si va renunta la ea atunci cand va fi pregatit, n-o sa i-o iau cu forta, iar gura lumii inseamna atat de putin pentru mine... La fel cu scutecele, ca doar n-o sa-l las sa faca pe el?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ktrinel
…ea cere deja «pipi a toalet» dar nu face niciodata nimic, in schimb te scoate afara din baie, se sterge, trage apa…tot tacamul.

Si Cristi se sterge desi nu face nimic, nici macar nu se aseaza, doar se lipeste de vasul de toaleta

mamaana, ai liber de 1 decembrie? Cum se mai simt fetele, le-au trecut racelile?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

iulia-stefi mario la suzeta a renunta singur a rupt-o cu dintii si cand a cumparat tati alta efectiv a refuzat-o, bb folosim si pampers la fel.Cand scapam de pampers dau petrecere.

Stela mamica de voinici Radu(11.06.2008)+Mario Gabriel(31.10.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Profitai de faptul ca Rares inca doarme dus si am reusit sa mai citesc din urma.
Cu mare intarziere La Multi Ani m_monique, sa fii sanatoasa, sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos. Asteptam sa ne zici ce zice ecografia de morfo
De intalneala propusa de Raluca, eu tare mult as vrea sa vin...dar nu stiu cum, decat daca se nimereste intr-un week-end si intr-o zi cand nu sunt alte activitati ca de pilda Intalnirea cu Mos Craciun de la job de pe 6 Dec si ziua aniversara a minunii mele de pe 14 Dec.
Donia, uite ca ma conformez si pun Poze
Pe scurt si cuprinzator, nemtii sunt foarte buni organizatori, au amestecat cursurle cu o serie de excursii si vizite dintre care:
Commerzbank Arena, adica stadionul orasului unde joaca cei de la Eintracht Frankfurt (eu una habar nu aveam ca au echipa de Bundesliga, dar m-am pus colegii microbisti la curent), care are chiar si o mica capela pe care e bataie in domeniul nunti!!!
Un mic orasel medieval la aprox 200 km de Frankfurt care se numeste Rotemburg ob der Tauber, care are , in afara de cladiri superbe, un Muzeu al Craciunului
Si fabrica Opel, unde am vazut pe langa liniile de asamblare noi si o expozitie cu masini de epoca , unde fiecare piesa are povestea ei diferita.
Mi-a placut orasul, adica amestecul de nou- vechi , strazile cu cladiri vechi si cu zgarie nori in spate, casa in care a locuit Gothe, care are o gradina superba, cladirea unde am tinut cursurile care este ecologica, nu are aer conditionat si nici apa calda, iar lumina este 80% naturala si cele mai tari gradini suspendate, piata de Craciun pe care am avut mare noroc ca am prins-o deschisa in ultimele zile de stat acolo si grupul cosmopolit din care am facut parte.
M-a distrat ca ei isi boteaza cladirile, de exp. turnurile gemene Deutsche Bank se numesc (cum altfel)-Debit si Credit, o cladire japoneza care apara in una din poze i se zice 'Lanterna japoneza' o alta 'Creionul' etc.
gata cu distractia, Rares deja trage de mine sa ma joc cu el, va pup si abia astept sa ma uit la pozele vostre pe care le-am ratat pana acum!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

Danutz, multumim de poze, de plimbarea virtuala si de culturalizare…apropo , Donia, parca mai avusesem odata obiceiul asta , nu ?…dar, da, odata cand toate aveam mai mult timp, cand motanii si pisicutele ne dormeau la piept…ce vremuri.

Danutz, dar negru era emblema bancii sau de ce erati toti imbracati in negru ( la restaurant, de ex ) ? …ce probleme am si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

La multi ani Georgia
iulia-stefi - noi am scapat de toate 3 ... suzeta nu a vrut, dar pina la 11 luni a supt degetul, biberon niciodata si de pampers am scapat in vara - la noi mare contributie a avut Sara care facea la olita si WC. Va .

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ktrinel

pozele, sunt si de a doua zi, ultimele chiar de la gradinita .

si eu vroiam sa lansez tema asta, as fi adaugat si pampers. deci : suzeta, biberon si pampers.

io raspund prima: inca le prestam pe toate 3.

dati-i bataie ca incep icselu'

LA MULTI ANI GEORGIA !!

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

ia pune-ma si pe mine de 2 ori (na, ca te-am luat) toate 3 (degete in loc de suzeta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Donia

mamaana, ai liber de 1 decembrie? Cum se mai simt fetele, le-au trecut racelile?

as vrea eu sa am liber ca doar am doua torturi de facut pentru maine
poate muncesc de acasa maine...
azi incep al saselea an la aceeasi companie... parte abuna e ca o sa mai am o saptamana la concediu
fetele au ramas cu o tuse cand se trezesc, de la secretiile care se aduna in gat; ieri am dus oficial aspiratorul in beci ca nu mai e nevoie de scos 'pucii'

Mergi la inceput

danutz, super pozele! Cele din orasul medieval mi-au amintit de Brasov si Sighisoara (si de fiorii tineretii ...) si mi-a placut mult si casa + gradina lui Goethe si muzeul Opel, cu bicicleta si motocicleta cu 120/ora... aia de senzatie la vremea ei!
Cred ca tu acum, ca esti cu dragii tai, apreciezi mai mult deplasarea decat cand erai singura printre straini, nu?

mamaana, pediatrul mi-a spus ca tusea dupa raceala e normala chiar pana pe la vreo 6 saptamani, deci... no worries
Tu faci singura torturile? Faceti petrecere maine sau amanati pentru week-end?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Georgia!!!

Sa fii fericita si sanatoasa!

Pupici multi, multi, multi la tot familionul!

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput