La multi ani fulguleti de n-d 06 (201)
Raspunsuri - Pagina 7
kikineata spune:
Daca-s blonda! Tarziu mi-am dat seama de ce icsel e vorba. Ma gandeam ca ceva la job
Citat: |
citat din mesajul lui Ktrinel pozele, sunt si de a doua zi, ultimele chiar de la gradinita . si eu vroiam sa lansez tema asta, as fi adaugat si pampers. deci : suzeta, biberon si pampers. io raspund prima: inca le prestam pe toate 3. dati-i bataie ca incep icselu' LA MULTI ANI GEORGIA !! Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006) |
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
danita spune:
da, iulia, le folosim pe toate ! si bibe si suzeta ( 2 bucati) si pampu! el mi le cere pe fiecare in parte la moment , nu uita si nu incurca niciodata !
pupici
D
Dia1609 spune:
ktrinel, da-i bataie cu icselu si bifeaza-le pe toate 3 si al oana... nici ca am p0retentii sa scapam prea curand de ele. initial, ma gandeam sa renuntam la suzeta dupa ce i-au iesit toti dintii/maselele... iata-ne cu dantura completa .,.. ea zice ca "imi trebuie suzi, mami, oana nu doarme" si o cred... intr-o luni am uitat sa i-o pun in geanta de gradi (stupid mom ) si mi-a spus educatoarea ca si-a muscat degtele o ora , apoi a dormit 30 min si dupa aia isi tot baga degetele in gura si si le musca de nervi/agitatie ... asa ca prea curand nu scapam de suzeta, ca decat s-o inlocuim cu vreun deget (ceea ce ar fi muuult mai rau), mai bine sta cu suzeta in gura pana la 4 ani . o sa decida ea cand vrea s-o dam la vreun bebe mai mic, ca deocamdata nu vrea (am intrebat-o intr-o perioada dc vrea sa-i dea suzeta ei anei care are 6 luni si careia ii da orice... si a zis ca NUU , asa ca... nu :))
precizare: suzeta o folosim numai la somn, cand se trezeste o aruncam in pat si acolo ramane (sau dc e bolnava, o ajuta sa o aiba la indemana )
cu biberonul inca nu ma chinui sa-l scot ca nu vad beneficiul dc tot tinem suzeta ... in plus, ea dimineata se trezeste pe la 6 si cere lapte pe care-l bea in somn si-i place muuult asa, se alinta tare frumos ... laptele ala nu l-ar mai bea dc i l-as da din pahar, si in plus, s-ar trezi de foame si gata cu somnul... seara nu vrea sa bea din altceva laptele, imi tot explica ca lapticul e in bibe, iar din paharul cu pai sau din cana cu cioc, sau din orice altceva bem apa, nu lapte ... dc o sa ma mobilizez sa-i scot biberonul, il voi scoate pe ala de seara, pe motiv de carii de la lapte ramas bla-bla-bla... desi nu adoarme niciodata cu bibe in gura
si ce mai era? aaa, olita? la vara! ... adica kk face numai in picioare in pampi, la masuta ei si neaparat tb sa fie singura in camera... nu vrea nicicum sa se aseze pe olita cand stie ca face kk... iar pishi face ocazional la olita, la gradi face sigur macar o data pe zi, acasa numai cand are chef... dar o sa aiba chef la un mom dat sa renunte la pampi si atunci va face la olita/wc... cu asta chiar nu-mi fac probleme, nu mi se pare presant, eu zic ca vara viitoare cand vine caldura si o sa vada ce bine e fara pampers, o sa faca singura la olita fara probleme
deci, ac si concluzie, singura din cele 3 pe care as fi vrut s-o bifez era suzeta. olita e cea mai neinteresanta pt mine . ktrinel, vezi ca poate faci in icsel si o ordine a importantei
danutz spune:
Ktrinel si Lacramioara, noi mai prestam doar Pampers-ul din cele enumerate. Si nu vrem sa renuntam, olita e dusman public, saptamana asta taica-su va avea misiune sa-i cumpere reductor, sa vedem, poate vom fi mai norocosi asa!!!
Manu, citit de patania ta, si infiorat! Offf, sa va faceti bine repede...(am stiut eu de ce am desfiintat usa de la balcon!)
vad ca si Cristinel de Donia si Tudor de Shoshika sunt bolnaviori. Sanatate multa, sa va faceti bine repejor!!! Si Shoshika, eu sunt convinsa ca e doar o faza care va trece in cele din urma. Si rares a avut o faza cand nu mai voia sa doarma decat cu mine (sau cu bona) alaturi. A durat 3 saptamani si i-a trecut!!! Cu mancarea noi suntem campioni la fitze, dar cu multa rabdare si mai ales daca te opresti cand el efectiv nu mai vrea...cat de cat mananca. Asa si la voi, poate e doar o faza pe care o va depasi in cele din urma. Ideea este ca daca tu esti stressata cu gandul ca mai ai putin si incepi munca, s-ar putea sa-i transmiti si lui involuntar, ceva din agitatia ta, iar el sa raspunda exact cum face acum...Offf, succes cu cresa!!!
La poze nu ma pot uita acum, fiindca rasnita mea de calculator nu poate rula mai mult de 2 aplicatii odata...da' mai e timp...
cred ca tre sa trimit mesajul asta ca tocmai misca Maria-sa in front...
danita spune:
Doamne, Ktrinel vazut pe Julia ...... MINUNATA ! eu recunosc ca nu am mai vazut-o de chiar demult ! si e de nerecunoscut ! super-girl !
pupici de la noi pt voi !!
roxanica2006 spune:
Doamne, ce bine a fost sa va citesc asa linistita cu o farfurie de snitele in fata!! Proteine, Donia, proteine, maica!!
Mai , fetelor, asa cu drag deschid pagina asta si-s nerabdatoare sa aflu ce mai fac copiii,mamicile, nu stiu...imi aduceti aminte de perioada cea mai frumoasa din viata mea, cand statea acasa cu micutul meu si era cald si bine. Nu stiu altii cum sunt , dar pentru mine e un chin revenirea la serviciu, David e bine cu mami, n-am probleme, dar atat de tare regret zilele de liniste, de dragoste, petrecute cu David, atat de lipsite de sens curg acum clipele, nimic nu ma incanta, nu ma motiveaza la slujba, offffffffff. Stiu ca pare un cliseu, dar va spun din tot sufletul sa savurati la maxim zilele pe care le mai aveti de petrecut cu micutii acasa, bucurati-va de ei cat puteti, stiu ca e uneori f.f.f greu si simti ca te lasa puterile, dar atat de mari sunt satisfactiile, atata multumire iti aduc, pe cand la serviciu...totu-i cenusiu, nici banii, nici aprecierea sefilor, a colegilor, a nu stiu cui, nimic nu echivaleaza cu zilele alea ce curgeau senin, acasa cu puiul , cu rutina aia zilnica de giugiulit, iesit in parc, aruncat toate jucariile prin casa. Nu pot sa-mi scot din minte clipele alea, nu pot sa ma mobilizez sa vad partea buna a revenirii la slujba, parca cineva m-a rupt cu fortza dintr-un mediu in care-mi era asa de bineeeeeeeeee. Stiu ca suna aiurea ca ma tot lamentez, ca aveam posibilitatea sa stau acasa, sa nu ma mai intorc, dar am simtit ca nici asa nu pot. Abia dupa ce pierzi ceva apreciezi la adevarata valoare.
Am citit cum povesteste Dia ca face Oana kaki, o sa ziceti ca-s nebuna da m-a luat plansul, pai voi stiti de cand nu l-am vazut eu pe David facand kaki???? Mi-e dor sa-l vad cum se tine de masuta mica si se face rosu la fatzuca si zice : "du-ti mami, asa Daditi!", adica "asta e o chestiune ce cere intimitate", si apoi sa-l pup pe caputul transpirat putintel. Mor dupa lucrurile astea simple!
Buuuuuuuuuun. Azi am fost iar vreo 2 ore la serviciu, dar in rest am avut una din zilele alea faine, faine. A fost asa o zi frumoasa, de primavara in toata regula, am stat cu David afara mult, muuuult. Asa un copil calm e micutul meu, atat de echilibrat, asa frumos s-a jucat, am admirat toti Mosii Craciuni de prin vitrine, a stat f. mult timp sub bradul din parcul nostru, adora tot ce tine de sarbatori...
Am citit si despre voi, v-am vazut ce frumos ati petrecut de zilele fulguletilor.
Bebinuta, am vazut ce super petrecere ati avut, tu ai gatit toate nebuniile alea??Si ce multi invitati ati avut! Poza aia cu Ada fascindu-i pe barbati (bunic si tatic) mi-a placut mult.
Dia, v-am vazut si pe voi, frumosi tare si cadrul intim. Cred ca va intelegeti tare bine cu nasii Oanei.
Ktrinel, daca pana acum juram ca Julia e leita tati acum mi se pare ca incepe sa-ti semene tot mai mult, intr-o poza in care ea e in prim plan si tu in spatele ei, uitandu-te la ea ca la soare, acolo se vede clar ca are exact structura fetei tale, numai culoarea ochilor i-a mai ramas de la tati si gropita din obraji, cand rade. Sa-ti traiasca!
Cristina, am vazut si pozele voastre, foarte frumusele fetele, ce bine se inteleg, deja cred ca se joaca timp indelungat impreuna, ce mult conteaza un fratior, o surioara mai mare!
Ziceai ceva de genul ca nu mai aveti timp unul de altul, tu si sotul tau, pai cum asa??Mai tii minte cum ne spuneai ca va fugariti toata ziua prin gradina??Unde-s vremurile alea, fetitzo???
Sa-ti traiasca Giorgia la multi ani !!!!
Ruxandra, apropo de fugarit, ca tu cu Cristina erati "vulcanicele", pasionalele grupului , ce mai faci, draga mea draga????Ati profitat de vacanta asta si ati fost pe la munte?? Ce mai fac boierii?? Conu??Da, matale, conitza??
Mai vin , mai vin
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
Ktrinel spune:
Dia, pfuuii…parca ar fi gemene ..si Julia la fel, acelasi tipic cu suzeta, cu laptele la 6, cu kk din picioare…si eu tot la vara programez despartirea de pampers..dar nu cred ca va trece prin faza «olita» …ea cere deja «pipi a toalet» dar nu face niciodata nimic, in schimb te scoate afara din baie, se sterge, trage apa…tot tacamul.
Roxanica, ai dreptate , multa lume a remarcat asta in ultimul timp..mai ales cand o vezi pe viu, are exact mimica, gesturile si grimasele mele….a ! si urechea muzicala…ca urechea – fizic-e tot a lui tat-sau .