La multi ani fulguleti de n-d 06 (201)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare si o pentru toata lumea.

Aseara am fost cu ea la vot si mi-a aratat unde sa pun stampila... si apoi la plimbare. Am ajuns langa Mitropilie si am intrat si noi putin. Am ramas uimiti, ca ea s-a dus sub o icoana si s-a asezat in genunchi cu manutele impreunate si spunea "A-min, A-min"

La multi ani Georgia!
Cristina sa va traiasca frumusete de fata si sa fie sanatoasa.

adinazot, sa va fie de bine plimbarea. Ma bucur ca Ale s-a simtit bine.

Donia, Teutz, multumim.

Yagmur, multa sanatate si tie la rugbistul sugubat, care te-a inchis in balcon. Si eu eram s-o patesc zilele trecute.... Bine ca ai reusit sa intrin in casa pina la urma.

Ktrinel, tare dulce printesa cu ochii ca marea... si ce eleganta e... e asa fericita...

asiza, v-am admirat la plimbare. Ce mare s-a facut si Denis...

shoshika, in ceea ce priveste masa, ai sa vezi ca va manca mai bine dupa ce il duci. Acolo se i-a cu copii. Cel putin asa s-a intamplat cu Stefy. La inceput e greu, pina se acomodeaza, dar intai trebuie sa te obisnuiesti tu cu ideea. Ca altfel, ii transmiti si lui starea ta si nu e bine. Eu asa am patit la inceput. O duceam dimineata cu sufletul straaaans si apoi veneam acasa si plangeam si nu i-am facut deloc bine, ca si ea era tare agitata. Dupa ce m-am linistit eu, s-a linistit si Stefy imediat. Daca poti, eu zic sa incepi dupa vacanta, ca acomodarea dureaza putin si apoi intra in vacanta si va trebui sa o luati de la capat, ca el se va obisnui acasa cu voi iar. Asa am patit eu dupa vacanta de vara, ca nu mai voia sa mearga si reacomodarea a durat mai mult.
Pentru imunitate eu i-am dat Septilin si apoi Lantigen B, dar daca el e un copil sanatos, nu are rost sa-i dai. La noi au fost ceva probleme si asa a recomandat medicul imunolog. Cel mai bine intreaba pediatrul daca trebuie. Iar pentru intarea in colectivitate mi-a recomandat ca la 2 ani sa-i fac Pervenar, dar acum nu stiu daca am sa il fac, dupa cate am citit despre vaccinuri. Iar imunologul in final mi-a zis ca cea mai buna imunizare si-o face organismul singur.
Sanatate multa, sa se faca repede bine. Un dulce lui Tudor.

Mamici minunate din Iasi, asta e prima pagina de la subiectul gravidute, la care scrie despre petrecerea de Mos Craciun

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

LA MULTI ANI FULGULETI PENTRU CEI 2 ANISORI IMPLINITI!!!

Se pare ca doar pe fuga mai reusesc sa intru. Multumesc pentru urarile de ziua Adei. Roxanica, ziua de ieri a fost muult mai frumoasa ca si a mea, mi-a mai trecut din suparare, sunt mai odihnita acum, astept cu nerabdare Craciunul.
Despre noi, Ada e un copil cuminte, vorbeste foarte frumos, ne intelegem foarte bine. Normal ca mai exista si situatii mai dificile, in care ne testeaza nervii, dar le trecem pana la urma.
O sa pun si niste poze de la ziua ei.Ziua Ada

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Buna dimineata!
Lacramioara, mersi pentru urari!
Chiar daca o fac cu intarziere,urez si eu un calduros "La Multi Ani!" Adei si inca unul lui Kaan,si de asemenea tuturor Andreelor si Andreilor! Ieri am fost prea ocupata sa mai intru pe forum.
Aseara am sarbatorit si noi ziua Georgiei.Ea a fost extrem de fericita. A primit jucarii multe,hainute,inclusiv de la cei care nu au putut fi alaturi de noi,adica de la rudele din partea lui Kaveh din Iran, Thailanda, Japan,Germania si Dubai.Sambata am avut 5 deliveries..ditamai pachetele. N va zic ce bucurie pe capul Georgiei cand auzea soneria,stia ca mai vine ceva. Azi trebuie sa imi fac timp sa scap de cutii si hartii, ca ma sperii cand le vad. Le-am trantit pe toate intr-o camera pe care nu o folosim si abia astept sa scap de ele.
Sper ca,mai pe seara,sa pun si niste poze de ieri. Daca nu am timp, o fac maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

La multi ani Ada, Kaan, Oana, Octavian, Tudor Sper ca n-am uitat pe nimeni!

Dia, v-am admirat supermarketu! si carjele sa-ti traiasca printesa fericita si sanatoasa

Vazut si printese de Cristina, una bucata balerina regala, alta bucata buclata si smechera, frumuselui de Denis...tot rotofei e...Ada cu bebinuta la chef de chef, printese de Ktrinel si Bambo...pfiuuuu ploua cu poze sar'na

Yagmur...oops, cate minute ai stat afara? refacere rapida
Shoshika eu cred ca toti trec prinbtr-o etapa similara prin care trece Tudor acum...daca te consoleaza cu ceva...am luat pumni in cap, am fost muscata, mai nou se trezeste si se cere la noi in pat, ba chiar si-o butelca cu Milk(vorba a_dejului- misssssss you a_dejuuuuuu), slava domnului cu mancarea n-are treba decat cand e cu mucii-n piept...in rest haleste de se cruceste lumea...incarca-te cu rabdare, nu tine mult

Bambo...cu operatia la varice cum e? mergi? ma iei cu tine?

adinazot asteptam poze!

Noi am fost sambata la nunta…niste prieteni de 45-50 s-au hotarat sa se mai incumete la a 2-a casatorie. Fiind doar cuninie civila, ne-am asteptat sa fie ceva lejer, tip chef cu prietenii, dar a fost o nunta foarte detaliata. Noi ne-am propus sa-l luam pe Dani cu noi (e mare deja! Poate participa in evenimente familiare…). Cand am ajuns la restaurant(la 9.30 )el a adormit…deci ne-a lasat sa cinam linistiti…insa la 10.30 s-a trezit….a cascat okii…si s-a indragostit de mireasa, altceva un zicea decat novia, novia novia, si intindea gatul sa se uite dupa mireasa…a stat cuminte in carut timp de 2,5 ore(ˇ!!!ˇˇ), apoi dupa tort si dansul mirilor pe la 1 am luat-o spre casa(chit ca Dani era pus pe dansuri si aplauze).

Am casa plina oki de masinute, ieri radeau prietenii nostrii de noi ca oriunde mergeam(baie, bucatarie, sufragerie, holuri, peste tot gaseau cateva masinute, macarale sau autobuz).

La noi e frig, asa tare incat a trebuit sa-i iau Danielului o caciulita de lana…cu chiu cu vai o acepta…am sa pun si poze…

In rest, nu mai imi ajunge timpul…odata pe saptamana merg cu un grup de fete si facem lucru manual; deobicei seara la 6.45 cand ajung acasa mergem la cumparaturi cu Paco si Dani, in weekend cam avem musafiri la cina(si azi imi vin 2 baieti) casa o frec ori sambata dimineata ori noaptea dupa 10.30 cand Dani si Paco au adormit si eu pot sa-mi dau talentele linistita(a se citi dancing cu mopul)….mai un Webcam cu mama, mai un film pregatit de Paco…mai o calareala cu Dani…

Pup ca am de lucruuu

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Cu intarziere...

La Multi Ani, Kaan!
La Multi Ani, Ada!

Bebinuto, m-am indragostit de casa ta....Doamne ce spatiu, ce de-a jucarii, ce petrecere frumoasa, dar ce fetita frumoasa. Setul ala 3 in 1 pt. ea m-a dat pe spate. De unde e cumparat?
Erau acolo 2 copii mici...i-am confundat cu niste papusi :)Salata boeuf imi facu' rau cu ochiu'

Ktrinel, ma fata ta e mereu cu zambetul pe buze si cu gaurele in obraji evident. Frumos la voi acolo, as fi mancat si io ceva din farfurii, dar cel mai tare tortul....ce risipa de fructe :))

Dia, f frumos supermarketu' dar se vede ca aveti spatiu mult. Noi nu prea. Si io remercasem carjele:)

am uitat....mai aveam...

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Donia, nu cred ca a schimbat tinutele ci doar ca era apoi petrecerea de la gradi unde-i printesa...si alt tort...tot cu fructe

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

bebinuta, am vazut pozele de la ziua Adei. Ce domnisoara frumoasa si ce de cadouri... si ce petrecere... Ce dulceata de fetita...

O intrebare cu iz de tema: Fulguletii vostri mai folosesc biberon sau suzeta? Cum a-ti reusit sa scapati de ele, pentru cei care au renuntat? S-a pus toata lumea pe capul meu, ca-si strica dintii, ca la 2 ani, trebuia sa renunte de mult la ele... Si ieri la pranz nu i-am dat zuza si nici ca a vrut sa se culce fara ea. Banuiesc ca asta e motivul pentru care refuza sa doarma la cresa, ca mai are un baietel, coleg de al ei, care pina nu i-a adus mami paturica cu care doarme acasa, nici ca a vrut sa doarma acolo. Pina la urma i-am dat-o si asa s-a culcat, dar dupa vreo 2 ore de miorlaituri. Aseara insa era prea obosita si a adormit saracuta fara zuza si fara bibi, dar toata noaptea le-a cerut. Si m-am simtit o mama rea, ca nu am vrut sa i le dau si pe la 3 m-am dus in baie si asa am plans... ca m-a apucat dimineata si acum pic de somn. Nu stiu ce sa fac. Ca o mananca gingiile, ca o vad ca sta cu mana in gura si ma tem ca ii iau suzeta si se va obisnui sa stea cu degetul in gura si pe ala nu mai pot sa-l iau sa-l arunc. Aseara i-am explicat si ii explic de ceva vreme, ca e fetita mare si de acum nu mai trebuie sa le foloseasca, dar... cand ii e somn, le cauta... Ziua nu ii trebuie, doar la nani. Aseara s-a jucat cu o fetita mica si i-am zis ca i-am dat ei zuza, ca e mica si ca ei ii trebuie.... Dar a zis ca da, o dam la fetita, dar cand face nani ii "te-buie a Tefy". Ce sa-i mai zic? Ajutati-ma va rog cu idei ca nu stiu ce sa mai fac. Asa ma mustra constiinta ca i-am luat zuza... Dar parca nici n-as vrea sa mearga cu ea in ghiozadan la scoala ca nepotul meu.

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

pozele, sunt si de a doua zi, ultimele chiar de la gradinita .

si eu vroiam sa lansez tema asta, as fi adaugat si pampers. deci : suzeta, biberon si pampers.

io raspund prima: inca le prestam pe toate 3.

dati-i bataie ca incep icselu'

LA MULTI ANI GEORGIA !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Salutare salutare!!!
I'm back now, thanks God!
In primul rand un mare LA MULTI ANI! PENTRU TOTI SARBATORITII pe care i-am ratat de aproape o saptamana...
Apoi pentru toti Andreii si Andreele (inclusiv baietelul meu iubit!
Si apoi va zic ca tare dor mi-a fost de voi!!!
In ultima saptamana la Frankfurt a reusit o minte luminata sa stearga conexiunea la net de pe unicul calculator cu internet pe care nemtii l-am pus la dispozitia noastra, asa ca am fost, vorba lor, ca la origini, rupti de lume...
Chestia asta cu 1 Decembrie s-a potrivit la marele fix tocmai ca sa zac 3 zile acasa cu baietii mei iubiti.
Sper ca-s toate bune pe aici, am cam 2 capitole de cetit, ma apuc imediat, incerc sa pun si niste poze...
Revederea cu Rares a fost ca-n filme, am ajuns noaptea si el natural ca dormea, dar nu m-am putut abtine sa nu intru la el si sa-l privesc, sa-l miros si sa-l mangai putintel. Iar a doua zi cand s-a trezit, a venit sa se urce in patul nostru, unde se astepta sa-l gaseasca doar pe tac-su, si cand m-a vazut a intins manutza si...m-a dat la o parte...ca sa-mi arate cat de suparat e el ca eu am plecat...
M-am consolat dupa aia, fiindca de atunci nu se mai dezlipeste de mine, nu vreau sa ma gandesc cum o face maine cand tre sa ma duc la munca
Si cam atat, m-am chinut o zi intreaga sa fac curatenie in casa care arata ca dupa razboi, apoi cumparaturi, gatit, ce mai, o adevarata gospodina
Iar Cata al meu a fost asa de dragutz, ca mi-a platit o sedinta la cosmetica, sa ma vopsesc si epilez, ca dehh...au nemtii niste preturi pentru astfel de chestii ca nu m-am putut apropia...
Fug sa vad ce pot ceti din urma, pana nu se trezeste Maria-sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Ada
Kaan
Paul
Octavian
Oana
Georgia
Vineri la munca si azi de dimineata ma tot holbez in poze da ce frumosi si dragalasi si motati am vazut.... multi de tot si acum ar fi o greseala sa ii nominalizez pe toti. Am admirat "opere" si bucatarii, supermarketuri si torturi si hainute, si machiaje si piscine aoleu... capul meu...

Lacramioara am vazut ca ai propus o intalnire a iesencelor, dar sa stii ca Laura are de gand sa ne reuneasca pe toate minunatele (insa nu toate gravideloe si mamicile de Iasi) cand se intoarce sapt asta. Daca vom reusi sa fixam o data, o ora si un loc, eu ma voi prezenta cu siguranta acolo.
Despre "tema": lui Rares de vreo luna i-am scos biberonul, dar el il folosea doar ca si chestie utila de unde bea laptele, nu pentru vreo placere anume. I l-am inlocuit cu succes cu un pahar smeker cu pai fara sa protesteze absolut deloc. Suzeta nu am folosit decat timp de vreo doua sapt, cand era bb mic ca nu se dadea in vant dupa ea (avea tzitzi la greu si ii ajungea). Pampers inca folosim si incercam utilizarea in prima faza aleatorie a olitei. Adik daca il "prind" pe faza, ii propun sa faca la olita ca sa primeasca o bulinuta rosie, daca nu, atunci nu si gata. Ii tot spun ca mami si tati samd au chilotei si ca el va avea si el chilotei dar numai daca invata sa faca la olita - vezi Doamne ca chiloteii sunt targetul nostru. Deocamdata nu stressam foarte tare copilul cu chestia asta ca eu nu il simt asa de pregatit pentru asta.
Donia ce frumos povesti tu de prichindeii tai si de jocurile lor impreuna niste frezii speciale
Yagmur bine ca ai reusit sa intri in casa. fa-te sanatoasa repede!
Adinazot bine ca Ale s-a simtit super. Pe cand poze pentru relaxarea retinei?
Bambo motata ta are ochii albastri acum? Ai tuns-o cumva?

ce m-am mai intins la vorba.... dar mai opriti-ma va rog!

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput