La multi ani fulguleti de n-d 06 (201)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Salutare, fetelor!
La multi ani, Kaan si Ada!!!
Sa cresteti mari, sanatosi, fericiti!! Leyla, Bebinuta, sa fiti sanatoase sa va puteti creste frumos fulguletzii!!
Bebinuta, cum mai esti?? Ti-a trecut supararea aia mare, nu?? Azi cred ca radiezi de fericire
Leyla, cum a decurs ziua 0 ??

Eu sunt inca la serviciu, e horror, foarte multa treaba si cand te gandesti ca ar fi trebuit sa fie o minivacanta...David e cu Cristi prin oras, fericiti ca peste tot e luminat feeric, brazi impodobiti prin toate parcurile, a venit Caciunuuuu!!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

Ada

Kaan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

La multi ani Ada! bebinuta, sa-ti traiasca minunea si mai treci pe la noi sa ne povestesti de ea!

La multi ani Kaan! leyla, sa va bucurati de frumuselul vostru de 2 ani!

deeaA, La multi ani de Sf. Andrei, sa ai parte numai de bucurii!

roxanica, tu azi esti la servici? Stii ca azi e duminica?

iulia-stefy, tare harnicuta e Stefy! Si motata...! E tare dulce

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

In primul rand LA MULTI ANI sarbatoritilor: Oana, Ada , Kaan, Octavian, Paul
Iarasi nu am citit nimic din urma....
Luca e cobza de racit, iar eu am racit aseara... stiu ca s-a mai discutat aici, dar va rog eu, inca o data: ATENTIE MAXIMA LA USILE CARE SE INCHID PE DINAUNTRU: eu am racit pentru ca am ramas inchisa pe balcon, in sosete, tricou si pantaloni scurti.. ; deci: Luca era la mine in pat, se uita la Thomas si eu am iesit repede sa arunc un pampers mirositor... am tras usa dupa mine ptr ca era geamul din tavan deschis si sa nu fie curent... el a venit repede si a inchis usa, dar nu total, ci rabatabil... si asa am ramas eu imbracata de vara, seara la 20.00 pe balcon, fara telefon, usa de la casa inchisa cu cheia in usa (ma gandeam sa vina dadaca si sa sparga usa ). Luca radea, abia dupa 10 minute si-a dat seama, dar nu a venit deloc la usa sa ma ajute... asa ca am incercat sa bag mana pe sus unde era intredeschisa, nu am reusit decat sa imi invinetesc mana... apoi am dat picioare pana am scos o balama.... apoi am plans vreo 5 minute. Usa nu se mai inchidea, dar a venit sotul Olimpiei si a fixat-o...
Incerc sa citesc si din urma, desi iarasi mor de somn.. si de raceala.... off, unde o fi barbatul ala sa imi faca si mie o frectie????
LA MULTI ANI de Sf Andrei (azi l-am sarbatorit si eu pe Luca-Andrei)
Gata... somn!!!

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

Kaan, Ada

din ciclul "mai bine mai tarziu decat niciodata" :
poze de la ziua Juliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Ada si Kaan!!!

Sa fiti fericiti, sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!

Un brat de flori pentru voi si mamicile minunate!

Vai, Yagmur, mi s-a zbarlit parul pe mine cand am citit ce-ai patit...bine ca te-ai descurcat cumva si ai reusit sa intri in casa...vorbim maine la tel

Dia, super supermarketul Oanei...si ce implicata era ea, mititica, intr-ale vanzarii-cumpararii

Pentru cine doreste poze din seara asta de la plimbare!

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

La multi ani, Oana de Dia!
La multi ani, Paul de Danita!
La multi ani, Octavian de P_onu!
La multi ani, Ada de Bebinuta!
La multi ani, Kaan de Leyla!
La multi ani, Georgia de Cristina!
Sa fiti sanatosi, fulguleti frumosi si iubiti, sa aveti noroc cu carul si o viata plina de bucurii! Felicitari mamicilor si taticilor pentru comorile lor!

La multi ani tuturor Andreilor si Andreelor!

Cristina, ai doua fetite superbe!
Bambo, e mortala Antonia cu bigudiurile si la aparatul de masaj! Draga de ea, voia sa-si spele singura bluzita la masina!
Donia, of, ce rau imi pare de Cristi ca e bolnavior! Sanatate multa, multa! Imi place de mor cand povestesti de Roxana si de Cristi, ma face sa-mi doresc cat de repede bb2. Toate povestile mamicilor cu 2 sau 3 copii ma fac sa ma topesc de drag.
Dia, imi pare rau ca ati luat teapa cu bucataria de pe net! Casa de marcat cu cosul si toate nebuniile alea sunt super, iar Oana vad ca se distreaza de minune! Super de super tortul cu dalmatieni! Sunteti foarte frumosi toti trei!
Lacramioara, ce ajutor de nadejde ai in bucatarie, mai! Bravo, Stefy, sa-mi opresti si mie o gogosica!
Yagmur, multa sanatate si tie si lui Luca! Foarte nasoala faza, bine ca ai reusit sa intri in casa pana la urma.
Ktrinel, ati avut o superpetrecere! Domnisoara sarbatorita e o scumpa si jumatate! La tortul ala am salivat de mama, mama!
Asiza, v-am admirat la plimbarea de seara prin orasul frumos impodobit! frumusetea de Denis!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

LA MULTI ANI, ANDREI SI ANDRELE! :)

LA MULTI ANI SARBATORITILOR!

Imi cer scuze ca nu nominalizez, dar... dar chiar nu pot la ora asta!

Eu sunt alaturi de voi (atat cat imi permite timpul) si va citesc cand apuc. Cu raspunsul e mai greu, recunosc.

Sa va povestesc despre noi?!

Tudor e racit... Urat tare! N-a mai avut simptome din astea. Febra, muci, tuse... Of, doamne! Ne tratam cum putem (l-am pacalit sa ia siropurile dintr-o cescuta cu putina apa, dar nu oricum... cu paiul! Doamne, ce incantat e! :) De data asta l-am pacalit... :)

De febra am scapat, ne mai ocupam de muci si de tuse..................

Vestea buna e ca l-am inscris la cresa.Si nu oricum, la cresa de stat!!! Am avut mari emotii. Eram convinsa ca nu vom reusi decat cu pile. Am fost foarte surprinsa cand m-a sunat sotul (el s-a ocupat de asta si bine a facut :)) si mi-a spus ca e ok... Saptamana viitoare ducem actele si ramane sa ne hotaram cand trecem la fapte. De mine depinde.... Cand sunt EU pregatita sa-l duc la cresa?!

De fapt, am vrut sa va povestesc de faptul ca sunt absolut terminata PSIHIC!!! Nu mai pot! Nu mai rezist!!!!!!!!!!!
Ori a devenit copilul meu extrem de dificil, ori sunt eu atat de stresata ca se apropie intoarcerea la serviciu, incat ii dau si lui starea mea... Nu stiu ce se intampla, dar nu mai pot, nu ma mai recunosc! Credeti-ma! Am ajuns intr-o stare...

Tudor a devenit foarte dificil: la mancare (nu mananca decat ce are el chef, cand are el chef), la imbracat (avem mari dificultati la imbracat cand iesim la plimbare sau chiar cand schimbam hainele pur si simplu), daca a dormit un an si ceva in patutul lui, acum nu accepta decat cu mine sa doarma... e foarte nervos, ma loveste... nu mai rezist!!!!!!!!!!!!
Ajung la concluzia ca am gresit eu pe undeva. Sincer, nu stiu unde, dar mi-as dori mult de tot sa pot indrepta ce-am gresit. Sincer!!!

am mers la cateva aniversari de 2 ani si Tudor a fost foarte cuminte. El, in general, e foarte cuminte. Cand e cu mine isi da in petec si de-asta sunt eu convinsa ca de fapt este doar vina mea...
Ideea era ca toate aniversarile la care am participat s-au tinut acasa. eu nu-mi pot permite sa chem acasa din lipsa de spatiu si de confort, asa ca ma gandeam la un loc de joaca... M-au facut sa ma hotarasc si pozele lui Katrinel... Important e sa se distreze copiii, nu-i asa?!

Va las acum ca deja am exagerat.

Va pup pe toate si va doresc o saptamana minunata!

A, mai era ceva... cand va hotarati unde si cand ne intalnim... participam si noi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

mai aveam o intrebare: ce sa-i dau pentru imunizare? daca tot ne pregatim de cresa... macar sa ne pregatim bine de tot!

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Ktrinel, ce capsunica frumoasa cu rochita aia rosie... si apoi vad ca ati schimbat tinutele, ca la casele mari... a fost de voie sau de nevoie?

asiza, ce imi place cum rade Denis m-a facut si pe mine sa rad! Fain Clujul, pregatit de sarbatoare...

Yagmur, ce ghinion... multa sanatate va doresc!

Teutz a fost mai bine azi Cristinel, multumim de urari!

shoshika, imi pare rau ca te simti terminata, insa stiu ca si eu am uneori zile din astea. Nu stiu daca ai gresit undeva, insa stiu ca uneori nu mai ai deloc resurse si nu mai gasesti calea... dar stiu sigur ca vin din nou si zilele bune!
Multa sanatate lui Tudor!
Eu in imunizare nu cred, nu m-a convins nimic de-a lungul timpului. Am urmarit o multime de discutii despre subiectul asta, iar concluzia e ca pana cand organismul nu isi construieste singur imunitatea in urma racelilor repetate, orice altceva nu ajuta... decat pentru psihicul mamei.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput