La multi ani fulguleti de n-d 06 (201)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Multumesc pentru urarile de sanatate! Ziua e mai bine Cristi, dar cand si cand il apuca durerile de urechi si se vede ca sufera, dragutul. Noaptea doarme prost... dar ma consolez ca nu poate sa mai dureze prea mult.

Cristina, sunt tare dragute fetitele tale, o pereche frumoasa! Sa-ti traiasca!

Bambo, Antonia are niste ochi de o culoare absolut deosebita si minunata, ma pierd in ei!

Dia, ce magazin fain, ce preocupata e Oana cu joaca! Sunteti tare, tare frumosi toti trei in poza! (dar mai merge si al patrulea, se vede ca Lulu e capabil )

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Donia

Dia, ce magazin fain, ce preocupata e Oana cu joaca! Sunteti tare, tare frumosi toti trei in poza! (dar mai merge si al patrulea, se vede ca Lulu e capabil )

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

multumim
stiu ca Lulu e capabil .. eu nu-s [:))].. inca un an cel putin... dupa aia sunt apta si pt bb2 si pt bb3 dc vor sa vina
dc mai ai chef sa te uiti, tocmai am mai pus niste poze cu toti 3 :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Oana, Paul si Octavian
sa fiti sanatosi si fericiti

Donia multa sanatate Cristinelului.
danita cand poti mai incanta-ne cu povesti despre P. sanatate si voua.
am vazut si pozele cu operele lui d. felicitari mamico pentru super copilas.
am fost si la magazinul Oanei, ce concentrata pare cand serveste clientii .
si brunetele Cristinei, frumusele foc. bafta la examen pentru Jasmina.
Bambo ce cochetica e Antonia. acu catva timp a venit pe la noi o prietena si avea unghiile date cu oja rosie. iar Cris se uita asa mirata, i-am explicat ce si cum e cu unghiile fetei, dar tot nelamurita parea. eu de cand s-a nascut ea n-am mai reusit sa-mi fac manichiura, sa stau sa migalesc la unghii, in graba le tai si daca am timp la dau cu lac incolor. de pus bigudiuri nici nu se mai pune problema.

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Buna fetele

Iar apar la ceas tarziu in noapte
Ati vazut si voi ce preocupari are Antonia bigudiuri,aparate de masaj o urmeaza pe mami
La multi ani celor ce poarta numele Sf Andrei

Ada
Kaan
La multi ani sa cresteti mari sanatosi

Donia-Cristinelu sa treaca repede otita,multa sanatate
Dia-si eu o stiu pe Oana de ghemotoc mic acum e asa mare pare de 3 ani,f frumos supermarketul,si voi pozele cu voi 3
Iulia-Stefi-eu vreau sa ne vedem
Kikineata-eu ii vad in forma de inimioara cerceii ,ce mai face garga?

va n buna
fug vine sotul si ma prinde pe forum

Bamboletta si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

Neata! cu mare placere va servesc cu o cafea....
La multi ani !!!!scumpei Oana,sa cresti mare si sa fii sanatoasa.Sa va traiasca mandrete de fetita,DIA !!!!
La multi ani tuturor ce-si sarbatoresc azi ziua numelui.....LA MULTI ANI,DEEA scumpa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Ada!
La multi ani, Kaan!

Sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii.

La multi ani tuturor ce poarta numele Andrei sau Andreea!

porumbita, Bambo, eu m-as bucura tare mult sa cunosc fulguletii si minunatele mamici de fulguleti. Poate ne intalnim.

Cristina, ai dreptate. Acum doi ani.... eram asa agitata.... iar acum ne intelegem, ne jucam impreuna, stie sa spuna ce vrea.... Nu-mi vine sa cred ca au crescut asa repede....

danita, multa sanatate. I-a si tu tratament, sa nu-i dai raceala inapoi. Eu am facut greseala odata si nu o mai repet.

Dia, ce fain e magazinul... si ce absorbita e Oana... si tortul e super....si va sunteti asa frumosi toti trei... si ea va da frisca.... Nu mai am cuvinte.

Ieri si-a cumparat domnisoara, un set de 100 de elastice de par viu colorate si de atunci ma inebuneste sa-i fac codite. O vedeti incepand de aici si cu codite, si ca ajutor....Am pus pozele intr-o dezordine....
Aseara am facut impreuna placinta si din aluatul ramas gogosele, taiate cu forme. Sa o vedeti cum se chinuie sa intinda o foaie din stelutele deja taiate de mine.... Am avut un ajutor....
priviti aici .

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Am sosit si noi acasa!Toate bune ,calatoria noastra a fost cu succes,Ale s-a simtit ffff bine,ne-am plimbat mult o saptamana.
LA multi ani celor ce sarbatoresc azi SF ANdrei!!!
Ma duc sa citesc din urma pana doarme ale,poate reusesc sa vad ce ati mai facut,ca tare dor imi era de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

La multi ani, Ada!
La multi ani, Kaan!

va doresc multa sanatate si bucurie alaturi de familiile voastre!

nu uitam nici un ANDREI sau ANDREEA si le uram : LA MULTI ANIIII !!!!!

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

azi am iesit putin pe afara si P a adormit in scaun ......apoi ciu-ciu papa, ciu-ciu somn acasa :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

Buna seara,mamici!
Cam greu sa mai intru,ca nu prea e loc de baiat,dar macar sa multumesc celor ce ne-a urat de sf.andrei...
Urez si eu La Multi Ani fulguletilor care au implinit deja 2 anisori,multi altii fericiti,felicitari mamicilor...noi suntem bine,cu ultimile 2 masele apropae sa iasa,se vede doar un colt bine bine,crestem,tot nu vorbim decat 2-3 cuvinte,putin pe limba lui ,apoi o da in "nata"ceea ce inseamna ca te intreaba ce e chestia aia,cu ce se mananca...deci zice "nata"cam de 60 de ori pe minut,dar imi place ca e curios sa-i explic tot ce-l inconjoara.
Frumoase fetele tale cristina seamana mult una cu alta...bambo pitik ta e scumpa cu ochii aia si cocheta ca mami.. dia iar scumpik de 2 anisori e...nu stiu,are o fata asa de sugubeata,ii sclipesc ochisorii..e deosebita,sa-ti traiasca mami!
M-am cam lungit,fug.........

Mergi la inceput