La multi ani fulguleti de n-d 06 (201)
Raspunsuri - Pagina 10
Dbunny spune:
Am uitat de duamna cu carjele uni umbliii? (vorba vine, ca de umblat nu umbli, doar tzopai)
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
danita spune:
LA MULTI ANI :
Stephanie si Isabel
Ana Maria
Alin
Dacian
D
va pup si va scriu din birou... stiti voi
cristina1974 spune:
La Multi Ani! sarbatoritilor de azi!
Si mersi mult, inca o data, pentru toate urarile la adresa piticoatei mele.
Mai, Roxanica, asa e cum zici tu. Ma fugaream la vremea aia, cu Kaveh pe unde apucam, nu numai prin gradina. Aveam mai mult timp,mai multa disponibilitate..... Intre timp, noi ne-am extins destul de mult cu afacerile,avem o multime de treburi de rezolvat, doi copii care au nevoie de atentie ( din pacate, nu se bucura de ea asa cum ar merita),si,la urma urmei, ziua are tot 24 de ore, si pentru noi. Deci inchipuie-ticum suntem, la final de zi..... Ei, sa nu crezi acum ca am uitat de vremurile alea cu totul. Tot ne mai harjonim,si cu mai multe scantei ca atunci, insa deh....mai rarutz.
In legatura cu tema cu biberoanele.....noi nu mai folosin suzeta de la doua luni,insa biberonul il folosim numai la nani seara,iar scutecasele.....tot timpul.
Va pun si poze in curand, numai sa gasesc timp.
anateo2004 spune:
La multi ani!Ada,Kaan,Giorgia,Stephanie,Isabel,Ana Maria,Alin
eu sunt amarataTeo a inceput sa faca febra de ieri.a facut si peste noapte,si azi.diseara meregm la dr.sper sa nu-l apuce si pe Seba.
eu tusesc rau de tot,de doua saptamani ma lupt cu tusea.asa ca de ieri am trecut pe antibiotic.
timp de poze nu-i
diana sper sa va faceti bine repede.noi am avut varicela de craciunul trecut,e greu pe monent,dar dupa totul pare mai usor.
cum arara puzzle in relief?
trebuie sa fug ca tocmai mi-au pregatit un tortsi trebuie sa-l pap.Seba face muzica cu doua capace de inox
pupici
acs spune:
Dianarus, la multi ani prietenei lui Ianis! :)
Multa sanatate lui Marc! Succes in gasirea bonei!
Adinazot, frumoase pozele! Ce scumpe sunt fetitele citind in pat! Si ce ochisori albastri are bebe!
Anateo, multa sanatate lui Teo si tie! Cum e tortul? :)
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
cristina1974 spune:
http://picasaweb.google.co.uk/crisskh/02December2008?authkey=Ky1gy75DnwA# pentru cine are chef
leyla spune:
Salutare tuturor!
Cu intarziere, uram si noi La multi ani frumoasei Georgia!
Iar pentru azi:
La multi ani Stephanie!
La multi Ani Isabel!
La multi ani Ana Maria! Marani, nu mai dai pe la noi?
De azi,oficial nu-mi mai este bine, pentru ca am trecut pe programulde 8 ore…asa ca acuma stau cu sufletul la gura si astept sa se faca ora de rupt usa.
Multumim mult de urari, va dorim la toti sa vi se intoarca inzecit.
Ziua zero a fost minunata, de altfel cum putea fi? Mai nashpa a fost ca eu m-am pricopsit cu o indigestie inca de vineri seara si am fost cam moale si useless, ca atare n-am putut gati, asa ca am comandat un munte de pizza pentru cei 17 adulti, si a fost o idee foarte buna, cu totii au fost incantati, iar pentru cei 7 pitici am reusit sa pregatesc la steamer legume si pui si sa fac cateva sandwichuri. A fost nebunie curata, ultimii musafiri au plecat dupa miezul noptii. Era o forfota de nedescris in casa dar era asa de frumos cand ne uitam cu totii la ei si ne minunam! Am primit o multime de jucarii f mari, trenulete multe, 3 la numar, multe hainute printre care si un costum de schi demential… Poze am reusit sa descarc ce am facut eu, dar f putine, astep sa primesc si de la musafiri si apoi le incarc pe Picassa. Tortul a fost senzatia serii, fiind in forma de masina, piticii n-au realizat, asa ca atunci cand l-au vazut s-au napustit asupra lui sa puna mana, ca atare unul din ei a ramas cu un colt de tort in mana, a fost mortala reactia lui cand a vazut ce s-a intamplat…
N-am reusit sa citesc nimic, nici sa vad poze, sper sa recuperez diseara...Doar asa pe diagonala mi-a sarit in retina tema cu cele 3 vicii, noi le prestam, pe toate 3 dar in mod divers: pampers mereu, suzi doar la nani sau la suferinta, bibe doar seara la nani (dar nu doarme cu el in gura pentru ca lu' mami ii place sa-l tina inca in brate la ea si sa-i serveasca bibeul) si inca unul pe timpul noptii, servit repejor in aceleasi conditii.
Ma retrag, tic-tac, tic-tac..
mamaana spune:
multumim de urari
azi la 18:27 taiem torturile
am reusit aseara sa fac doua torturi, unul cu crema si celalalt cu mere intregi
mai am de cumparat lumanari