La multi ani fulguleti de n-d 06 (201)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

La multi ani Isabel!

La multi ani Stephanie!

Sa aveti parte de tot ce-i mai bun in viata! mamaana, felicitari si sa te bucuri de frumoasele tale si de fratele lor mai mare!
Mmmm, ce torturi... suna bine! La ora aia s-au nascut?

Lavinia, daca mai intri, uite un pupic sa te ajutea sa treci peste perioada mai grea!

simo, wow, Felix ... si acum servici sper sa se acomodeze repede David!

leyla, ce faina intamplarea cu tortul in forma de masinuta

anateo, asa ma bucur ca ne mai povestesti despre voi! Tort, muzica ... uite ce distractie mare, sa nu mai tii doar pentru tine!
Sanatate tie si lui Teo, sper sa nu fie nimic grav!

dianarus, imi pare rau ca Marc e bolnavior, sper sa treaca repede. Si tin pumnii cu bona!
Cristi ia Cefprazil la 12 ore (o cefalopsorina pt. otita) si ceva picaturi de ochi.
Aaaah, ce dragut povestesti de Ianis... Da, da, la 4 ani a avut si Roxana primul logodnic stiau si parintii lui, si toata gradinita, era oficial!

acs, sper sa le treaca repede la bursuci si sa nu se complice!
Roxana e tare ocupata zilele astea, face liste, scrisori si desene pentru Mos Craciun , invata colinde si in romana si in engleza, scrie felicitari pentru toata scoala, ba si pentru cativa de la fosta scoala ... activitate, nu gluma!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

danutz

La multi ani pt: Stephanie, Isabel, Alin, Ana Maria si Dacian

21+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

tema zilei:
-suzeta nu a vrut niciodata
-biberon: in vara l-am trecut la canita cu cioc de la avent. din septembrie, cand a renuntat la formula si a inceput sa bea lapte de vaca, bea lapte din cana normala si cu paiul
-scutec: asta inca mai e o mare problema pt noi.ne tot chinuim cu chilotii si olita, dar merge greu.

21+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Buna fetele

cu intarziere Georgia Helia

Stephanie Isabel
Alin
Ana Maria

Cristina,Mamaana,mormelvio,marani sa va traiasca comorile

Cristina-f frumoase printesele dar Georgia m-a dat gata cu parul negru buclat
Bebinuta-ce mare a crescut Ada
Iulia-stefy-ai ajutor la bucatarie ce scumpa e cum intinde aluatul

Yagmur-multa sanatate lui Luchita cum mai e?
Ktrinel-ca de obicei Julia o scumpa ,mi-a placut f mult tortul
Asiza-frumos impodobit Clujul ,pt blondut
Ramsan-are ochii verzui-albastri da am tuns-o putin
Danutz-super pozele
Dianarus-multumim de articol,bine zis ne incearca rabdarea ,mushcetarii,multa sanatate lui Marc

Tema-suzeta,biberon,pampers-suzeta un timp o vroia doar seara la somn,acum o vrea si ziua ,ar lua-o si afara,deci nici gand sa scapam de ea
bibe-a renuntat la el de la 1 an si 2-3 luni nu ma tin minte,acum bea laptic cu paiul sau cu cereale,
pampersul il folosim doar pt pipi,spre norocul meu kk face la wc

Bamboletta si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

La multi ani,Stephanie!
La multi ani,Isabel!
La multi ani,Ana Maria!
La multi ani,Alin!
La multi ani,Dacian !

Sa fiti sanatosi si fericiti.

Ktrinel, ramsan, Dia, danutz, Donia, porumbita, mamaana, asiza, shoshika, acs, Diana, simo, Dbunny, cristina, leyla, monique, Bambo, multumesc pentru raspunsuri. Am uitat sa mentionez, ca zuza se foloseste numai la somn iar bibi, doar pentru ceai si asta tot la somn. Ziua nu are treaba cu ele, ceai ziua bea din sticluta sau din cana cu pai.... Laptele nu-l mai vrea cu bibi din februarie, cand avea un an si 2 luni. Bem cu canita, cu paiul sau facut cu ceva.... cereale... Si vad ca nu e singura care presteaza bibi si zuza....
Aseara am adormit noi incercand sa o culcam pe ea fara zuza si ea nu se mai culca.... cred ca era 22.30 cand a picat de oboseala... Si asa cum ai zis si tu Dia, ma tem sa nu inceapa sa roada degetul, ca zuza o mai arunci, dar degetul.... La Pampers a renuntat de buna voie din vara.....

De azi am inceput programul normal la job si e foarte frustrant, ca nu mai am timp de nimic.
Am fost si i-am luat Stefaniei un costumas cu fustita si sacou pentru vineri si o rochita, pe care le-a probat si de care nu vrea sa se mai dezbrace....

leyla, s-ar parea ca de azi amandoua am trecut la 8 ore

dianarus, imi pare rau ca Marc e bolnavior, sper sa treaca repede. Multa sanatate.

Donia, multa sanatate lui Cristi.

acs, sper sa le treaca repede la bursuci. Multa sanatate.

anateo, sanatate multa tie si lui Teo, sper sa nu fie nimic grav.

Bambo, multumim pentru aprecieri.

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

La multi ani,Stephanie!
La multi ani,Isabel!
La multi ani,Ana Maria!
La multi ani,Alin!
La multi ani,Dacian !

raspundem si noi la tema zilei negativ la capitolul suzeta, afirmativ la biberon( doar lapticul la culcare) si la pampers( suntem in dezbateri, dar cam degeaba)

Si eu voiam sa pun o intrebare cu iz de tema, k tot se apropie Mos Nicolae : ce dulciuri puneti in ghetute? habar n-am cam ce de pe piatza e permis la varsta lor si n-as vrea sa pun prostii, k apoi nu mai scap de el... Am facut greseala sa-i dam bunicii) bomboane pe bat si ne-a luat o vesnicie sa-l facem sa uite de ele . acum as vrea sa-i pun in ghetute multe, multe dulciuri, nu cadouri si as vrea asa niste puncte de reper...

M-ar interesa si ce cadouri le faceti baieteilor de Mos Craciun, ca la fetite am vazut k se poarta bucatariile...

dianarus, anateo,acs, donia: sanatate multa piticilor...
si darius e mucos, acum 2 nopti a facut si febra 39,2 si ne tratam cu homeopate. imi pare rau k nu i-am mai dat oscillo caci iarna tecuta nu a racit niciodata. Voi incepe din nou cu el dupa ce terminam cu tratamentul actual.
Nu vreau sa cobesc, ci sa-i multumesc lui DD k Briana nu a acut pana acum nimic desi darius si luna tecuta a mai avut muci...Sper k ea sa aiba o imunitate mai mare k a lui. desi mi se pare mai firava...

Yagmur: rasu plansu ce ti-a facut flacaul tau...
Eu traiesc emotiile astea ori de cate ori intind rufe in balcon, de am ajuns sa pun scaun in usa sa fiu sigura k nu mi-o face cat sunt aplecata afara sa agat hainele...

am vazut si poze..multe poze..nu mai nominalizez k oricum toti fulguletii sunt minunati... dar stiti cum sunt eu? nu sunt o mama de-aia care isi vede puii cei mai frumosi.. cand ii vad pe ai vostri, mi se par de 1000 de ori mai frumosi k ai mei..
la mine e valabila aia cu gaina vecinului... ( sa nu aruncati cu roshii)
va pup

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Isabel
Stephanie
Ana Maria
Alin
Dacian

Si sanatate multa bursucilor de Acs, lui Marc de Dianarus si minunilor lui Anateo, Darius de Madaluta si in continuare lui cristinel de Donia.
Sa se face repede repede bine...
Madaluto si eu voiam sa va intreb ce puneti in ghetute...
Deci tema de tema...cadourile de Mos Nicolae si de marele Mos Craciun.
Seara usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Cristina, nici nu-ti poti imagina cat ma bucur ca ai invatat sa pui poze ...super petrecerea voastra in familie de ziua Georgiei. E o scumpa, cum e si Iasmina de altfel. Cred ca tare s-a bucurat mititica de cadourile primite! Am revazut-o si pe soacra-ta, iar domnul cu mustata banuiesc ca e socru-to...Aici e cumva fratele tau si mama ta? A inceput fratele tau sa frecventeze scoala aceea? Pupici multi si vreau sa te vad si pe tine in pozeeee

Ktrinelule, de doua zile de cand am vazut pozele de la ziua Juliei, ma gandesc continuu la tortul acela...minunat...cel mai frumos tort...ce crema avea in interior?...si pitica ta a fost minunata in rochita aceea rosie

Danutz, bine ai revenit! Inca n-am apucat sa vad pozele de la voi, sper s-o fac in seara asta sau maine. Cum a reactionat Rares cand ai plecat azi la munca?

Adina, am vazut si pozele vostre din Germania... ce hainute frumoase i-ai luat lui Ale...da' ce cizmulite, dom'le...un deliciu fetita ta!!!! Cum a fost drumul?

La Multi Ani, Stephanie si Isabel!!! Sa fiti sanatoase si fericite!!! Mamaana, sa-ti traiasca minunile!
La Multi Ani, Alin!!! mamicaaaaa de Alin, hai mai des pe la noi!

La Multi Ani, Ana Maria si Dacian!

Ma duc...vreau sa rvin, nu'sh daca pot

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

mai e putin pana la miezul noptii insa imi pica ochii pe tastatura, asa ca ii urez de pe acum

LA MULTI ANI!

unui pui frumos si numai bun de iubit

La multi ani, David! Diana, sa va bucurati mereu de el asa cum va bucurati acum si sa aveti impreuna zile minunate ..fara numar, fara numar

"There is a crack, a crack in everything../That's how the light gets in."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

...am ajuns si eu azi, intr-un sfarsit..

Isabel, Stephanie, Ana Maria, Alin

si pt ca la voi e trecut de 2 , adica e 3

Maria Isabela, David

facand acum statistica sondajului, imi dau seama ca nu stam atat de prost...(adica cum ar putea fi mai prost decat sa le folosesti inca pe toate 3 ?)...sincer aveam impresia ca mai multi au scapat de "bebelusismele" astea.

intr-adevar torturile au fost f bune, crema vanilie si fructe...in traducere aproximativa...ca daca va dau explicatiile lor ..cu crema bavaroaza

adina, frumos la Nemtia acolo v-a fost bine , se vede...dar ce? e pauza in campionat?

Mergi la inceput