La multi ani fulguleti de n-d 06 (201)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Stephanie si Isabel
Mamaana, sa te bucuri de fetitele si de flacaul tau! Sa fie sanatosi si norocosi!
Ana Maria
Alin
Dacian
Maria Isabela
David
Dianocica, sa-ti traiasca minunea de baiat, sa fie sanatos si sa aiba o viata plina de bucurii!

Tema: - poarta pampers, dar la vara vreau sa renuntam la el. A facut de vreo 4 ori pipi la olita, pentru ca am pus-o eu, dar ea nu cere niciodata si am lasat-o in pace, nu m-am stresat nici eu cu chestia asta. Stie la ce foloseste, dar nu o intereseaza momentan.
- la suzeta a renuntat singura pe la 4 luni si a inceput sa suga degetul inainte de culcare. La un an si jumatate a facut bubita la deget, l-am bandajat cu leucoplast o saptamana, pana cand s-a vindecat si gata, nu l-a mai supt de atunci. M-a bucurat mult faptul ca nu a deranjat-o in nici un fel ca nu poate sa mai suga degetelul, n-a avut probleme la culcare. Imi arata ca a facut buba si atat.
- biberonul il folosim doar pentru lapticul de seara, pe care il serveste in timp ce eu o sterg cu prosopul dupa baita. Vreau sa i-l scot zilele astea si sa-i dau laptele in altceva. Nu cred ca o va deranja, ca nu este atasata de biberon.

Bebinuta, foarte frumoase pozele de la petrecerea Adei! Copiii minunati, o multime de jucarii super, o casa spatioasa si mancarica apetisanta!
Shoshika, multa sanatate lui Tudor!
Danutz, super pozele! Multumesc si eu pentru culturalizare!
Acs, sanatate multa bursucilor! Sa ramaneti doar cu mucisori, sa nu apara alte probleme!
Roxanica, mi-a mers la suflet mesajul tau!
Dianarus, of, varicela va mai lipsea! Poate va ocoleste totusi. Hopa, Ianis are deja o prietena! Ce scumpi sunt! Sanatate multa lui Marc si succes la gasirea bonei!
Anateo, multa sanatate tie si lui Teo!
Adina, uf, ce mi-au placut hainutele si cizmulitele lui Ale! fetele frumoasele!
Cristina, cat sunt de frumoase printesele tale imbracate in rochitele alea! Super si tortul in forma de ursulet!

Tema 2: de Mos Nicolae o sa-i pun Alexiei in ghete doua ciocolatele de la Kinder, o punguta de napolitane cu crema de vanilie, cateva bomboane de pom cu jeleu, ceva fructe (mandarina, banana, mar) si un pitic din Alba ca Zapada (e cam cat palma mea de mare). Pentru Craciun i-am cumparat o trusa de doctor, o papusa si niste carti.

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

La multi ani David, sa ai parte de o viata minunata!
dianocica, sa-ti traiasca fulgul minunat si sa va bucurati de el mult, si apoi si mai mult, si mai mult! (da, da, e posibil, o sa vezi tu! )

La multi ani Isabela!
La multi ani Diana!
luly, mami cu doua printese, sa iti traiasca fulguleata alaturi de surioara! Don't be a stranger, hai cu ceva poze si o felie de tort!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

Madaluta in ghetute o sa-i punem cateva ciocolate albe, am sa fac eu ceva dulce in casa, inca ma gandesc ce sa fac,De craciun noi parintii o sa-i cumparam un pian ca e fascinat de butonase si muzica, dar vin si bunicii si ei nustiu ce o sa-i aduca.

Stela mamica de voinici Radu(11.06.2008)+Mario Gabriel(31.10.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Neata...
Iarasi cu restante: LA MULTI ANI, Georgia, Stephanie, Isabel, Bubumara, Isa, David si Alin. Eu nu mai cer sa vad poze, ca le ratez cu gratie
Din pacate tot pe fuga, fac curatenie la job prin toate documentele, raportarile anuale etc, etc.....
Am citit pe diagonala de tema zilei: suzi - nu mai prestam de mai bine de un an, bibe- de 2 zile bea din cana dar sa vedem cat il tine (a rupt tetina la biberon si am profitat din plin), pampersi - for ever cred.... minunea cu cerutul la toaleta a tinut fix o saptamana
Luca e tot mucos, aspirat, ser, vibrocil si sper sa ii treaca... in rest, e vioi, vorbeste intruna, dar il inteleg cam greu , asteapta sa vina Mos Nicolae cu bota (de 2 ori i-am zis de bota si asta a retinut: bota si bataie fund). Eu glumeam... deci trebuie sa am grija ce zic, ca imediat prinde.....
Astept vacanta, desi am emotii sa petrec atata timp alaturi de ai mei.... mi-e cam groaza de Bucuresti.... dar voi sta pe capul bucurestencelor... deci atentie, ca venim....
Pupici

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

La multi ani! Stephanie si Isabel
La multi ani! Alin
La multi ani! Ana Maria
si pt cei de astazi
La multi ani! Maria Isabela
La multi ani! David
multa sanatate tuturor si o viata fericita!

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

d
Sa fii sanatos si fericit!
Dianocica felicitari! Sa-ti traiasca voinicul!

Isabela
Diana
Luly, sa-ti traiasca printesele!

Dianocica, astazi probabil ca n-ai timp, dar poate maine ne povestesti cum ati petrecut si mai pui cateva poze cu d.

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani! David

Multa sanatate si o viata cat mai fericita. Mamici minunate, sa va traiasca fulguletii.

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

La multi ani! Stephanie si Isabel
La multi ani! Alin
La multi ani! Ana Maria

La multi ani! David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

madaluta, f buna tema, chiar vroiam sa o poropun si eu :)
de mos nicolae, vreau sa pastram traditia cu cadourile in cizmulite... dulciuri i-as pune turta dulce, poate o cioco mica-mica, mandarine, si ce o mai incapea in cizmulite... si niste carti as vrea sa-i iau, sa vad pe cine trimit sa-i cumpere ... siu cu siguranta o sa mai pice ceva de mos nicoale, ca lulu se intoarce sambata si nu cu valiza goala (sper) .. oricum, oana i-a spus ieri la tel ca vrea sa-i aduca o papusa mare cu parul lung-lung si un bebe mare, chel, cu suzeta si pampi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Buna fetelor

am lipsit cateva zile motivat de dr pe cauza de boala crunta. vineri seara inca mai aveam pete pe mine dar incepusera sa dispara, si ca sa nu raman singurica asa, d-na boala a zis las ca ati aduc altceva in schimb: o viroza de toata frumusetea cu tuse multa, febra chiar si acum am febra dupa atatea zile, dureri de gat din cauza tusei f puternice, care a inflamat gatul asa rau de ajunsesem sa scuip cu firisoare de sange. facut si analize de sange, infectie nu e deci fara antibioic dar starea e crunta. si doar fica-mea nu era sa ma lase singura in asa probleme si s-a luat cu mine de mana si sambata ne-am dus impreuna la urgenta, ea e mai bine acum, mai tuseste dar nu asa rau, ii mai curge nasucul dar secretiile nu mai sunte galbene. deieri facem si aerosoli cu flixotide pt tuse. sper sa scapam repede de ea pt ca ii da dureri mari de burtica si nici nu ne poate opera daca tuseste in continuare.

de citit nu am reusit si am ratat zilele de nastere ale unor fulguleti.

le urez acum tuturor un cald La multi ani! sa fiti sanatosi cu totii.

o zi frumoasa va dorim

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput