La multi ani fulguleti de n-d 06 (201)
Raspunsuri - Pagina 13
acs spune:
Multumesc fetelor pentru urarile de sanatate! Deocamdata sunt tot asa bursucii, adica veseli si voiosi si cu nasurile curgand.
Cristina, ce frumoase spanioloaice! Le sta foarte bine in rosu!
Donia, cred ca mi-ar placea sa fiu in pielea Roxanei macar putin, putin :). Asa activitati frumoase! Colinde au inceput si fetele mele sa invete / repete la gradinita. Ne pregatim de colindat :).
Madaluta, la ai mei Mos Nicolae vine cu cate o carte si ceva dulce (probabil o figurina de ciocolata, o turta dulce...).
Of Raluca! Multa, multa sanatate!
Dia, te rog sa-mi zici si mie ce carti ii aduce Mosul Oanei si daca ii plac (bine, dupa eveniment :) ).
Apropo de carti: am constatat ca sunt destul de seriosi librarii virtuali. Un singur lucru nu mi-a placut: nu am fost anuntata ca, din comanda data, doua carti nu mai erau in stoc. Daca nu trimiteam un mail pentru a cere detalii, cine stie cand mi-ar fi spus ca nu poate fi onorata comanda.
In alta ordine de idei, ieri am ridicat de la Posta primul colet continand o carte pentru Maria (si una identica pentru prietena ei). Mi-e putin teama ca nu e pentru varsta ei (am inceput eu s-o citesc si m-a prins miezul noptii :) ). Astazi am primit mail ca mi-au fost trimise alte doua carti pentru bursucii mici. Mi-a parut rau ca din prima comanda doua carti nu mai erau in stoc, asa ca am cerut alte carti: Fabule de La Fontaine pentru Victor (carte cu poze) si 1001 de nopti pentru Ioana (tot cu poze). Sper sa le placa bursucilor.
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
aka spune:
david, Isa
Isabela, Stephanie, bubamara, Dacian, Alin
sanatate, noroc, fericire. felicitari mamicilor
Dianarus multa sanatate lui Marc. noi am scapat cu prospan. acum e bine. am observat ca atunci cand e aerul uscat in camera incepe sa tuseasca. de ieri ne-a trecut pe singulaire si zyrtec/xyzal si fara pufuri cu flixotide. dar data trecuta dupa ce am intrerupt pufurile dupa o saptamana a inceput sa tuseasca.
Lacramioara noi nu avem suzi, bibe foarte rar pentru apa, dar mai avem tzizti. mai nou pentru apa folosim o sticla de suc capy care are un dop prin care curge.
Raluca multa sanatate. sa treaca repede raceala.
pentru mos nicolae am cumparat niste jucarii din lemn, o sa-i mai pun niste napolitane, mere.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina
kikineata spune:
La Multi Ani, Isabele si Stephanie! Mamaana sa-ti traisca fetele desenatele!
La Multi Ani, Bubamara! Marani nu vrei sa zici ce mai faceti? Macar o poza cu Bubamara:)) te rooooogggg
La Multi Ani, David! Dianocica sa-ti traiasca micul arhitect!
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
kikineata spune:
Tema de ieri:
suzeta Nu - de la 1 an si o folosea doar sa adoarma si atat sau trantea cu ea de pereti
pampers Da si Nu - kk de juma de an doar la olita, se supara dc nu-i dai oala, insista pana i-o dai altfel nu face, pipi doar in casa afara nu vrea, acu ii si ingheata funduletul. Sper peste 3 -4 luni sa fie de tot.
Bibe Da- a avut perioada lunga fara lapte cand era mica si manca doar cereale cu lapte cu lingurita seara, dimineata lapte ioc.asa ca acum ma bucur ca bea dar n-as vrea s-o lungesc tare mult. Seara de ex bea si 300-400 ml si nu cred ca ar bea o cantiatate asa mare din altceva. Apa, suc direct din cana sau cu paiul.
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
dianocica spune:
draga noastra oana, un pupic special de la d , paul
isabelle si stephanie, sper sa reusim sa ne sincronizam la anu' si sa va cunosc si eu 'live'
ei da, nu pot sa cred, ne-a venit si noua randul..(noe m am enotionat de tot ) asa v-as spune de d...si o sa va spun , ca altfel nu intram la ora asta doar sa va tin de vorba :)))
ca sa ma bag in seama si pe la niste teme, pot sa va zic ca, evident, suzeta sau biberon n avem, dar adoarme cu drag la san, ceea ce pe mine nu ca nu ma dernjeaza deloc, dar mi e si un drag de mooor . la scutec am renuntat din vara, cam o luna a durat toata tarasenia, acum avem probleme cand iesim pe undeva ca daca e sa faca la pom, e un frig de renunta instant, iar inauntru nu vrea. si se tine saracutul...:(
ei..spuneti drept..cat de dor va era sa va povestesc de minunile lui d? stau si ma uit la el si nu pot ..nu stiu..simt ca nu pot sa duc...suntem toti 3 indragostiti pana peste urechi (ba 4, ca mama a innebunit si ea :) )
asta va scriam azi noapte pe la 2 cand mi a picat netul.trimit si vin cu ceva bun dupa :))
Parent like there's no tomorrow!
Laura13 spune:
i'm back!!! la zi de mare sarbatoare aici la mamici!
din tot sufletul tuturor fulguletilor pe care am "reusit" sa ii ratez
scumpului d tot ce ii doresc lui dani si familiei mele, iti doresc si tie si familiei tale!
mamici ... m-am intors. dupa cea mai nasoala experienta ever. am fost la socrii, unde locuieste nepoata mea. sa ma ierte DD ... da' eu nu am vazut un copil mai prost crescut. am venit cu o multime de obiceiuri proaste (de' dani e destept si imita tot ) pe care ne muncim acum sa le scoatem. am decis ca o data pe an e prea mult pt mine si copilul meu. imi astept socrii oricand la mine, da' eu acolo nu ma mai duc. cel putin pana cand dani nu va avea 20 de ani si nu va mai fi asa influentabil.
n-am citit mai nimic, da' am vazut niste teme ... asa ca ma bag si eu in seama
suzeta la nani de vreo luna, dar inca mai are momente cand o cere peste zi (din ce in ce mai rar), iar seara cum iese din cada el o vrea. de renuntat definitiv ... tot pe la 20 de ani
biberon l-am scos de pe 5 noiembrie.lapte cu canita, cu paiul din castron ca jerry, cu cereale, cu gris/orez/taitei.
pampers afara de cand cu frigul si la kk. nu vrea sa faca decat in pampers. cred ca vom scapa pe la vara de el ... da' nu stiu cum sa il conving sa faca kk si la wc sau olita. idei?
mos nicolae o sa ii aduca dulcuri (adik fructe multe si barny) si un elicopter. de craciun am decis sa o lasam mai moale (ca are camera plina de jucarii), asa ca va primi de la noi o casa de marcat, de la mama o bucatarie, iar de la andrea un set de semne de circulatie cu masinute si pista. si atat.
fug la treaba ca e biroul plin de acte.
dar va pup pe toate si pe fiecare in parte.
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
dianocica spune:
minunatili, stateam acum si ma gandeam la cat de rar o sa ne auzim, de vazut nici nu mai sper...anul trecut,la ziua lui d, au fost numai fulguleti :D, si parca eram asa apropiate...apropo, ruxandra, chris mai estem? un semn? o atentie? o maslina? un fistic? o migdala? un miniecler? niste tort buuun de tot? nimic?
asa..unde voiam sa ajung ca va servesc cu ce va doreste inimioara, macar asa virtual, v am simtit tare aproape, va multumesc mult de tot pt mesajele voastre, pe toate caile , sper ca la un moment dat sa putem pune in practica propunerea ralucai si macar de doua ori pe an sa facem o intalnire de fulguleti.
va pup cu drag si promit ca revin cu poze si cu povesti despre dragul meu d, sa va iasa pe urechi
Parent like there's no tomorrow!
Teutz spune:
Raluca, imi pare rau ca te-a pocnit si o viroza, pe langa petele alea nenorocite! Sanatate multa si tie si Adinei!
Mamaana, delicioase Stephanie si Isabel!
Dianocica, de-abia astept povestile despre d![omulet care-si freaca mainile de nerabdare]
Fetele, dragele, am si eu o intrebare: stie vreuna dintre voi cum se face un slide-show cu poze, cu fundal muzical, cu floricele si tot tacamul? Daca da, va rog mult de tot sa-mi trimiteti si mie un PM, macar cu pasii de baza, ca pe urma bajbai eu pe acolo. Multumesc anticipat!
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)