La multi ani fulguleti de n-d 06 (201)
Raspunsuri - Pagina 16
madaluta spune:
ruxandra_sb: off, mai...m-am ingrozit cand am citit prin cate ati trecut...Multa sanatate baietilor, iar tie un brat de pentru k ai rezistat in ritmul asta....
Cat despre conditiile si diferentele din cadrul aceluiasi spital am fost si eu socata si in Polizu si in Elias. Vazusem la Tv maternitatile celor doua si credeam de fapt k asa arata in intrgime aceste spiale, dar cand am ajuns acolo( inaninte de sarcina cu darius incercam sa aflu de ce pierdeam sarcini)m-am ingrozit... la Polizu cate 6 sau 8 paturi in camera si la elias 4-6 ( la sectia de obstetrica si ginecologie), dar o singura baie pe tot palierul in care toate care veneau sa faca chiuretaje fumau ca la usa cortului.Plus igrasie si mizerie... profund dezamagita am plecat de acolo, dar macar bine k mi-am rezolvat problemele si acum am doi copii frumosi si sanatosi...
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
ruxandra_sb spune:
Ingeras, capul sus si multa putere mami . Eu am avut sangerari la amandoi baietii. Inca din primele saptamani si pana pe la 14 sapt cu G. S-au mai oprit, au mai aparut. De atatea ori am crezut c-o sa-i pierd si pe ei, dupa o prima sarcina pierduta . Si acum imi amintesc cu cata groaza mergeam la baie.. sa nu vad ceva pe lenjerie.. Am luat tratament cu Utrogestan (o doza f mare) multe saptamani, am mai stat si acasa in CM cand era mai rau. Daca aveam dureri de burta luam No-spa. Iar in perioada in care curgea sange rosu-rosu luam 3 No-spa/zi chiar si fara sa simt durere=crampe ca la ciclu.
Ramsan, pt ca lui M analizele de sange i-au iesit f bune si cele de scaun negative (inclusiv la rotavirus) => diagnosticul final a fost gastro-enterocolita severa. Presupusa de natura virala si nu toxiinfectie alimentara, cum s-a crezut in primele zile. De care au beneficiat aproape toti din casa, inclusiv catelusa noastra. Mama cel mai rau.. aproape la fel de rau ca si cei mici; iar noi ceilalti o forma f usoara, nici n-as fi bagat-o in seama daca n-as fi stiut.
Tre sa urez cu intarziere La multi ani! fulguletilor dragi pe care i-am ratat:
Julia de Ktrinel!
Mihaita de Lavinia!
David de Ralumat!
Oana de Dia!
Tudor de Danita!
Ada de Bebinuta!
Kaan de Leyla!
Stephanie si Isabel de Mamaana!
d de Dianocica!
.. acu mergem la
de M (6) si G (2)
madaluta spune:
si pentru k tot veni vorba de mamici (de fulguleti) insarcinate ( apropo de ingerasa), nu stiu daca va mai amintiti de Jojo_miha a noastra careia i-a murit fetita la nastere . In anul urmator adica in 2007 a facut o alta fetitza, iar acum este insarcinata din nou...
Mi se pare extrem de puternica acesta mamica si are toata admitatia mea, mai ales k inainte de tragedie mai fusese inca o data insarcinata si pierduse sarcina pe la jumatea ei. Sa fii insarcinata de 4 ori in 4 ani consecutivi..e ceva nu?
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
asiza spune:
Ruxandra, somn usor . Imi pare rau pentru experientele traite. Stiu cum e sa stai prin spitale, si-n conditi bune si-n conditii mai putin bune...si m-am revoltat si eu...si m-am si calmat...si-am vazut si asistente dragute, si asistente mai putin dragute...spagi n-am prea dat ca-si faceau cam toate treaba, ba a mai fost cand nici nu au vrut sa auda de spaga...experiente multe, multe, triste si revoltatoare! Dar bine ca copiii au zambit ...sa va fie bine repede repede si sa uitati!....Cum e la munca?
Ingerasa, eu nu am trecut prin ceea ce treci tu, dar iti doaresc numai bine. Stiu cat de mult ti-ai dorit-o pe Maya, si mai stiu si cat de mult iti doresti un al doilea bb...Pozitivism si mergi inainte. Va fi bine! Sa ne tii la curent!
La Multi Ani, David, Isa si Ingrid!!! Mamicilor, felicitari!
Anateo, sanatate multa, multa!!!
Cadou de Mos Nicolae: carticica, bota, fructe, prajiturica cu branza de vaci cumparata din comert (carrefour) de la raionul cu iaurturi (in cazul in care doriti sa le dati...e ok, data rar pe post de dulce).
Va pup
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
acs spune:
Ingerasa, nu te pot ajuta cu informatii, dar iti tin pumnii sa fie totul bine! Sarcina usoara si sa te bucuri de bebe!
Anateo, multa sanatate lui Teo!
Daca am ratat, scuze, iti urez acum LA MULTI ANI! si sa aveti parte numai de bucurii.
Ruxandra, multa, multa sanatate baietilor! Of, prin ce ati trecut!
Cat despre spitalele / saloanele pentru copii, e revoltator! O singura data am fost internata cu Ioana acum vreo doi ani de zile, dar mi-a ajuns pentru totdeauna. Nu vreau decat sa sper ca nu va mai fi nevoie de internare pentru niciunul dintre copiii nostri si ca, in timp, se va mai schimba cate ceva.
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
cristina1974 spune:
La Multi Ani! pentru toti cei care si-au mai sarbatorit zilele de nastere!
Sunt iar pe fuga,ca intotdeauna, insa vreau sa va spun ca ma bucur ca v-au placut pozele cu fetele mele.
Ingeras, iti doresc sarcina usoara, si sa fie totul asa cum vrei tu. Stiu cat de mult iti doresti acest bebe, si mai stiu si ca vei avea puterea sa treci peste toate temerile pe care le ai acum.
Asiza, da, e vorba de mama mea si de Daniel, fratele meu. Daniel merge la scoala din octombrie si ii place foarte mult. S-a si schimbat deja in bine, a facut ceva progrese,insa mai e cale lunga pana la recuperarea totala. Domnul de care ziceai tu, ala cu mustata ,e socrul meu, tatal lui Kaveh, si preferatul Georgiei.
In privinta pozelor cu mine, am sa il rog pe kaveh sa-mi faca ceva fotografii cu mine, si am sa le pun pe forum, ca ,de regula, eu sunt mereu in spatele aparatului,deci nu prea am sanse sa ies si eu.
Sanatate multa va doresc si va pup pe toate,ca iar ma cheama datoria. Asa m-am saturat de toate, de nu va puteti imagina. Abia astept sa plec, sa simt si eu cum e sa traiesti un pic in liniste, fara sa trebuiasca sa alergi de dimineata si pana noaptea tarziu.
mamaana spune:
ingeras iti doresc sa tii sarcina si sa o duci pana la capat!
eu am sangerat tot asa cu fetitele de la 5 saptamani pana pe la 13
danita spune:
salutare
de la birou va scriu pe fuga :
ingerasa : felicitari !caldurica, papa-apa, utrogestan cu tona , no-spa cu tona si credinta ca va fi bine !
dia : sanatate multa !
ruxandra: pupici ! remember for me o gramada !
cristina : faine fetitele !
puppp ca e 4
D
ank999 spune:
nu am mai aparut de mult pe aici asa ca in primul rand trebuie sa pe toata lumea.
La multi ani tuturor fulguletilor care au facut 2 anisori si felicitari si multe mamicilor.
Ingeras sora mea a avut astfel de probleme. A pierdut o sarcina la inceput (ca a topait la un botez), iar la a 2-a a inceput sa sangereze pe la 8 saptam, avand iminenta de avort. A stat la pat 2 luni, a luat 4 utrogestan, no-spa ori de cate ori simtea cate ceva si a facut si niste injectii (o sa intreb cum se numeau). Acum are un David care pe 19.12 face un an. Iti doresc sarcina usoara si multa sanatate.
Ruxandra multa sanatate si frumuseilor tai! Doamne prin ce treceti!
Fetele care au al doilea BB: sunteti foarte curajoase. Mii de felicitari. Eu nu ma descurc cu una!
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504728447/" target="_blank">1,www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600505513988/" target="_blank"> 2,www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600505515030/" target="_blank">botez,www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504731133/" target="_blank">3-6