La multi ani fulguleti de n-d 06 (201)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Salutare, salutare!
Nu mai apuc sa citesc cum o faceam pe vremuri si nu mai apuc sa scriu deloc, simt ca mi-a intrat timpul la fundul unui sac…nici sa vad poze nu reusesc pentru ca la birou nu am acees sa vad poze si nici nu prea am timp, iar acasa nu mai apuc sa deschid calculatorul…..este groaznic cu programul intreg, dupa un an de boierie pe 6 ore nu reusesc deloc sa ma reacomodez cu programul normal…ajung acasa pe la 6 jumate in cel mai fericit caz. Pentru Kaan pare sa fie ok, el nu pare sa simta diferenta pentru ca dupa ce se trezeste pe la 4 sau 5 ies afara la o tura de plimbare in nocturna si admira luminitele de la brazii de prin cartier asa ca intra in casa aproape odata cu mine. Ne jucam cat de mult putem iar cam o jumatate de ora sau chiar o ora ii place sa stam pur si simplu pe canapea toti trei, inveliti cu paturicile lui, cu capul in poala mea, si sa-l mangaiem pe cap, sa ne jucam cu parul lui si sa povestim…sper sa recuperam in weekenduri…
Aruncandu-mi ochii, asa pe diagonala am citit de drama Ruxandrei, si am incremenit. Va doresc din tot sufletul sa nu mai ajungeti niciodata prin spitale, sanatate multa la baieti! Si eu care te bateam la cap cu Gotan…
Si la fel, am mai citit si de Ingerasa careia ii tin pumnii sa duca cu bine pana la capat sarcina si sa aiba parte de inca un bb sanatos.
In rest, pentru ca am ratat cu gratie, uram cu intarziere:
La multi ani scumpului si talentatului David
La multi ani Maria Isabela
La multi ani Ingrid

Ma duc sa rup usa ca mi-am facut programare la un stilist cica, sa-mi traga o casapeala buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

in sfarsit reusesc sa scriu,in puii mei...

cine-ar fi crezut ca n-o sa am timp nici sa fac pishu sau cine ar fi crezut c-o sa ma spal pe dinti la pranz?!de ce nu mi-a zis si mie nimeni ca n-o sa am un copil somnoros? si de ce ma rog nu mi-ati spus cum se manifesta mastita?
am noroc cu Crinuta...mareeeee noroc am,ca altfel...,d-zeu cu mila
de cateva zile a inceput si ea mititica sa manifeste asa un strop de gelozie...,fie imi cere s-o iau in brate cand il am pe Raducu...,fie tipa cand doarme el...,chestii marunte ,dar pana acum...a fost parufm...,efectiv imi era mila de ea ,mi se parea ca-i prea matura pentru situatia asta...as fi vrut sa fie copil si sa se supere cumva sa-mi arate ca-i pasa etc...dar ea,nu!scumpaaaaa tareee ce sa ma zic...
sant experta in gatit cu o singura mana...,daca am nevoie sa toc ceva legume,tre' sa-l las sa planga 2 min cat le ciopartesc eu in patru si apoi fug sa-l impac...in general treburile le las pentru cand este Claudiu disponibil ca atunci cand Raducu doarme sa pot sa ma ocup exclusiv de Crinuta...dar mai sant situatii neprevazute...
ma dor toate cele,mainile ,soldurile,coloana nu mai zic...,il car non stop in brate,90% din dati doarme in brate sau pe piept...,toate astea au si o parte buna,ma incap blugii si pot sa inchei si nasturele...da' nu de forma...,ma si incalt cu nasturele inchis
nu stiu cate kg mai am de dat jos,dar daca-o tin asa in max o luna revin la 50 cu siguranta
noptile sant urateeeee,are un singur somn de 3 ore si ala dupa baita sau mai tarziu...,fix cand eu nu sant destul de somnoroasa sau cand tre' sa culc si printesa,deci nu ma pot bucura de cele 3 ore...
Crinuta alapteaza,tine bb sa scoata aerul,il spala, musai sa-i dau aceleasi creme,vata/tifon,orice folosesc eu la Raducu tre' sa foloseasca si ea la bb...daca ne-ati vedea seara cand eu il spal pe el...,abia daca am aer sa respir de ce agolomeratie este in camera...,doua ligheane,doua sapunuri,doua prosoape pregatite cu tot cu schimburi...nebunie mare ce sa mai...
de vreo 2 sapt doarmim toti trei in pat...,eu intre ei Crinuta doarme tun cand plange Raducu noaptea...in schimb seful se trezeste la cel mai mic zgomot facut de ea... ciudat...credeam ca se va obisnui cu zgomotul dar uneori imi pare ca-i stresat din cauza ei...,atipeste si daca-o aude vorbind imediat plange si abia mai reusesc sa-l readorm...si mai este si tati care tre sa doarma ziua saracu'...la noi ca la nimeni...da-i frumosssss,tare frumossssss
zilele trecute am avut parte de cea mai tare surpriza din viata mea...,fratele meu a venit acasa nu-l mai vazusem de doi ani,am crezut ca visez...,f greu mi-am revenit din soc...nu-mi venea sa credddd ,m-am trezit cu el in casa efectiv s-a furisat...stiam ca nu are cum sa vina de sarbatori acasa si nici ca ma asteptam...,cand l-am vazuttttt,am incremenitttt
a stat cateva zile la noi si tareee bine a fost,Raducu statea non stop la el in brate,asa ca ma puteam ocupa doar de Crinuta...,acum este la Bucuresti la mama,abia il astept sa revina
ce vroiam sa spun?...aaa da...,ne plimbam cu copii pe afara Claudiu impingea carutul cu Crinuta dormind si fratele meu il tinea pe Raducu...,eu mergeam intre ei cu blugii mei cei dragi cu tot cu nasturele inchis si ma simteam ATAT de bineeeee,ma uitam in stanga mea,ma uitam in dreapta mea...nu-mi venea sa cred ca am DOI copii si ca ma incap si blugii bai nene...nu pot sa explic ce bucurie imi invadase sufletul...nu pot sa va spun cat este de minunattttt,greu al naibi...dar minunatttt

altfel...santem bine,sanatosi si doar asta-i cel mai important lucru,nu?

...................................

din tot sufletul vreau sa urez sarbatoritilor dragi si scumpi,pe care i-am omis,un calduros "LA MULTI ANI",sa cresteti mari,sanatosi,sa aveti parte de o viata frumoasa si implinita alaturi de parintii vostrii

muuulta sanatateee fulguletilor bolnaviori,sa treceti cu bine si repede de perioada asta

Scorpionasii mei stralucitori
Crinuta si Raducu
(1.nov2006)(31.oct2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Ruxandra,
zilele astea m-am gandit f mult la tine...nu stiu de ce...pur si simplu am simtit ca-i ceva in neregula...si-am tot zis sa te sun...sa te sun...da' pe cuvantul meu daca am avut timp...,imi pare atat de rau ca ati trecut prin experienta astaaaa,groaznicccc...
citind mes tau am retrait o parte din zilele acelea cu Crinuta,crunt...,imi pare nespus de rau
va imbratisam cu mareee dragggg,muulta sanatateee din partea noastra

Scorpionasii mei stralucitori
Crinuta si Raducu
(1.nov2006)(31.oct2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Anateo, uf, otita! Cred ca o doare rau, saracuta... pupam sa treaca repede!

Vai ruxandra prin ce-ati trecut... cred ca ai fost la capatul puterilor! Adevarat cu primul zambet dupa boala... parca iti ia Dumnezeu toate poverile de pe umeri! Bine ca acum sunteti mai bine. Povestea din spital ma scoate din sarite, e atat de aberant ce se intampla! Doamne ajuta sa nu mai aveti nevoie niciodata!

ingerasa, tin pumnii sa fie bine!

leyla "cam o jumatate de ora sau chiar o ora ii place sa stam pur si simplu pe canapea toti trei, inveliti cu paturicile lui, cu capul in poala mea, si sa-l mangaiem pe cap, sa ne jucam cu parul lui si sa povestim…" wow, ce fain! asta compenseaza toate orele alea petrecute la servici!

danita "puppp ca e 4" Si ai rupt usa?

ank999 "Eu nu ma descurc cu una!" suprinzator, dar cu doi te descurci de multe ori mai bine decat cu unul

mamaana, ti-am zis? Nu ti-am zis? Sunt superbe fetitele, ca niste papusele, iar Tudor e un frumusel si el! Iar torturile alea... [omulet lesinat de pofta] Cred ca au fost atat de bune, atat de bune...

Cadouri de mosi... pentru mos Nicolae dam cate un joc mai micut si ceva bun si cate o portocala si ceva betigase si traditia la noi in familie e sa primim fiecare si cate un loz
Iar de mos Craciun... ca niciodata, a dat boala in mine si n-am mai putut sa ma opresc (ca tot e criza financiara ...) dar am gasit atatea oferte bune... de exemplu, un set pentru curte dar si pentru casa cu topogan, leagan si inca o chestie la 30 de dolari! Lui Cristi i-am mai lut un calut de lemn care scoate si sunete, un vapor de pirati in care se misca tot felul de chestii, cu figurine, pentru Roxana am o tabla din aia mare cu doua suprafete ca sa se joace de-a scoala, o masina de cusut... vreo doua seturi Thomas, ceva jucarii pentru baie si un set de lego pentru Cristi, set de crosetat si un aparat de fotografiat (digital, cu soft pentru editare, face si video, cu 15 dolari!!!) pentru Roxana... nici nu mai stiu, ca e beciul plin... iar pentru Cristi de ziua lui am gasit o masa cu tren cu 50 de dolari, sunt o multime de sale-uri acum si eu nu pot sa ma opresc...!
Si unde mai pui ca am vazut camera de filmat digitala, pentru copii, cu 50 de dolari... numai eu stiu cum am rezistat sa n-o cumpar... dar lasa, ca poate la anul o gasesc la jumate de pret

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dandusa

ce vroiam sa spun?...aaa da...,ne plimbam cu copii pe afara Claudiu impingea carutul cu Crinuta dormind si fratele meu il tinea pe Raducu...,eu mergeam intre ei cu blugii mei cei dragi cu tot cu nasturele inchis si ma simteam ATAT de bineeeee,ma uitam in stanga mea,ma uitam in dreapta mea...nu-mi venea sa cred ca am DOI copii si ca ma incap si blugii bai nene...nu pot sa explic ce bucurie imi invadase sufletul...nu pot sa va spun cat este de minunattttt,greu al naibi...dar minunatttt

esti fantastica! Atat de frumos ai descris momentul ala de dat pe-afara de prea plin! Sa aveti parte de cat mai multe momente din astea!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

ingeras sa iti dea DD multa sanatate, putere si o sarcina usoara si frumoasa si bb sanatos. si eu am avut ceva sangerari, nu f grave, e drept, am luat utrgestan si no-spa la fiecare durere. si fara bai, dar cred ca stii deja.
ruxandra ma bucur ca sunteti acasa si ma bucur de primul zambet
donia asa multe????? vreau si eu la reduceri!!!!
dandusa pe de o parte imi faci o pofta ... iar pe de alta ma sperii groaznic. da' ma bucur tare pt voi
anateo doamne ajuta sa treaca repede otita!

dani a invatat niste poezii, e scump tare cum le spune, atat de clar, dar f repede ... de parca ii e frica sa nu le uite acum pregatim ceva pt mos craciun. si periodic vine la noi sa "ne iubim toti tei", sa ne luam in brate si sa ne pupam. si vorbeste toata ziua. si "citeste" din carti, are una pe care o stie aproape toata si ii citim din ea cam o data la 2 zile. e doarme binisor. e papa binisor. si vine si ma ia de mana ... "vii mami, te joci cu masinile!". si am invatat sa zicem te rog, adica: "te rog, mami, veau ... " si dupa aceea isi spune singur "asa, bavo!" si gata ca v-am spus prea multe

pup

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

Donia, vreau si eu sa-mi mobiliez gradina . De unde la 15 cad ??? vreau sa am asa de multe incat nu mai fie loc de taiat iarba

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ktrinel

Donia, vreau si eu sa-mi mobiliez gradina . De unde la 15 cad ??? vreau sa am asa de multe incat nu mai fie loc de taiat iarba

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

Pana la vara poti sa mobilezi chiar si casa , eu asta planuiesc sa fac, dar in basement.
De unde? Pai asa oferte doar la exclusivistul Walmart gasesti Dar mobilierul a fost mai scump, la 30 cad, aparatul foto e 15.

Laura, poezii??? Mai stii cand erai necajita ca nu facea propozitii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Donia

Cadouri de mosi... pentru mos Nicolae dam cate un joc mai micut si ceva bun si cate o portocala si ceva betigase si traditia la noi in familie e sa primim fiecare si cate un loz
Iar de mos Craciun... ca niciodata, a dat boala in mine si n-am mai putut sa ma opresc (ca tot e criza financiara ...) dar am gasit atatea oferte bune... de exemplu, un set pentru curte dar si pentru casa cu topogan, leagan si inca o chestie la 30 de dolari! Lui Cristi i-am mai lut un calut de lemn care scoate si sunete, un vapor de pirati in care se misca tot felul de chestii, cu figurine, pentru Roxana am o tabla din aia mare cu doua suprafete ca sa se joace de-a scoala, o masina de cusut... vreo doua seturi Thomas, ceva jucarii pentru baie si un set de lego pentru Cristi, set de crosetat si un aparat de fotografiat (digital, cu soft pentru editare, face si video, cu 15 dolari!!!) pentru Roxana... nici nu mai stiu, ca e beciul plin... iar pentru Cristi de ziua lui am gasit o masa cu tren cu 50 de dolari, sunt o multime de sale-uri acum si eu nu pot sa ma opresc...!
Si unde mai pui ca am vazut camera de filmat digitala, pentru copii, cu 50 de dolari... numai eu stiu cum am rezistat sa n-o cumpar... dar lasa, ca poate la anul o gasesc la jumate de pret

la noi era lozul de revelion

unde ai gasit ofertele alea de backyard? eu nu am mai fost intr-un magazin de vreo 2 luni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

acum am vazut - walmart
deseara nu pot sa ajung ca are tudor tenis, dar maine acolo sunt

Mergi la inceput