La multi ani fulguleti de n-d 06 (201)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Isa
d
Felicitari mamicilor, luly si Dianocica pentru fulguletii minunati, sa creasca mari, frumosi sanatosi si numai noroace sa aibe in viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna fetele,

Am mare nevoie de ajutorul vostru. Imi doresc enorm al doilea bebelus si separe ca Dumnezeu mi-a ascultat ruga si sunt insarcinata.
Dupa 7 teste pozitive, mi-am facut beta hcg-ul in ziua 32, 33, 34 si valorile au fost 119.9, 180.2 si 255.8, adica super ok.
In ziua 37, adica ieri, am inceput sa sangerez - sange deschis la culoare initial, apoi rosu, iar aseara maro (ce mai ramasese pe peretii vaginului probabil). Ca sa va faceti o idee, am umplut un tampon zilnic, din acela subtire. Astazi am sangerat iar, pe la pranz, sange rosu, cand m-am ridicat din pat. De ieri stau in pat, nu am voie sa ies din casa.
Am fost ieri la ecografie pt ca, normal, am intrat in panica(avand si antecedente o sa rcina gemelara - una intrauterina, oprita din evolutie si cealalta extrauterina, cu spart trompa, deci am istoric... - nu mai am decat o trompa). La eco s-a vizualizat (5 sapt si 1 zi) sacul embrionar in uter (deci am scapat de primul hop, dupa cum a spus Dr. Tutunaru, caci sunt pacienta dansului), nu este extrauterina. saculetzul avea ieri 6.1 mm. El mi-a spus ca poate fi sangerare de implantare, poate fi un hematom, poate fi iminenta de avort, nu se stie...
Sunt pe tratament cu acid folic, utrogestan si Pregnyl 1/4 zile, Magne B6 si cu sperante cat casa.
A mai fost cineva in situatia mea? Spuneti-mi ca am sanse ca sarcina sa decurga ok, chiar daca trebuie sa stau in pat 8 luni...
Stiti pe cineva care a sangerat in sarcina mica si a dus sarcina pana la capat bine? va rog, am nevoie de ajutorul vostru.
Trebuie sa ma duc iar la eco martea viitoare, cand ar trebui sa se auda si inimioara. Pana atunci insa, nu vreti sa stiti prin ce trec.
De ieri de la pranz nu am mai sangerat deloc, azi dimi la pipi mi s-a luat pe hartie un pic de sange uscat, ca un cheag, de cativa mm grosime, dar cred ca era sange uscat de ieri, nu am eliminat nimic, pentru ca nu am avut deloc dureri sau ceva si stiu cum este cand pierzi sarcina si cum se elimina.
Pana vad ca ii bate inimioara (sper sapt viitoare, la 6 sapt si 1 zi, cand am urmatoarea eco, nu pot sa stau linistita). In sufletul meu simt ca bebe este ok, deci nu pot decat sa sper pana atunci. A mai trecut cineva prin asa ceva?

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

ingerasa, eu am fost in situatia ta si acum o am pe oana :))
chiar dupa ce am aflat ca sunt insarcinata (sarcina de 3 sapt) la mine au inceput sangerarile, tot asa ca si la tine, nu mult cantitativ, dar m-am panicat ingrozitor. dr meu a spus ca poate fi vorba de o sangerare la implantare... si asa a si fost, am luat pana in luna a-3a utrogestan, de 3 ori pe zi, in prima saptamana cat au mai continuat sangerarile am luat si ceva progesteron injectabil (nu mai stiu exact cum se numeau, dar stiu ca acum nu se mai gasesc in varianta injectabila). in plus, luam vitamine si am stat acasa vreo 2 sapt, ma ridicam dar nu faceam efort, am incercat sa stau cat mai mult in pat, am citit, nu am mers la job. si a fost totul ok... dc poti sa stai in pat in perioada asta, sigur iti va prinde f bine, ca te vei odihni si reduci orice risc. eu apoi in luna a-4a am mai avut sangerari din nou, au fost cauzate de o dezlipire de placenta, dar si aia s-a remediat cu vreo 3 sapt de repaus acasa si muuulti hormoni :))
iti doresc sa ai o sarcina fara probleme in continuare si sa te bucuri de bb!
edit ca sa spun ca eu la inceput am avut si dureri de burta ca acelea de la menstruatie, nu f puternice, dar oricum ingrijoratoare. si a fost ok pana la urma
si mi-am amintit: progesteronul injectabil se numea gravibinon si stiu ca pt multa lume a facut minuni..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

intrebare pt fetele cu copii cu dermatita atopica: am o prietena care are un bb cu dermatita atopica (nu f nasol, dar oricum.,..)... si ar incerca in locul tratamentelor clasice o crema pt dermatita de la rangali, 100% organica. a mai incercat cineva cremele de la rangali? eu una acum am dat comanda de niste creme/sampoane pt oana si pt mine, dar nu mi-au ajuns inca, asa ca nu stiu cum sunt, doar ca am auzit ca sunt f bine... nu stiu dc si alea pt dermatita dau rezultate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Cu intarziere,urez LA MULTI ANI DAVID,DIANOCICA sa-ti traiasca frumosul!

Mergi la inceput

Dia, saru mana din tot sufletul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La Multi Ani, Bubamara! cu intarziere....
La Multi Ani, Ingrid!

madaluta, foarte interesanta tema, si eu voiam sa intreb ce sa-I pun, ca vreau sa pastrez traditia cu ghetutele. Si eu m-am gandit la ceva fructe, Kinder, turta dulce, atceva nu-mi trece prin cap. Ma mai inspir de la voi.

Raluca, multa sanatate. Ce ai mai tras....

Aka, multumesc pentru raspuns. Ziua si noi tot sticla de Cappy o folosin, pentru apa, ceai, problema e la nani. Aseara am vazut ca I-a spart gingia, pe exterior, un colt de masea, de la ultimul set de 4 si am inteles clar de ce vrea ea musai zuza. Aseara spunea ca ii trebuie si in final a luat si a ros coada de la un dinosaur de cauciuc. Mi-era asa mila de ea…. Am dat-o cu gel si dupa 3 nopti in care a tot cerut zuza sau bibi, aseara a picat bustean si n-a scos un sunet toata noaptea.

Kiki, dianocica, Laura, multumesc pentru raspuns.

Mamaana, ce fete dulci ai…..

Ingeras, sarcina usoara, daca se poate spune…. Eu n-am avut probleme, dar cumanata mea, in primul trimestru de sarcina, a trecut prin ce treci tu, iar baiatelul ei e supar ok. A trebuit sa stea in pat vreo doua saptamani. Capul sus. Si inca odata, sa-ti fie usor in sarcina si sa nu ai probleme. Sa fie bebe bine.

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

d
Isa
Ingrid
si acum vestile releTeo are otita.asta nu o mai experimentasem.in fine de ieri e pe antibiotic.am fost si la dr care o urmareste cu astmul si am reinceput aerosolii cu ventolin si flixotide si dupa doua sapt o sa trecem pe pufuri cu flixotide,si bineinteles sinulairul.in fine asta nu ma sperie sunt obisnuita,problema cu urechea ma deranjeaza mai tare...of cand s-or termina.
din cauza asta nici la minister sa depun actele n-am reusit,l-am trimis pe saracu tata.ar trebui sa-mi cumpar ceva de imbracat ca acum vine ianuarie si eu ma duc la servici in trening si bocanci
doina,acs,tortul a fost fff bun.teo mi-a cantat si multi ani traiascasi de atunci a trebuit sa mai mananc supe,paste,fripturi...ce sa mai de foame nu mor
acu de dimineata se jucau de-a frizerul:Teo avea o foarfeca de taiat hartia in miana si un pieptane si il aranja pe Seba
teme:1.pe suzi a aruncat-o cat colo pe la 7 luni,biberon nu avem,dar avem tztz pe care o utilizam intens.
pampers folosim incontinuare,dar a inceput sa foloseasca si olita pt pipi.nu o cere,dar daca il intreb daca vrea sa faca e deacord.
2.de mos vor primi fructe si carti.nu putem dulciuri din cauza lui Seba.

Mergi la inceput

Va multumesc, fetelor!
Sa dea bunul Dumnezeu sa fie bine!

Sa ne traiasca fulguletii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

raluca sanatate multa!
ingeras sarcina usoara!eu n-am avut probleme,dar mamica finului meu da.a stat in pat si a luat utrogeastan,acu are un fecior mare de 5 ani.asa ca ai incredere,sunt sigur ca de data asta va fi bine
nu stiu daca mai aveam ceva de spus,dar sunt solicitata sa citesc o povesteinsistent
pupici

Mergi la inceput