Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(15)
Raspunsuri - Pagina 6
ganesha spune:
Buna seara burtici,
cred ca voi dejavisati frumos dar la mine este abia 10 seara asa ca o sa merg si eu la culcare dar dupa ce va salut.
Eu sunt nitzel deprimata, de la starile astea de rau care nu ma mai lasa si probabil si de la vreme.Mie imi este tot f rau, sincera sa fiu constat ca e destul de greu sa traiesti zilnic cu migrene, varsaturi si stari de rau general, dar pt bebitza orice.
Mai nou insa vad ca sunt f sensibila la toate rautatzile din jurul meu.Voua vi se intampla asta? parca lucrurile si faptele celorlalti ma afecteaza mult mai mult. In seara asta s-a ratzoit un prost la mine si m-am suparat f tare... ca si acum mai sunt suparata desi au trecut vreo 2 h, mi-e ciuda pe mine ca nu eram chiar asa de sensibila.
In rest ce sa va zic o zi buna maine si sa va odihniti, pe mine m-a pus batzul sa ma bag la sectia de votare de aici asa ca toata ziua o sa fiu la program dupa care luni dimineata la lucru
.
si maine seara sa citesc numai vesti bune!(nu ma culc fara sa va citesc)
12+
baby-first spune:
Draga Ganesha, eu zic ca e ceva normal cu starile astea, ca si eu mai nou ma ratoi la toata lumea fara motiv si ma supara toti aiurea, deci e normal sa fim mai sensibile in timpul sarcinii...
Asa ca lumea ar face bine sa nu se ia de femei cu burtici, ca nu se stie niciodarta ce o sa le auda urechile
In rest, cu mine totul e ok, chiar nu am de ce sa ma plang, doar ca lumea este sigura ca eu am mai mult de 17 s., in halul asta ne-a crescut burtica
Somn usor si sa votam cu toate maine...hihihi
17+
bettyR spune:
Fetelor, e normal sa fiti sensibile, nervoase, o sa treceti prin multe stari de-a lungul sarcinii. E de la hormoni. Dupa nastere o sa fiti super-sensibile, trebuie sa va avertizati sotul sa aiba grija de voi, la fel si acum.
O duminica placuta!
Betty 10+, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
dani3lla spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bettyR Fetelor, e normal sa fiti sensibile, nervoase, o sa treceti prin multe stari de-a lungul sarcinii. E de la hormoni. Dupa nastere o sa fiti super-sensibile, trebuie sa va avertizati sotul sa aiba grija de voi, la fel si acum. O duminica placuta! Betty 10+, mamica fericita de Andreea (13.05.2007) |
In primul rand "LA MULTI ANI pt ingerasul tau sa creasca mare ,sanatoasa si desteapta si LA MULTI ANI acolo unde e cazul pt toate fetele
Betty eu te sustin si vreau sa zic ca eu chiar aseara mi-am "avertizat" sotul ca sunt foarte sensibila printr-o portie de plans pt ca....a uitat sa ma pupe inainte sa se culce :))
O zi frumoasa pt toate albinutele si si bebelicii lor
13
http://bd.lilypie.com/Ujqop2.png
http://community.webshots.com/album/568660826szWCkK
sarmisa spune:
Buna dimineata burtici!
La multi ani Andreelor si Andreilor!
Sa aveti o duminica superba!
Aseara pe la 21, fara urma de indoiala, l-am simtit si eu pe bebe. Apoi si sotul, era adunat in partea stanga se simtea f clar...
acum ma simt mult mai bine psihic, aveam nevoie de o infuzie de bine, caci de o saptamana Mayanna e bolnavioara si moralul meu era cam jos.Dar azi si ea e mai bine si sunt optimista
Va pup pe toate si va astept cu vesti bune.
sarmisa17+ si mayanna (19 Oct 2005)
dani3lla spune:
Veteranele un pas in fata ca am treaba cu voi
Pe mine nu ma dor sanii de loc.O prietena buna a patit la fel si nu a avut laptic pt bebic decat o luna.Spuneti-mi ca nu trebuie sa generalizez ca deja mi-e frica
Si apropo am inteles ca exista ceaiuri care baute in sarcina ajuta ajuta lapticul sa vina mai repede si mai mult.Stie cineva care sunt alea sau ce ceaiuri e bine sa bei in sarcina.Eu nu prea ma omor cu ceaiurile dar...pt BB fac orice si stiu ca nu sunt toate plantele indicate in timpul sarcinii
Si inca ceva : ma alatur fetelor carora au inceput sa le "falfaie" fluturasii prin burtica.Vineri seara in timpul emisiunii "dansez pt tine" am simtit si eu primele falfaici.Oare o sa fie dansator?
13
http://bd.lilypie.com/Ujqop2.png
http://community.webshots.com/album/568660826szWCkK
Liana30 spune:
La multi ani Andreelor si Andreilor!
va pup pe toateee
luptatorul meu
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...
CarlaV spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui strunfita
Scuza-ma ca te contrazic inca o data, nu cred ca e prea dragut cand spui "femei urland la nastere si injurand in stanga si-n dreapta, mi s-a parut mai mult de show". Spune-mi si mie pentru cine ar putea sa faca femeile acelea "show"? Si crede-ma ca eu pana acum nu am auzit pe nimeni zicand "am nascut ca o doamna". Mai ales ca cine a trecut printr-o cezariana, stie ce inseamna. 14+ si Bogdan (04.02.2005) Poze1 Poze2 |
Ce pot sa zic? Asta e chiar problema ta. Eu am auzit pe multe spunand "de ce sa te doara cand poti sa nasti ca o doamna?". Si cu show-ul la fel, la cate nasteri ai asistat? Eu am vazut o pushtoaica de 17 ani injurand toti doctorii si moasele si asistentele in loc sa impinga. Cum a tacut, cum a iesit copilul. Asta depinde strict de experienta personala, si daca n-am avut ceva dragut de spus despre asta inseamna ca asta a fost perceptia mea in momentul acela, asta e, se intampla, n-am generalizat.
Si apropo de discutii, asta cu cezariana vs. nastere naturala este doar prima dintr-un lung sir, vor urma altele cand vom avea copiii in brate, incepand de la alaptat vs. completare/apa/ceai, cotinuand cu vaccinurile, olita, gradinita... Avem un drum lung in fata si eu sper sa-l parcurgem impreuna, iar discutiile sa nu se transforme in dispute.
Carla, s.11 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
laurraa spune:
philip, LA MULTI ANI si o zi plina de zambete sa ai.
LA MULTI ANI TUTUTOR ANREELOR SI ANDREILOR!
14 + Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si casutza noastra si a lui BB