Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(15)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui clodyac
ma simt bine numai ca sunt deranjata la burtica de cateva zile dar azi am facut ceai de menta cu care sper sa ma repar

Imi pare rau ca aud asta, dar ceaiul de menta foloseste-l cu precautie, este pe "lista neagra" .

Carla, s.11 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Laura, fii linistita ca o sa fie bine. Stiu bine ce spui despre "mana de femeie", dar ia-le si tu pe rand, sa nu te obosesti tare.
Cata, am vazut o mama nascand natural gemeni dupa ce facuse o cezariana . Nu eram in Romania si nu avea problemele de care spui tu, dar mi-a placut ca se poate, totul a mers bine si doctorii n-au sugerat cezariana dinainte. Aici n-am vazut gemeni nascandu-se natural deloc.

Carla, s.11 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

ANAMARIACS, La Multi Ani!!!
Multa sanatate tie si bebelasului!

Azi dimineata am reusit si eu sa ma urnesc sa merg la analize ca nu am facut deloc in sarcina, am un set din august, inainte de a ramane insarcinata. Si acuma la lucru e foarte, foarte greu Nu am chef de nimic.

14+ si Bogdan (04.02.2005)
Poze1
Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_alinutza spune:

Buna dimineata!

Am vrut numa sa va salut si sa vad ce mai faceti. Va mai citesc din cand in cand, desi am parasit in mod trist odiseea acum aproape 2 saptamani Da mi-e drag sa citesc cum scrieti de bebelasii care incep sa se faca simtiti in burtica

Va si sa aveti grija de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Citat:
citat din mesajul lui LauraOana

lauraa capul sus..sint sigura ca totul va fi bine cu tine si cu bebele tau, mai unpic si treci de 21 de saptaminii..mai sti cind abia asteptai sa treci de 12saptamini? uite ca ai trecut cu bine, si exact la fel va fi si trecerea de 21 de saptamini!!...uite eu nu imi simt bebele, si am impresia ca toate burticile din forum trecute de 16 saptamini simt deja pe bebe numai eu nu

mie in ultimele 3 saptamini mia mers chiar bine...nu mi-a mai fost rau, reusisem chiar sa stau treaza pina la 22:00 seara (deci numai picam lata la ora 20:00)..sani nu ma mai dureau..si acum la 16 saptamini parca au revenit toate dintro data...seara cind ma pun in pat imi este rau..dimineata cind ma trezesc imi este rau...AAAAAAAAA si sa nu uitam ca is irascibilitatea a revenit... imi vine sa iau la lucru pe toata lumea la bataie... toate lumea mi se pare incababila

va pupic 16+1

Sa te auda Dzeu, Laura! Pai si eu ma gandeam cum de fetele simt la 13 saptamani deja.Mi s-a parut ca parca simt ceva dar apoi a incetat, iar cand ma ia durerea de spate imi vine sa ma urc pe pereti.Stai linistita ca la prima sarcina se simte pe la 17-18 saptamani.Probabil sunt perioade si perioade in sarcina asta care se tot repeta.Dimineata imi enea sa ma duc la dr dar de acu sunt nebuna ca doar vineri am fost....
Deci mergem cu optimism mai departe si ne rugam sa fie bine.

14 + Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si casutza noastra si a lui BB

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Lauraa chiar asa?! Sa sari pe masa de nastere?! Mai ai rabdare pana dupa 33 de saptamani!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 14+] cu
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Asa de anevoios mi se pare drumul asta.....mi-e ciuda ca in loc sa fiu relaxata sa ma bucur in voie de burtica imi fac 1000 de griji. La a doua sarcina poate am sa fiu ma relaxata

www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El

Mergi la inceput

anamariacs sau "2 in 1" cumne numesti tu sa iti dea Dzeu sanatate, un bebe sanatos, voinic si multi muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulllllllti ani sa traiesti.
LA MULTI ANI!

maria_bunica si carla

Fetelor de ce se face ureaplasma?Ce este aceasta? Ce ar trebui sa ai ca sa iti dea analiza asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita_tiana spune:

neata fetelor, mai am un pic si ajung si eu pe masa la nenea dr....pt ecografie....si control...am emotii..

lauraa te inteletg prea bine, eu am pierdut 2 sarcini, una de 7 si una de 24 dupa cum bine sti, si eu simt pragurile astea f grele, de trecut, dar incerc sa imi traiesc maternitatea frumos....am griji, am emotii, am dureri.....dar cum mi-a zis si dr.....sa l invie nu va putea....chiar daca voi sta toata ziua in spital sub supravegherea lui...asa ca cu Dumnzeu inainte.....

v-am pupacit, revin deseara cu vesti proaspete...sper vesti bune....

13+
http://bd.lilypie.com/U6V5p2.png
http://s299.photobucket.com/albums/mm310/taniutzaa/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

anamariacs La multi ani!!
va pup pe toate
iubita tin pumnii pt azi..te astept cu vesti.

luptatorul meu

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita_tiana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Liana30

anamariacs La multi ani!!
va pup pe toate
iubita tin pumnii pt azi..te astept cu vesti.

luptatorul meu

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Liana.......stiu ca tu ai trecut prin niste momente dureroase.....si nu vreau sa supar, cate sarcini ai pierdut tu?

13+
http://bd.lilypie.com/U6V5p2.png
http://s299.photobucket.com/albums/mm310/taniutzaa/

Mergi la inceput