Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(15)
Raspunsuri - Pagina 11
maria_bunica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ertina maria bunica, am fost sa-mi iau rezultatele analizelor de la matei bals. Nu era dr acolo, se pare k va intra in concediu de maine, iar cine mi le-a citit mi-a zis k trebuia sa am si analizele vechi cu mine k nu stie ce sa-mi zik. In concluzie analizele erau cea de hepatita B si C care DIN NOU au iesit negativ, iar a 3-a era ALT care IAR a iesit destul de mare . Si de mandra ce eram am fost sa-mi iau rezultatele si de la secretie vag. Chlamydia si Mycoplasma negative, DAR ureaplasma pozitiv. Merg maine la dr meu sa vedem ce tratament imi da. Am inteles k majoritatea ( 80 % ) gravidutzelor au aceasta ureaplasma si se da tratament pe baza de antibiotice. Fetelor, ma ajutati? V-ati facut ureaplasma? Din ce-am citit pe net se poate face si de la branzeturi ( pe care le consum destul de mult ). Cam asa mi-am petrecut eu ziua Romaniei ! La multi ani fetelor si astept sfaturi, pls 13 + |
Offff...imi pare sincer rau,de noile rezultate!!!Eu deocamdata nu am vesti pt ca inca nu am primit programarea la medic!!!!Si acum ce e de facut???Nu ti-au zis??
Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/
14+
http://bd.lilypie.com/xVz4p1.png
maria_bunica spune:
Buna seara burticutze!!!
Tiana.....tin pumnii stransi si ma rog la DD,ca maine sa vii cu vesti bune!!!Ai sa vezi ca asa este!!!Nu te mai stresa atat!!!
Laurraa...sa stai linistita in pat ..si incearca sa ai mare grija de tine!!!Poti face curatenie si pe portiuni mici..ca doar nu au intrat zilele in sac!!!
Noi suntem bine....bebele meu inca nu e miscaret...asa ca tot sper ca va fi cadoul de Craciun!!!
Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/
14+
http://bd.lilypie.com/xVz4p1.png
cata14 spune:
Nastere naturala vs cezariana
referitor la subiectul mult discutat al nasterii si eu sunt de parere ca daca se poate e mai bine nastere naturala. Eu n-am avut sansa asta. Am incercat (desi am canalul cervical prea ingust pe o parte si n-ar fi putut iesi copilul decat intr-o anumita pozitie), dupa 12 ore de travaliu am facut temperatura 39 iar inima copilului a inceput sa bata neregulat asa ca am ajuns urgent in cezariana. Am avut parte (intr-un fel) de ambele experiente. Durerile se uita repede ... cezariana am urat-o ptr ca am avut dureri de umar de la anestezie inca 2 saptamani dar n-am avut probleme cu alaptatul.
Acum, cu gemeni, nici nu se pune problema sa nasc natural, deci va fi tot cezariana.
Insuficienta respiratorie
Ma inscriu si eu in categoria celor care nu pot respira. Nu sunt diagnosticata cu nimic (inca) dar am dificultati de respiratie si cand vorbesc mai repede si mai ales noaptea.
Multumesc fetelor in aceeasi situatie ptr sfaturi.
11+
cata14 spune:
Eu am avut ureaplasma ... am luat antibiotic 2 saptamani ca nu scapi de ea usor. Nu stiu de la ce se face dar la mine a fost asociata ca potential factor ptr cele 2 pierderi de sarcina pe care le-am avut. Desi nu se stie cu siguranta, doctora mi-a dat 2 saptamani de tratament sa scap de ea. Dupa tratament trebuie refacut testul.
11+
Relusha spune:
anamariacs, LA MULTI ANI, SANATATE, FERICIRE, O SARCINA USOARA IN CONTINUARE, O NASTERE LA FEL SI UN BB SANATOS, FERICIT SI CUMINTE!!!!
...in rest...despre noi nu avem nici o noutate...doar ca am inceput sa numaram zilele care mai sunt pana plecam in Romania...au mai ramas doar 11....ce bine....:)))
Va si sa aveti o zi buna!!!
Noi azi am schimbat semnatura....avem 13 saptamani deja....am crescut...:))))
13+
LauraOana spune:
lauraa capul sus..sint sigura ca totul va fi bine cu tine si cu bebele tau, mai unpic si treci de 21 de saptaminii..mai sti cind abia asteptai sa treci de 12saptamini? uite ca ai trecut cu bine, si exact la fel va fi si trecerea de 21 de saptamini!!...uite eu nu imi simt bebele, si am impresia ca toate burticile din forum trecute de 16 saptamini simt deja pe bebe numai eu nu
mie in ultimele 3 saptamini mia mers chiar bine...nu mi-a mai fost rau, reusisem chiar sa stau treaza pina la 22:00 seara (deci numai picam lata la ora 20:00)..sani nu ma mai dureau..si acum la 16 saptamini parca au revenit toate dintro data...seara cind ma pun in pat imi este rau..dimineata cind ma trezesc imi este rau...AAAAAAAAA si sa nu uitam ca is irascibilitatea a revenit... imi vine sa iau la lucru pe toata lumea la bataie... toate lumea mi se pare incababila
va pupic 16+1
mamica oana spune:
Buna dimineata,burtici!
Lauraoana,stai linistita ,eu am intrat in sapt. 17 si abia simt ceva si destul de rar.Cam la 17-18 sapt.vei simti cu adevarat miscarile bebelusului.Pana atunci sunt miscari foarte,foarte fine sau doar impresii.
Tin minte ca pana sa raman insarcinata aveam niste spasme ale muschilor din zona pelviana de puteam sa jur ca se misca un bebelus acolo,desi eram constienta ca era imposibil.
De multe ori ne si inducem senzatia ca misca bebelusul,asta din dorinta noastra de a misca mai repede.Important e sa ne gandim ca el e bine acolo si va veni sigur si momentul cand va juca fotbal cu organele noastre.
Oana,mamica de Robertel (27.10.2004) si 16+
bebe2
clodyac spune:
buna dimineata la toate burticutele
buna happymum eu sunt bine multumesc lui d-zeu dar cand sunt acasa cu sotul nu am nici cea mai mica sansa sa stau pe net el sta non-stop si asa ca ... eu nu va pot scrie ; ma simt bine numai ca sunt deranjata la burtica de cateva zile dar azi am facut ceai de menta cu care sper sa ma repar in rest happymum de abia astept sa merg la doctorita si sa vad bebicul sa ma linistesc o data cand o sa ma duc o sa am aproape 14 sapt si ma gandesc ca eu nu am facut decat analizele obisnuite de sange , urina altceva nimic si ma gandesc ca toate ati facut o caruta de analize si eu ba sper sa nu fie nimic rau si o sa o intreb pe doctorita de dublu test si triplu si pliul nucal si toate cele offffffff sper sa fie totul ok
hai ca v-am innebunit
va pup pe toate si va doresc multa sanatate si o saptamana usoara si happymum multi si
13 +
alynta27 spune:
Lauraa chiar asa?! Sa sari pe masa de nastere?! Mai ai rabdare pana dupa 33 de saptamani!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 14+] cu
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
CarlaV spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinutza23 Intotdeauna m-a ingrozit ideea de a naste, de a fi taiata pe viu.... si poate din cauza asta eram asa ferm convinsa ca voi opta pt. cezariana. |
Am nascut si nu m-a taiat nimeni nici pe viu, nici altfel .
Carla, s.11 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"