Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(15)
Raspunsuri - Pagina 10
flavia_alt spune:
Salutare fetelor,
Sa va petreceti cat mai bine astazi.
Am si eu o intrebare la voi
De la un timp cand fac prostioare cu sotul simt ca trebuie sa fac treaba mica, dar asa tare incat cateodata chiar imi vine sa ma opresc si sa ma duc la baie dupa care sa revin la treaba. asta cu toate ca eu merg de fiecare data inainte la baie. Si nu stiu care ar fi explicatia.
Eu seara pana ma pun in pat si dimineata pana ce plec de acasa cred ca ma duc din 5 in 5 min la baie pt treaba mica.
Senzatia seamana cu o raceala, daca ati patit si voi, parca te trece des si faci putin.
Si daca ar fi fost raceala, ar fi trebuit sa iasa la analiza cu urina, nu?
Pupici la toate
12+
strunfita spune:
La Multi Ani de 1 Decembrie! Sper ca ati avut o zi linistita.
Oana_alex, ai o frumusete de copil! Si ce ochi albastri! Ce cuminte statea la poze!
Noi am sarbatorit ieri o finuta, Andreea, si azi sarbatorim un finut, Andrei si pe mama lui, care e nascuta in 1 decembrie. Ma cam obosesc un pic vizitele si mi-e asa de somn dimineata cand da trezirea Bogdan... Si mi-e groaza ca de maine incepem din nou serviciul.
Va pup si va doresc o zi placuta in continuare!
14+ si Bogdan (04.02.2005)
Poze1
Poze2
philip spune:
dani, pai uite intru iarasi ca sa nu mai dau prilej de ingrijorare. azi, de la munca, am dus si copilu la gradi macar pana la 11, nu de alta dar se va dezobsinui si cand pleaca bunica ii va veni greu.
in rest, cam fara chef, am zis ca sa va citesc inati sa prind curaj de munca :)
vad ca toata lumea-i bine, asta ma bucura, vad insa niste probleme cu analizele la ertina si flavia cu pipi (nu ma pricep, nu ma bag, mie nu-mi vine sa fac pipi). sper sa se rezolve orice ar fi.
va pup cu drag pe toate!
philip&andreea
blue77 spune:
Salutare fetelor
nici o veste de la Iubita Tiana? trebuia sa faca o eco parca nu?
Aseara n l am mai simtit asa tare pe bb.
Mai e cineva in 15 saptamani care nu l a simtit pe bb?
Pupici
NOI 15 + 2 si Marc (28.08.2004)
bebe2
iubita_tiana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blue77 Salutare fetelor nici o veste de la Iubita Tiana? trebuia sa faca o eco parca nu? Aseara n l am mai simtit asa tare pe bb. Mai e cineva in 15 saptamani care nu l a simtit pe bb? Pupici NOI 15 + 2 si Marc (28.08.2004) bebe2 |
aici sunt...nici o veste deocamdata, maine am prog la eco....revin maine..am niste emotii de mor...si tocmai acuma cand parca burtica a stagnat, ba chiar a scazut, parca si eu slabesc desi nu vomit...of of...mult mai e pana maine....
12+
http://bd.lilypie.com/U6V5p2.png
http://s299.photobucket.com/albums/mm310/taniutzaa/
blue77 spune:
ai sa vezi ca maine o sa l vezi pe bb si totul va fi bine, toate avem ganduri negre inainte de eco sau rendez-vous la gineco,nu esti singura...
Totul va fi bine
NOI 15 + 2 si Marc (28.08.2004)
bebe2
Serialbastre spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flavia_alt Salutare fetelor, Sa va petreceti cat mai bine astazi. Am si eu o intrebare la voi De la un timp cand fac prostioare cu sotul simt ca trebuie sa fac treaba mica, dar asa tare incat cateodata chiar imi vine sa ma opresc si sa ma duc la baie dupa care sa revin la treaba. asta cu toate ca eu merg de fiecare data inainte la baie. Si nu stiu care ar fi explicatia. Eu seara pana ma pun in pat si dimineata pana ce plec de acasa cred ca ma duc din 5 in 5 min la baie pt treaba mica. Senzatia seamana cu o raceala, daca ati patit si voi, parca te trece des si faci putin. Si daca ar fi fost raceala, ar fi trebuit sa iasa la analiza cu urina, nu? Pupici la toate 12+ |
Si eu fac toata noaptea drumuri la baie din acelasi motiv. Dar analizele sunt bune. La inceput m-am speriat un pic, apoi am citit pe undeva (nu mai stiu unde) ca urinarile frecvente sunt des intalnite la gravidutele in primele saptamani. Cred ca si mai tarziu, cand creste uterul.
Saptamana asta mergem si noi la eco, sper sa fie totul bine. Parca cum se apropie ziua, am emotii.
13+
9+
alynta27 spune:
Mh si Lauraa multumesc mult de raspunsuri! DUpa ce mia-ti spus si voi, cred ca rezultatele sunt bune!
Eu am 29 de ani, 69 kg si testul e facut la 14 saptamani
PAPP-A e 2.65 mUI/mL si free Beta-HCG e 31.7 ng/mL
Risc pt trisomia 18<1/10000
Risc combinat cu TN de trisomie 21 e <1/10000
Risc de varsta e 1/988
Risc biochimic de trisomie 21 e 1/7887
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 14+] cu
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Si eu tot la nasterea naturala raman!
Nu pot zice ca a fost usor- as minti! Eu am avut si probleme de la epidurala- m-a intepat de 2 ori si nu a nimerit. DIn cauza asta am ramas 3 zile teapana de gat; mergeam ca robotul. Acum mai stau pe ganduri, dar sunt mai mult spre "nu", daca sa mai cer epidurala la bebe2! Am avut 6 ore de travaliu. important a fost ca m-am refacut repede, ca baiatul a fost sanatos si l-am putut vedea imediat ce a iesit din burtica! La cusut si la scos placenta nu m-a durut! Conteaza enorm starea de spirit! Eu am o dr. ginecolog foarte buna si am multa incredere in d-ei, ceia ce m-a facut sa fiu relaxata si chiar sa am "chef" intre contractii si de cate o glumita!
Nu sunt persoana care sa arunc cu rosii in mamicile care aleg cezariana! Fiecare e libera sa decida pentru ea si puiul ei!
Si eu eram hotarata si sunt, daca va fi nevoie sa fac cezariana! Cu lucrurile astea nu te joci, nu te d-ai viteaza! Daca trebuie, trebuie si gata!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 14+] cu
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
laurraa spune:
Buna fetili :P dragi si LA MULTI ANI de 1 decembrie.
Foarte frumoase pozele philip si oana_alex.
Eu astazi am cam sarit calul: am facut o curatenie asa ca la balamuc in casa innebuneam, mi se pareau toate unele peste altele si ei ca m-a luat spatele si stau in pat.Nu m-am fortat, dar nici nu mai puteam sta.....oricat ar fi "mana de femeie" e diferita
Ganduri negre avem toate.....poate sau majoritatea....mi se pare ca nu mai trece timpul asta...as sari direct pe masa de nasteri. Si stiti ce ma enerveaza? Prietenele, amicele cu care ma intalnesc imi dau exemple negative:"vaaai era o tipa si la 8 luni a pierdut...mai era nu stiu care, etc..."Mor cand le aud.Sunt constienta ca daca Cel de Sus nu ne da sa fie, nu am ce face.
In seara asta sunt cam "ciufulita", ma scuzati nu-i asa? Mai da pesimismul asta in mine......La mine pragul cel mai rau e 20-21 de saptamani...sa trec de el...Doamne ajuta.
14 + Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si casutza noastra si a lui BB