Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(15)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Liana30

Carla
iubita tiana hai curaj va fi bineeee ai sa vezi..
am zarit si o graviduta din Austria si io sunt tot aci..poate apare mai des sa vb si eu cu ea.
va pup pe toate.

hallo liana!! imi pare bine ca mai e cineva din austria pe aici..:) si eu incerc sa intru cind am un minut liber pe forum, dar voi sunteti asa de harnicute cu scrisul, ca abia apuc sa recitesc din urma...si numai apuc sa si scriu..:( dar de citit, citesc tot timpul .)

liana din ce oras din austria stai?
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Laura, esti normala, nu esti bolnava, doar insarcinata, bucura-te ca nu ai probleme .
Strunfita, mie mi s-a parut ca tu iei prea personal mesajele mele. Dar e normal ca fiecare sa aiba propriile perceptii bazate pe educatie si experienta, atata timp cat fiecare crede in ele nu vad nici un motiv de disputa. Eu inchei aici discutia asta care si-a pierdut caracterul constructiv.

Vorbeati de masuratori ecografice: la 11-12 saptamani se masoara translucenta nucala, la 13-15 pliul nucal, daca valorile sunt prea mari se coreleaza cu dublu/triplu test si eventual cu amniocenteza.

Carla, s.11 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_du spune:

LA MULTI ANI, yioanna s! Iti doresc o sarcina si o nastere usoare, sa fii sanatoasa, fericita, iubita, si sa te bucuri de albinuta ta!
La Multi Ani cu o mica intarziere tuturor Andreilor si Andreelor!
La Multi Ani si de 1 Decembrie tuturor!
Felicitari mamicilor care si-au simtit albinutele miscand pentru prima data! Sunt unele dintre cele mai emotionante momente din sarcina.

Oana D.
Minunea lui mami si a lui tati
16+

http://community.webshots.com/user/oana_du

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_du spune:

Liana30, ma bucur ca ni te-ai alaturat si iti doresc la randul meu sarcina usoara si un copilas sanatos! Daca vrei sa te trec pe listuta, te rog sa trimiti datele.
Va pup pe toate!

Oana D.
Minunea lui mami si a lui tati
16+

http://community.webshots.com/user/oana_du

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

Neata burtici! La multi ani cu intarziere si din partea mea!

Nu m-am gandit ca am sa starnesc asa polemici cand am intrebat de nastere. Eu inca sunt surprinsa de propriile sentimente. Intotdeauna m-a ingrozit ideea de a naste, de a fi taiata pe viu.... si poate din cauza asta eram asa ferm convinsa ca voi opta pt. cezariana. Acum insa, de cand creste un sufletel la mine in burtica, nu prea ma mai incanta ideea, ci mai degraba am prins mult curaj si privesc cu alti ochi nasterea naturala. Stiu ca mai e mult pana atunci, dar imi place sa ma gandesc din timp, sa consult diferite opinii si ma bucur ca avem aici gravidute la a doua sarcina care ne pot impartasi experientele lor. Din alt punct de vedere, stau si ma gandesc ca totusi nu sunt idioti medicii din alte tari cu siguranta mai dezvoltate decat a noastra, unde cezariana intervine doar in cazul aparitiei complicatiilor si a imposibilitatii nasterii naturale si nu apare ca o optiune particulara a gravidei.

Despre falfaieli pot sa va spun cu dezamagire ca le-am simtit pentru prima data pe 20 noiembrie si au durat fix 3 zile. De atunci nimic. Nu-mi pierd totusi speranta ca totul este bine, mai ales ca mai este atat de putin pana joi, cand vom merge la eco.

In rest, gravideala mea este in continuare asimptomatica; de cateva zile ma supara niscaiva intepaturi in partea dreapta si ma gandesc la ficat...

12+
In asteptarea unui inger
A piece of our life

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

bine v-am gasit burtici fericite.
doresc sa va salut si eu si sa va transmit un LA MULTI ANI de 1 DECEMBRIE.

clodyac, ce faci? iar imi dai emotii... mai intra si tu pe forum sa stim ca esti bine. pupici.

LA MULTI ANI !!!!!!!

viitoare sper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

alinutza23, sa stii ca nu simti nimic cand te taie, partea de jos e amortita cumva. Este o explicatie dar nu stiu exact, trebuie sa ma documentez sa spun ceva ca sa nu fie vreo prostie, oricum suntem facute destul de bine sa nastem natural si trebuie sa ai tot timpul incredere in tine si in corpul tau, dar cel mai bine e sa vorbesti cu dr tau si decideti impreuna cum o sa nasti.

Felicitari tuturor care si-au simtit bebele miscand! E foarte emotionant.

Betty 10+, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

La multi ani romanilor!!!!La multi ani Romania!!!

oana e minunat alex..sa'ti traiasca.
LauraOana stau in Wampersdorf la taradar e o zona super.mie imi place.. merg in Oberpullendorf.la dc.Fennes.te pup
oana-dumultumesc mult..inca nu vreau..am si io piticii mei la creieri
alinutzooo stai muica potol//nu te mai gandi..e bineee..
philip vezi ca ma supar pe tinepai se poate ma chemi pe'aci si tu lipsesti?
aaa si apropo de nasteri..lasa mama ca vedem noi cum nastem atunci..
si oricum fiecare isi spune parerea doar nu ne certam aci..
haii va pup pe toateee.

luptatorul meu

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Buna ..dimineata burticute
Yioanna LA MULTI ANI! sa fii iubita ,fericita ,sa ai o sarcina usoara si un BB frumos,destept si sanatos
Phillip tu ne-ai obisnuit sa scrii mult si sa nu lipsesti asa de mult de la "apel".Eu una m-am ingrijorat ca nu te-am mai vazut pe forum dar acum se explica tot: "lupta" cu marele curcan e grea.
PS Andrew e foarte tare
oanaalex ai o dulceata de copil
alinutza cred ca te-ai obisnuit tu cu falfaielile de aia nu le mai simti,o sa vezi ca o sa fie bine

O ZI MISTOACA LA TOATE ALBINUTELE!!!!!!!!!

13

http://bd.lilypie.com/Ujqop2.png

http://community.webshots.com/album/568660826szWCkK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ertina spune:

maria bunica, am fost sa-mi iau rezultatele analizelor de la matei bals. Nu era dr acolo, se pare k va intra in concediu de maine, iar cine mi le-a citit mi-a zis k trebuia sa am si analizele vechi cu mine k nu stie ce sa-mi zik. In concluzie analizele erau cea de hepatita B si C care DIN NOU au iesit negativ, iar a 3-a era ALT care IAR a iesit destul de mare .

Si de mandra ce eram am fost sa-mi iau rezultatele si de la secretie vag. Chlamydia si Mycoplasma negative, DAR ureaplasma pozitiv. Merg maine la dr meu sa vedem ce tratament imi da. Am inteles k majoritatea ( 80 % ) gravidutzelor au aceasta ureaplasma si se da tratament pe baza de antibiotice.

Fetelor, ma ajutati? V-ati facut ureaplasma?
Din ce-am citit pe net se poate face si de la branzeturi ( pe care le consum destul de mult ).

Cam asa mi-am petrecut eu ziua Romaniei !
La multi ani fetelor si astept sfaturi, pls

13 +

Mergi la inceput