PRIETENE FARA TITLU (21)
Raspunsuri - Pagina 9
monica70 spune:
ANAMARIA nu ai aparatul la tine? Macar niste poze cu Clara sa ne mai pui!
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
monica70 spune:
Diana nu a adormit inca,ba ma mai si striga de dincolo : "MAMA NU MAI VEAU SA DOLM!" 
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
Denisam spune:
Neatza,
Sunt varza de bolnava,nici voce nu am dar sunt pe baricade si am si prestat ieri cand am venit d ela cabana, o groaza de chestii-in loc sa stau linga semineu cu romul![]()
La multi ani Ingrid, Anda, Ursoaica si Deea !!!
Dar pe fii-mea atzo uitat-o mai, am pus poze de la cabana si de ieri, cu trenuletzul care l-a primit de ziua ei:
http://www.dropshots.com/eric17
Am vazut si eu poze si desene si tot,dar ma iertatzi ca nu am energie sa raspund al fiecare- va pup si sper sa mai apuc sa mai intru,ca vad ca se aglomereaza pe aici.
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani
monica70 spune:
DENISA la multi ani si Emmei, chiar nu-mi mai aminteam deloc ca o mai cheama si Andreea! Nici macar nu am aruncat vreun ochi la lista,le-am zis doar celor pe care le stiam din memorie.Baga rom sa iti treaca raceala ![]()
Ma uit mai incolo la poze,inca-s si io pe baricade cu conta,cat mai sta mami cu Diana,care nici vorba sa mai doarma azi.O sa ii fac baie mai devreme si sper ca macar la 9 o fi adormita azi!!!
monica70 spune:
Nu stiu cum reusesc alti copii sa nu doarma de amiaza si sa fie ok,ca Diana e ceva de groaza ce face!!! Nu se mai intelege nimeni cu ea
face cu mami ca si cu negrii,plangea si zbiera ca vrea "ala rosu" ,mami nu stia ce,m-am dus eu si voia tot porcaria aia de sticla de spalat geamuri in miniatura,naiba sa o ia ca stia si ca fusese rosie
,acum imi amintesc si chiar asa era ,rosie ... Pana la urma am bagat-o la balaceala in vana,ca la cat e de fitzoasa mai tarziu nici atat nu reusim sa ii intram in voie ...
monica70 spune:
Ei ca azi a adormit in premiera Diana pe la 19 si ceva ,asta dupa ce i-am mai citit cateva povesti sa o mai tin totusi treaza.Sper sa nu ne dea desteptarea pe la vreo 5 dimineata acum
DENISA vai ce mare e zapada la voi la cabana!!! Mor de ciuda!!! Am vazut ca ai pus si filme,dar mai uit la ele mai tarziu daca binevoieste omul asta sa inchida TV-ul odata ![]()
Ce ciudat e sa fie doar ora 20 si Diana sa doarma deja!!!
Denisam spune:
MONI-f. bine ca doarme, asa face si Emma, tot pe la 20 se culca dc se intampla sa nu doarma la prinz-asta e cam odata la 5 luni-legat de cum sufla A, e din cauza ca are inca muci,Emma e cel mai bine dintr totzi si eu cel mai rau
-sper sa imi revin pina in weekend ca avem de mers la un birthday party.E a avuit de repetat si un cantec in franceza pt concertul din 18 dec, dar sunt sigura ca preagtesc mai multe, nu am apucat eu sa stau prea mult cu ea ca am fost cam darimata, nici sa o filmez cum treb nu am putut-dupa cum se vede
Voi cand avetzi serbare?
Merg sa mai bag un ceai fierbinte.Revin.
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani
monica70 spune:
DENISA pe 18 decembrie la ora 16 au serbarea.Mi-a placut la maxim cu m canta Emma!!! Dar in spaniola de unde a mai invatat?
LunaNoua spune:
Moni, tu ce iaurtel ii dai Dianei? Am citit pe un subiect pe undeva, ca o mama se plangea ca Actimel are efect de bomba la copilul ei. Povestea ca il energizeaza foarte tare.
Daria nu mai doarme la pranz decat ocazional... Ah .. si cu pishu noaptea ... eram eu bleaga ca ii mai puneam pampers. Ca i l-am scos brusc de ultima data cand am vorbit de asta pe aici ... si de atunci n-a mai facut deloc-deloc. Ea mai facea in pampers noaptea doar de lene, nu din cauza ca ar fi scapat.
Bleaga am fost ca nu am avut curajul sa il scot de tot de la inceput de cand nu a mai facut nici ziua.
La noi au fost artificii chiar langa blocul nostru. Mari si imense, de ne tremurau geamurile de la bubuiala. Dariei oricum ii e frica de artificii, am crezut ca i-a mai trecut frica, si am scos-o sa le vada. Nu a fost chip. Erau atat de mari si atat de aproape, incat si mie imi era frica
Am dus-o inapoi in casa, si am mai iesit si am filmat un pic
La urma, cred ca le-a luat foc tot arsenalul, ca au explodat toate deodata, si destul de jos, incat au cazut taciuni aprinsi pe noi
Erau niste artificii din alea mari care se desfac in multe, multe luminite, dar zburau foarte putin, se deschideau cam pe la varful copacilor, si cand se deschideau si luminitele mici, aveai impresia ca te lovesc din plin. Am filmat mai pe dupa bloc, ca imi era teama sa nu pice taciuni pe mine
Interesanta experienta 
blog
monica70 spune:
DEEA l-am intrebat pe Ghita si ii da iaurturi de multe feluri.Azi i-a dat doar Activia de baut,gol,asa acru.Inainte ii mai dadea si Actimel si Milli sau mai cumpara straine de care mai apuca la oferta,ca nu se poate abtine, trebuie sa le incerce el pe toate
De obicei luam "de baut" si cu aroma de fructe ca ii place mai mult asa sa il bea cu bibe.
Am vazut filmuletul cu artificiile,dar cu ce ocazie? Ziua nationala sau alegerile ?? Dianei ii plac tare mult !
Bine ai facut cu pampersul,eram sigura ca nu va mai face deloc,ca doar ea a fost printre primele fetite, daca nu chiar prima care a scapat de pampersul de zi! !
Chiar asa ANDA tu ai apucat sa i-l scoti si lui Mark si sa-i pui doar protectia sub el ?