PRIETENE FARA TITLU (21)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni-mersi, cantecelele ea le invata la Montesorii sau de la Tv,sau in masina, ceea ce prinde, eu nu le am cu vocea deloc,iar Feliz navida, stie doar primeel versuri in spanish,restul e in engleza, dar s-a oprit ca Irina fata nasilor iarasi ii distragea atentia -nu stiu cum face, cand se itnalnesc si sunt doar ele,fara alt grup de copiii,se cam impung- e f. adevarat ca Irina desi are 4,9 luni, pina acum 2 luni a stat acasa,acum merge doar 2,5h la gradi si e f. incapatinata si rasfatzata ca de buniciile si mama i-au cam facut poftele,plus ca e si berbec-pt ca am studiat-o si cu altzi copiii nu face asa..Sper sa ii treaca si cu ea, dar cred ca mai dureaza-adica E mereu lasa de la ea, mai aels dc ii si zic, Irina ff. greu cedeaza duap ce se roaga maica-sa de ea de nu stiu cate ori-dar nici nu pot sa nu ne vedem,ca sunt nasii.
Deea-vrem si noi sa vedem!

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DENISA asa-s copiii se mai ciondanesc uneori si pe Emma cum a fost intotdeauna tare cuminte,eu nici nu mi-o imaginez sa fie bataioasa !

Diana s-a trezit scancind un pic si strigand ca e ... goanga. Am luat-o pe sus,am dus-o la wc si dupa aia s-a culcat la loc,a uitat de goanga cu pricina

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Denisa, e in drop la noi filmuletul. Sau nu stii parola ?

blog

Mergi la inceput

Sara buna! Io-s zombi,n-am lucrat intr-o luna la conta cat am lucrat azi.Am gasit si cauza : sunt la maxim la bioritm la toate cele!!!
DEEA Denisei i-am trimis eu parola pe mess dar parca zicea ca nu-i merge messu,baga-i tu un pm,ca pe mine ma doare mana deja de cat am lucrat
INGRID unde disparusi?

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Artificiile au fost de ziua nationala, ca alegerile au fost ieri nu azi Apropos. LA MULTI ANI ROMANACELOR !!! Azi nu ne mai imbatam ?

Eu de ziua romanilor ... am cusut jaluzelele la sufragerie .... de ziua Sf Andrei am facut curatenit generala si rapida .. ca s-a anuntat socrela in vizita . A trebuit sa smotruiesc urgent tot molozul ce l-a facut Silviu cu o zi inainte, cand a construit o ghena din gips-carton, ca sa acopere tevile de apa de la bucatarie, plus curatenia prin casa. Noroc ca am avut la mine o verisoara buna, si am facut rapid totul. Azi noapte am lucrat pana la 7 juma dimineata la un soft. Sper sa imi umplu gaurile din carduri cu banutii de pe el M-am sarbatorit .... de numa

blog

Mergi la inceput

DEEA ne luam de mana atunci .Eu macar m-am toboganizat ieri,m-am scos ...

Mergi la inceput

Da, Moni, noi ne sarbatorim prin munca Si eu am golit sticla de Angeli chery Dar azi nu mai am la ce da atacul. Cola numai Foarte buna si aia

blog

Mergi la inceput

DEEA hai numa' incoa', aci avem la ce da atacul Si-a facut Ghita colectie nu alta.Si le bea zbenga, ca toti ce vin in zona masculii-s soferi,iar damele nu consuma ... Ca noi ... cam pauza .Auzi cica are Campari ,ala e de dudui, nu? Auuuzi ca cica si rom Havana Club are.INGRID unde esti?
Erata: Campari e donat deja angajatilor statului roman ,dar se pare ca mai e un Garrone disponibil

Mergi la inceput

Apropo,DEEA tu bagi frecvent Cola? Ca e otrava curata Ma tot lupt cu husbandu' sa se mai abtina De o mie de ori e mai buna o limonada din lamaie,miere si apa plata sau minerala ... Dar eu cum mananc multa cioco sau alte dulciuri, ma adap de obicei doar cu apa .

Mergi la inceput

http://www.calificativ.ro/MITURI_LEGATE_DE_MULT_IUBITA_COCA_COLA-a4929.html
Nu ma injura prea tare

Si cu asta am plecat la nani , noapte buna!

Mergi la inceput