PRIETENE FARA TITLU (21)
Raspunsuri - Pagina 10
Denisam spune:
Moni-mersi, cantecelele ea le invata la Montesorii sau de la Tv,sau in masina, ceea ce prinde, eu nu le am cu vocea deloc,iar Feliz navida, stie doar primeel versuri in spanish,restul e in engleza, dar s-a oprit ca Irina fata nasilor iarasi ii distragea atentia -nu stiu cum face, cand se itnalnesc si sunt doar ele,fara alt grup de copiii,se cam impung- e f. adevarat ca Irina desi are 4,9 luni, pina acum 2 luni a stat acasa,acum merge doar 2,5h la gradi si e f. incapatinata si rasfatzata ca de buniciile si mama i-au cam facut poftele,plus ca e si berbec
-pt ca am studiat-o si cu altzi copiii nu face asa..Sper sa ii treaca si cu ea, dar cred ca mai dureaza-adica E mereu lasa de la ea, mai aels dc ii si zic, Irina ff. greu cedeaza duap ce se roaga maica-sa de ea de nu stiu cate ori-dar nici nu pot sa nu ne vedem,ca sunt nasii.
Deea-vrem si noi sa vedem!
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani
monica70 spune:
DENISA asa-s copiii se mai ciondanesc uneori si pe Emma cum a fost intotdeauna tare cuminte,eu nici nu mi-o imaginez sa fie bataioasa !
Diana s-a trezit scancind un pic si strigand ca e ... goanga. Am luat-o pe sus,am dus-o la wc si dupa aia s-a culcat la loc,a uitat de goanga cu pricina 
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
monica70 spune:
Sara buna! Io-s zombi,n-am lucrat intr-o luna la conta cat am lucrat azi.Am gasit si cauza : sunt la maxim la bioritm la toate cele!!!
DEEA Denisei i-am trimis eu parola pe mess dar parca zicea ca nu-i merge messu,baga-i tu un pm,ca pe mine ma doare mana deja de cat am lucrat 
INGRID unde disparusi?
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
LunaNoua spune:
Artificiile au fost de ziua nationala, ca alegerile au fost ieri nu azi
Apropos. LA MULTI ANI ROMANACELOR !!! Azi nu ne mai imbatam ? 

Eu de ziua romanilor ... am cusut jaluzelele la sufragerie .... de ziua Sf Andrei am facut curatenit generala si rapida .. ca s-a anuntat socrela in vizita
. A trebuit sa smotruiesc urgent tot molozul ce l-a facut Silviu cu o zi inainte, cand a construit o ghena din gips-carton, ca sa acopere tevile de apa de la bucatarie, plus curatenia prin casa. Noroc ca am avut la mine o verisoara buna, si am facut rapid totul. Azi noapte am lucrat pana la 7 juma dimineata la un soft. Sper sa imi umplu gaurile din carduri cu banutii de pe el
M-am sarbatorit .... de numa 

blog
monica70 spune:
DEEA ne luam de mana atunci
.Eu macar m-am toboganizat ieri,m-am scos
...
LunaNoua spune:
Da, Moni, noi ne sarbatorim prin munca ![]()
Si eu am golit sticla de Angeli chery
Dar azi nu mai am la ce da atacul. Cola numai
Foarte buna si aia ![]()

blog
monica70 spune:
DEEA hai numa' incoa', aci avem la ce da atacul
Si-a facut Ghita colectie nu alta.Si le bea zbenga, ca toti ce vin in zona masculii-s soferi,iar damele nu consuma ... Ca noi ... cam pauza .Auzi cica are Campari ,ala e de dudui, nu? Auuuzi ca cica si rom Havana Club are.INGRID unde esti? 
Erata: Campari e donat deja angajatilor statului roman
,dar se pare ca mai e un Garrone disponibil ![]()

monica70 spune:
Apropo,DEEA tu bagi frecvent Cola? Ca e otrava curata
Ma tot lupt cu husbandu' sa se mai abtina
De o mie de ori e mai buna o limonada din lamaie,miere si apa plata sau minerala ... Dar eu cum mananc multa cioco sau alte dulciuri, ma adap
de obicei doar cu apa .
monica70 spune:
http://www.calificativ.ro/MITURI_LEGATE_DE_MULT_IUBITA_COCA_COLA-a4929.html
Nu ma injura prea tare ![]()
Si cu asta am plecat la nani , noapte buna!