PRIETENE FARA TITLU (21)
Raspunsuri - Pagina 11
LunaNoua spune:
Moni, cu Garone m-ai cucerit
Eu ma bucur cand mai primim cate o sticla de ceva, ca avem si noi ce sa dam mai departe
Avem depozit de alcoale, de care nici nu ne-am atins de vre-o 7 ani
Mah ... am si meteahna asta cu otrava de Cola. Acum am cam baut, ca au tot fost ocazii cu zilele de sarbatoare. Dar am un pitic cu cola asta. Imi place sa o am langa mine cand creez
E clar drog si otrava. Trebuie sa o inlocuiesc si eu cu altceva. Acum apar citrice din nou .. si poate o inlocuiesc cu zeama de porto, asta daca reusesc sa pacalesc piticii ce imi tropaie de creier. Eu fara sticla de cola pe masa, nu pot sa lucrez
Dar culmea e ca .. de foarte multe ori nici nu beau ... dar trebuie sa fie acolo, langa mine 
blog
LunaNoua spune:
Mah ... parca Mit Busters au incercat faza cu spalatul sangelui si nu a mers
, cat despre tot felul de sperieturi .. ca .. petele de rugine si altele, acelasi efect il are si lamaia
Acus, departe de mine sa zic ca ceva in apararea Colei, dar nici nu imi plac articolele de genul asta, care exagereaza totul pana la cer. Nu e sanatos nici zaharul. E considerata "moartea alba". Sunt curioasa cine are borcanul de zahar gol in casa
Si bagam in noi tot felul de prostii, plecand de la potentiatorii de aroma care sunt in orice produs de cumparat, si in vegeta zilnica, si care sunt extrem de daunatori sistemului nervos., si creaza dependenta
Daca vrei sa mananci sanatos, trebuie sa te faci fermier, si sa pleci intr-o zona nelocuita, neumblata si nepoluata 
Concluzia mea: Organismul meu nu are decat sa se adapteze, ca eu hrana pura nu am de unde sa ii dau.
blog
monica70 spune:
Buna dimineata la cine-o fi buna,ca la mine nu prea e.S-a trezit Diana pe la ora 00,30 si pana la 4 n-a mai adormit,dar ce-i mai nasol e ca a facut si febra destul de mare,dupa cum ardea la corp - ca fruntea si picioarele erau reci,ceea ce m-a derutat la inceput.Si a si vomitat un pic.Cu toate astea avea chef de vorba ,s-a pus sa imi recite poezii
si cerea ... desene - asta la 3 noaptea
Si tot vedea nu stiu ce ,ma tot intreba ca ce-i acolo,ce trece pe-acolo,asta pe langa ca "am vazut o musca aici" , de m-a bagat in sperieti ca are si vedenii de la febra mare ... Pana la urma s-a mutat cu taica-su in camera de zi si a adormit cu el ... la TV.Asa am mai apucat si eu cateva ore de somn.Acum dimineata iar era usor calduta,i-am dat nurofen,laptele si a adormit la loc. O sa mearga mami cu ea la pediatra,am si anuntat la gradi ca azi n-o ducem.
DEEA acum mi-am dat seama cum rezisti noaptea,pai daca beau cola seara,greu mai adorm.Mai rau decat de la cafea! La mine cafeaua e drogul:doua pe zi. Vegeta eu nu pun in mancare , am renuntat la ea de cand cu infertilitatea.Chiar ma critica mami ca n-am pus in supa ieri,ca zicea ca de la carnea asta de pui de cumparat nu are supa asa gust bun ca de la gainile de casa si tra la la ... N-are decat! Eu pun verdeturi multe si basta.Cel mult ma mai scap cu niscaiva condimente la punga puse pe carnea de pui la cuptor.Din pacate de cand e la gradinita precis mananca Diana si cu vegeta,ca nu cred ca se abtin alea sa nu puna ...
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
marchplayer spune:
Buna fetelor
Noi am ajuns la injectabile. Facem ampicilina cu gentamicina tot la 8 ore. ne-a terminat virusul asta pe toti ai casei. Micutii au rezistat ei eroic fara antibiotic dar pacatosul de virul se cobora pe la plamani asa ca am tabarat pe el cu toata armata ca nu se mai putea. plang mult copii, mai ales rares dar nu am ce sa le fac. Din solidaritate fac si eu injectii, la mine s-ar fi putut si fara, doar ceva pe gura dar ca sa nu-i las singuri la grea incercare ma intep si eu! In rest....imaginati-va cam ce-i pe capul meu cu doi maraiti bolnaviori si fara Robert acasa. Abia astept sa vina.
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
monica70 spune:
DANIELA imi pare rau de voi,imi imaginez jale acolo.
Eu inca nu stiu nimic,cred ca n-au apucat inca sa intre de nu m-a sunat mami,era full la pediatra
.
Si p-aci nu-mi vad capul de trebi ,noroc ca-s in forma.La a doua cafea
Dar pe la 15,30-16 am plecat azi.
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
monica70 spune:
Gata acum au iesit,n-are nimic la plamani,doar rosu in gat.I-a prescris Augumentin antibiotic si sa stea acasa saptamana asta.Febra n-a mai facut deocamdata si e in forma,poate nici nu ii mai dau antibioticul ,sa vedem cum evolueaza pana diseara ...
LunaNoua spune:
Vai, mi se rupe inima cand aud de copilasi bolnavi, dragii de ei. Sa dea Domnul sa va faceti repejor bine. 
blog
LunaNoua spune:
Moni, la vegeta si adaosuri pentru mancare trebuie sa renunt si eu. Din pacate noi folosim mult, si folosim si condimente multe
Dar asta inseamna mai mult timp petrecut in bucatarie ... ceea ce eu urasc 
blog
Denisam spune:
Neatza si o cafea,lasatzi alcoholul ca nu e bun,desi eu aseara am bagat un pahar de vin-must
la 10.45 cand ii faceam cd in franceza lui fii-mea si husbandu' minca ca a venit la 10 dar mi-a adus hall si strepsisls pt gat![]()
Multa sanatate la toata lumea-eu sunt cea mai nasol,Emma e ok, f. rar ii mai curge nasul si Alex aproape ok,el mai stranuta ca mine, dar ii ies mucii,ceea ce eok-faza e ca eu in afara de viborcil si propolis de copii-care e natural,nu le-am dat nimic.
Moni-de ce nu incerci cu asa ceva si supozitoare pt febra- aici e o mare campanie, si sunt de acord cu ea cu un NU impotriva siropurilor din farmacii,ca Nurofen,Tylenol,etc-eu de cand le dau naturiste le merge mult mai bine si e mult mai ok-dc vrei itzi dau o schema de imunizare pe baza de produse romanesti naturale.
Deea-mersi de parola, am vauzt filmuletzele-faine.Cu bucatria te inteleg,si eu gatesc de 2 ori pe saptamina, si atunci chestii rapide,supe,tocanitze,ciorba de fasole sau chestii semipreparate care se baga la cuptor.
Revin-am ceva urgent de facut.
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani
Denisam spune:
Daniela-sanatate multa, imi pare tare rau ca facetzi injectii.
Ana,Anda,Jani,Mira,Ingrid-unde suntetzi?
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani