PRIETENE FARA TITLU (21)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Denisa.. doar de 2 ori pe saptamana gatesti ??? Eu gatesc in fiecare zi, ca nu imi place mancarea reincalzita

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DENISA baga lista de naturiste romanesti sa vad si eu.Vibrocil ii bag doar cand ii e infundat nasul,incerc sa ii bag rar sa nu devina dependenta.Dar asta nu e naturist.Sau e? Eu ii dau siropurile nurofen/panadol cand are febra.Ce exista naturist pentru ca sa scada febra, ca io una n-am auzit de-asa ceva??? Supozitoarele le evit ca se miorlaie cat cuprinde,doar cand e mare de tot febra ii bag sa scada rapid. In rest, ii dam la ceai de tei + musetel indulcit cu miere,pe post de naturist.
Acum nici nu stiu ce sa fac cu ea cu antibioticul,ca momentan nu are febra deloc , ultima oara i-a dat panadol pe la amiaza.In schimb cam tuseste dar nu uscat,ci tuse productiva sau cum ii zicea.

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni- o sa iti trimti schema de imunizare de acasa, e pe toata perd iernii si se alterneaza medicamentele, toate sunt naturiste, dar nu stiu dc exista vreunul pt febra-eu am citit destul de mult, si cu campania asta de aici, ma feresc de siropuri,chiar dc are febra- plus ca sosete cu otet,cartofi taiati si frectie sunt f. bune. Eu le-am dat pt tuse miere cu lamaie si atata,mi se pare ca e ok sa fie productiva ca o va elimina si plus ca poate iesi pe nas,cum e la Alex. Eu nu i-as da antuibiotic, e maricica si as mai astepta.
Eu am decis sa nu le mai fac vaccinul de gripa, pt ca are mercur in el si sunt prea mici,prefer sa ii calesc si sa se imunizeze pina ajung la scoala.
Deea- da, nu suntem pretentiosi(unoeri in weekend dc am chef si cerere fac in fiecare zi ceva), noi mai incalzim si la microunde si prefer sa petrec timpul cu copiii decat la cratita,nu"?

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput

DENISA ok,astept.
Cu gatitul asa facem si noi,mancam mancare reincalzita,nici nu se prea poate altfel la cele ce au serviciu.Si mami gatea de pe o zi pe alta,adica in momentul cind intri pe usa venind de la serviciu, numai incalzesti rapid mancarea gatita cu o dupamiaza inainte ... sau doua sau chiar trei Bine se mai nimereste si ca azi o fac,azi o si mananc,asta cand fac mancare rapida gen paste,dar nu numai.Oricum si daca mananc cand o fac,tot mai ramane si pe a doua sau a treia zi.

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

DENISA cel mai probabil ca n-o sa ii dau augumentinul ala.Acum are 36,9 luat la subsoara cu termometrul electronic.
DANIELA le-ai facut cumva exudatul faringian alor tai?
Eu i l-am facut odata cand nu avea nimic si i-a iesit ca are streptococul auriu,cel care se gaseste pe toate gardurile,dupa cate am citit pe net.Si i-a iesit pe antibiograma ca e rezistent la toate antibioticele mai putin la gentamicina,care e doar injectii ... asa ca nu am vrut sa ii dau injectii, daca n-avea fata nimic,era doar "purtatoare sanatoasa".Streptococul asta da bronsite,amigdalite etc. Deci daca acum asta e activat,clar augumentinul e varza,ca nu are efect ... O sa incerc maine dimineata sa coboram cu ea la laboratorul de alaturi sa ii facem exudatul,dar sa vedem daca ne si iasa,ca nu are voie sa bea nimic inainte.Si daca se va miorlai ca vrea bibe cu lapte la prima ora ... In plus, daca ii iasa cumva tot asta si tot doar exclusiv la gentamicina e sensibil,parca tot nu i-as da injectii atata vreme cat e relativ ok.Voi ce ati face?

Mergi la inceput

Mah ... eu daca as gasi o cantina unde sa faca mancare buna si fara carne ... nici nu as mai gati. Nu imi place deloc sa gatesc, dar sunt si pretentioasa la mancare. Eu numai ciorba daca fac o reincalzesc (2 zile mai mult nu). Noroc ca noi ne-am obisnuit sa mancam numai un fel de mancare la masa, ca as sta numai la cratita sa fac mai multe feluri Si eu si gatesc cat mai simplu, din putine ingrediente si rapid, dar tot ma oftica sa stau la cratita

blog

Mergi la inceput

DEEA pai ciorba se face rapiid.Pui una bucata sotz sa curete toate zarzavaturile si legumele,sa le spele ,eventual sa le si taie daca are talent (al meu,n-are,sa vedeti ce salata de boeuf a iesit,cu legumele fierte taiate "marunt" de el,dar n-am zis nimic,ca dupa aia nu mai pup ) Asa si dupa aia le tzapi in oala,pui sare si la final mergi si mai imbnatatesti cu niscaiva frunze de patrunjel,telina plus smantana si basta ...

Mergi la inceput

Moni, eu as apela la otet sau spirt sau apa rece pentru febra, apoi homeopate + miere cu lamaie. Antibioticul iese din prima din schema la noi.

Denisa eu am refuzat toate vaccinurile de la varsta de un an incoace. Sa si le bage lor in Destul am fost cu morcovul infipt pana intre urechi de fiecare data cand le facea. Si am avut ceva de luptat cu asistentele Am inteles ca acum fac la scoala si vaccinul ala de cance uterin la fetite de cl a 4-a. Bine ca alte tari il refuza categoric datorita efectelor negative.. si la noi ...se distribuie gratuit Asa imi vine cateodata sa ii iau pe astia in halate albe si sa ii dau cap in cap pana isi injecteaza lor toate vaccinele astea. Dar ma calmez, cand ma gandesc ca mai sunt si medici care intradevar salveaza vieti, si sunt binecuvantare curata...

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Hola si de la noi ,
Multa sanatate puilor bolnaviori .
Si noi am fost azi la medic , la un medic bun , la policlinica . Clara de o luna are secretii care u ies de nici o culoare si imi era frica sa nu coboare la plamani . Dar e bine, nu are nimic la plamani . Ne-a trimis si la orl , la un medic .( Aici iar am dat de ceva . Cum am intrat pe usa dr. doctor imi parea cam ...libidinos , ei nici nu m-am inselat prea mult , pt caci pana m-am asezat eu cu Clara pe scaun , a mai intrat cineva , si imi este dat sa vad cum o mangaie suav pe picioare pe asistenta lui tinerica , imi inchipui ce placere ii facea fintei aleia . Doamne am crezut ca am vazut tot ce se putea vedea in sistemul romanesc de sanatate , se pare ca m-am inselat). M arog , inchid aici paranteza si spun ca e ok si la nas si la gat , ne-a dat un tratament cu apa de mare si alta picatura care sa-i pun in nas , vai ce distractie pe capul nostru .

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Aoleu .. Ana ... ce paranteza libidinoasa ... bleach .. Si nici nu mai am Angeli sa imi taie greata Bine ca e Clara ok. Trec si secretiile alea odata si odata Pupici

blog

Mergi la inceput