PRIETENE FARA TITLU (21)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ANA cum naiba faci de numai de sonati dai in ultima vreme ? Bine ca e ok Clara! Diana accepta cat de cat Nazomerul ca ii zic ca e apa de mare de la Vladimir Iar cu vibrocilul ii zic ca ea e doctorita si strange singura sa ii intre in nas.
DEEA nu merge ca si azinoapte sa vezi planset numai daca am incercat sa ii pun o batista umeda pe frunte Se agita mai rau.

Fug sa mancam ,pe urma la citit povesti si sper sa adoarma devreme azi,sa vin sa mai fac si eu ce aveam in plan ...

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Abia de cca 10 minute a adormit Diana ... Am ales azi sa ii citesc o carticica mai lunga Vrajitorul din Oz,dar s-a dus si a mai adus o carte tot din colectia aia si la fel de lunga, Alice in Tara Minunilor ,ca o voia si pe aia neaparat,asa ca abia mai am voce
V-ati culcat deja?

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Sonati putin spus . O fii un medic bun , dar nah , uite ce carte de vizita si-a tras . Mai, vineri trebuie
sa ma duc la control .
Asa , azi dimineata ca sa o prostesc pe Clara sa stea cuminte la medic , ca se smiorcaia pe aici ca nu vrea la medic , zic hai sa vezi ca am gasit ceva , a lasat mos Nicolae pe aici . Si ii dau o caciula ce i/am cumparat-o de mai bine de o saptamana , dar a avzut-o 1 min , cat i-am probat-o acolo si gata . Si zic uite ce a adus mosul o caciula , la care ea zice , nu mosul , mama , na eu inca mai credeam in mos la nici trei ani .

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Incep si eu cu scuzele de rigoare: LA MULTI ANI EMMA-ANDREEA!!, de parca nu scria mare la semnatura Denisei, dar am uitat, ce sa-i faci.
Am tot stat cu Diana, de dimineatza pana seara, ma pupa toata ziua si e nespus de cuminte, nu stiu ce a patit. Asa ca am lipsit de pe net.
Daniela, tare rau imi pare ca ai ajuns cu copiii la injectii, dar daca trebuie, asta e! Si finutza mea a facut acum cateva luni injectii cu gentamicina pt infectie urinara foarte serioasa cu E. coli, dar, cu toate ca e cu un an mai micutza ca Diana, n-a plans deloc. Poate ca nu dureau asa de tare. E tare greu pentru micuti..ofof.
Moni, saracutza Diana iar e bolnava? Cu stafilococul ala auriu, eu spun sa ii faci exudatul si apoi vezi ce iese. Intreaba si medicul ce se face in cazul asta, mai ales daca nu raspunde decat la tratament cu un anumit antibiotic. Ca asa n-are rost sa-i dai Augmentin. Diana mea doarme de la 20,30, dar azi n-a avut chef de somn.
Deea, pai daca i-ai facut toate vaccinurile pana la un an Dariei, ce iti mai ramanea? Ca abia la 2 ani si jumatate se facea un nou rapel, eu asa stiu, ba mai mult, l-au scos si pe ala..eu i-am dat totusi Prevenarul, sa bat in lemn, dar otite n-a mai facut. Si la cate secretii a avut din septembrie incepand...ar fi facut vreo 2 cel putin. Eu cred in tratamente naturiste, dar ca adjuvante in boli, nicidecum sa trateze ceva serios. Da, o viroza se vindeca si cu ceai cu lamaie, de fapt e impropriu spus "se vindeca", pt ca oricum trece. Dar la o infectie bacteriana, merg pe mana medicilor alopati. Si a medicamentelor.
Denisa, am tot citit de scandalurile cu paracetamolul etc...personal n-am ajuns la o concluzie. Gasesc util Panadolul in febra mare. Cum zicea si Moni, a mea nu sta cu coji de cartofi la picioare sau cu sosete cu otet. Urla. Atunci, o stresez mai putin cu antitermicele, cred eu. Ce fel de schema naturista ai? Sa o scrii aici, ma mai inspir si eu. Am vazut cateva poze cu zapada, dar n-am putut sa scriu nimic, maine ma uit la toate. Ca o trimit cu soacra-mea in parc, sa mai respir si eu, ce Dumnezeu! Ma simt ca mama-cangur.
AnaM, te astept la mine cand poti. Sper sa se joace fetitzele frumos, adica Diana mea sa nu devina iar salbatica. Te rog sa-mi zici cine dracu' era ORL-istul ala? Ca eu am tot fost pe la unul cu aspect libidinos, dar cel mai bun in meserie. M-ai facut curioasa. Chiar ca ciudata intamplare..
Anda, Mira, Jani va

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput

ANAMARIA ce-ar fi sa mergi echipata oleak mai la mini,poate o mai salvezi pe asistenta aia Va sa zica pe Clara nu prea o poti prosti ... Mai ai o sansa sa imbraci pe cineva in Mos Craciun.Eu nici nu mai stiu unde am pus echipamentul de anul trecut si parca imi e si groaza sa il imbrac pe tati iar,daca il recunoaste?? Dar avem un vecin in varsta,dolofan si cu o barba carunta si lunga,l-am vazut anul trecut era super-mos a si zis ca de ce nu l-am chemat ... pai de unde sa stim cu ce se ocupa? Sa vedem anul asta ce program are,ca e cel mai plauzibil.
INGRID auzi la fiica-ta e pupacioasa? A mea declara non stop "MAMI MI-E DOL DE TINE" asta si cand suntem in aceeasi camera,tot ii explic ca dor iti poate fi de cineva care e departe,dar n-ai cu cine A devenit EXAGERAT DE LINGUSITOARE de la o vreme.Cu toti.Face prostii,se obrazniceste si dupa aia vine si se gudura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Anam, greseala a fost a ta. Pai tu i-ai cumparat caciula de fata cu ea si apoi ii zici ca a adus-o Mosul? Asa cum sa creada bietul copil in ceva?
Moni, Diana mea a fost de cand o stiu o pupacioasa, dar ma iubeste de cateva zile de nu mai scap de ea. Grav!
Am tuns-o azi, nu mult, vreo 3 cm din varfuri ca erau roase. A stat incredibil de cuminte, ba chiar comenta cu coafeza, ii povestea cate in luna si in stele...la sfarsit si-a aranjat parul, s-a dat jos de pe scaun si m-a intrebat: acum putem pleca? I-am spus ca daca isi tunde varfurile ii va creste mai lung si mai frumos...asa ca a avut tot interesul. Sper sa nu devina o narcisista.
Acum ma duc la culcare, o noapte buna va doresc!

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Ingrid, nici eu nu sunt total anti-medicamente alopate. Dar apelez la ele doar in ultima instanta. Si cum problemele noastre trec cu homeopate, din fericire, nu mai ajung la alopate Nu stiu ce vaccinuri am refuzat, dar am refuzat 3 la numar, si de vre-o 5 ori m-au tot sunat sa cumpar eu nu stiu ce vaccin pe care nu il aveau la cabinet, si sa merg sa il fac, sau ca inca unul sa il faca inca o data, ca nu ar fi prins bine. Asta nu stiu de unde au scos-o ca nu am facut nici o analiza din care sa rezulte asta. Nu stiu ce tot facea asistenta aia .. dar incontinuu vroia sa o vaccineze pe Daria. Mi s-a parut dubios, si ne-am mutat. Avem liniste totala de atunci Bleaga am fost ca nu am facut asa de la inceput, dar.. deh .. m-am dus si eu la pomul laudat.

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Moni, inveti fata gresit definitia dorului. Ea spune foarte corect ca ii e dor, chiar daca e in acceasi camera cu tine.

blog

Mergi la inceput

DEEA mdaa ... vezi de-aia vrreu o enciclopedie d-aia cu raspunsuri la intrebari si cu definitii,sa nu imi mai bat capul .Inca nu m-am consolat,la ora asta bantui pe site-uri,am gasit doua din ele la reducere,dar celelalte doua nici vorba inca . Totusi vreu sa dau o raita prin librarii,poate dau de ele sa le studiez interiorul inainte de a da comanda ... ca doua din ele tot cred ca le iau!
Apropo de definitii ,imi zice intr-o seara "ANDICAPATZI" ... eu ma uit la ea ca la felul paispe la care imi zice : "AIA CALE NU AU MAINI SAU PICIOALE!" Am ramas afis , am intrebat-o si mi-a zis ca buni i-a zis ...

Mergi la inceput

Noapte buna!
Haideti maine dimineata la o cafea,colo dupa 10 ca iar merg mai tarziu ,am drumuri ...

Mergi la inceput