PRIETENE FARA TITLU (21)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Buna fetele,

N-am disparut dar am avut multa treaba.
Sanatate multa copilasilor bolnaviori si multi pupici de la noi.
Am citit putin ce ati scris, vad ca vorbeati de Cola, condimente, naturiste. Condimente folosim si noi in cantitati rezonabile, MONI, care e treaba cu sterilitatea si astea?
Cola nu bem decat rar, naturiste, dupa cum stiti, folosim la greu doar doar vine barza si la noi. Chiar radeam cu George si ii ziceam ca trebuie sa ne ducem sa cautam berze, sa vedem o barza - doua ca atunci cand am ramas gravi cu asta mic am vazut niste berze zburand pe langa masina, chiar am zis atunci ca ne aduc bebe si uite ca ne-au adus. Dar aici cica nu sunt berze, deci spuneti-mi voi mie unde gasesc eu berze? Am si io o intrebare pentru fetele cu branca, adica Moni si Denisa, mai fetelor, se maresc sanii de la branca cumva? Sau ma transform eu incet si sigur in Joiana?
Despre vaccinuri, noi le-am tot facut aici, urmatorul e la 6 ani, pana atunci stam linistiti, uite ce nici nu mi-a trecut prin cap sa nu i le fac, acum mi-a dat Deea de gandit.
In rest, sunt ocupata cu mobila care troneaza in living, in pachete si sotul care mai monteaza o bucata-doua cand vine acasa. Abia astept sa o monteze pe toata. Pana atunci matzele sunt calare pe noua saltea (de 180/200) si isi fac culcus bun, cred ca o sa fie jale mare cand o punem pe pat. Pai d-aia am luat eu pat mare, sa aiba loc si matzele langa noi, normal, ca acum dorm toate trei cu fi-miu noaptea, salteaua e pentru somnul din timpul zilei si pentru cel de seara.
Asa, in rest, cu pregatiri, ca vin prietenii nostri si puiul nostru mic de finut pe 15 si vreau sa fie tot aranjat pana atunci, asa ca daca intru mai rar stiti voi de ce.
Asta mic e bine, creste, nu am mai apucat sa il filmez. A, sa nu uit, ca intreba MONI de scos de pampers noaptea, nu, nu am scos inca, de lene, ca am tot uitat sa cumpar protectii de alea, sper sa ma ocup de saptamana viitoare, dar e incurajator ce povestea DEEA de Daria, poate am si eu norocul asta.
In rest, nimic nou, Mark a innebunit de tot cu un film nou, de ii spune Horton elefantul, tocmai a iesit in dvd si i l-am cumparat, are si animalul de plus, ca era in pachet, il cara cu el peste tot.
Gata, fug la treaba, revin mai tarziu. Sa aveti o zi frumoasa, fetele.

Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineata,pana am apucat sa intru am si terminat demult cafeaua,inotand printre hartzoage.Am multe de rezolvat luna asta pana in 23 dupa care vacantza de voie
ANDA in mod sigur lui Ghita nu i-au crescut tzatzele de la branca aia.Eu nu am luat ca sa stiu ce si cum si dupa cate stiu,Denisa doar o luna a apucat sa ia pana a ramas gravida.Dar voi ceva analize v-ati facut? Fa-i spermograma lui George intai.Ca la tine ar fi enspe analize de facut la o adica.Ii dai si lui branca? Treaba cu infertilitatea e ca am banuit si stresul si chimicalele din alimentatie la spermograma aia catastrofala a lui Ghita de-atunci si asa a si fost ... L-am pus atunci sa bea bere,numai sa nu mai bea cola Nu va mai stresati ca vine el si bebe doi,daca nu fac rost de niste berze pentru la primavara cand treceti prin zona

Diana a fost ok si azi dimineata,fara febra ba a mai si vrut sa mearga la gradinita fata .I-am zis ca o ducem maine,na! N-are rost sa o mai tin acasa daca e ok.I-am prelevat eu din gat pentru analiza aia de exudat ,ca nu mai puteam cu ea, se miorlaia ca vrea lapte,nu mai avea rabdare sa coboram intai la laborator.Probabil vineri dupa amiaza vom avea rezultatul,asta cel mai devreme,sau poate chiar numai luni.

Ma apuc de treaba,incep distractia cu pontaje,salarii,concedii medicale,prime,penalizari
Ah si azi am si dentist,incep iar cu pilitul

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

MONI, moooor de ras, Ghita, berze cand venim
Tu aduna cateva berze, ca io zic ca vom avea nevoie, io asa zic.
Si io de unde aflu daca cresc sau nu sanii de la branca? Trebuie sa caut sa vad. Ca pe bune ca ma fac Joiana, mor de nervi.
Aoleu, cand ma gandesc ca purtam 70 inainte sa raman gravi, vai ce imi placea de mine asa. Acum am ajuns la 85
Branca luam amandoi, dar asa si noi, nu i-au crescut inca lui George, iar analize nu am facut. De spermograma si eu am sugerat, ca dl sot fumeaza, sta-i-ar in gat si stiu ca ii omoara spermatozoizii. Am si zis ca daca se fac doi ani de cand incercam, facem niste investigatii. Vai, si m-a speriat o prietena asistenta care mi-a zis ca de la cezariana se pot face aderente pe trompe si stiu si io ca pe alea nu le repar cu branca. Io sper sa nu ajung la HCG, laparo si altele, ca io mor de frica. Husbandu' cica se lasa de fumat, sa o vad si pe asta, ca pe Mark l-am avut cand nu mai fuma, deci io zic ca la el e hiba.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Aoleu, MONI, pilit de dinti?
sa nu te doara!!

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

ANDA la ce-s marimile de 70 SI 85??? La sutien? Eu am 75 C. <adica circumferinta mica si cupa mare Nu cred sa ma doara la pilit,ca sunt scosi nervii,doar gingiile or sa ma deranjeze iar ,ca si data trecuta m-am iritat cam nasol Neaparat sa ii faci spermograma intai.Daca e ok,ar trebui sa faci o laparoscopie sa vezi ce si cum.Aia e usoara si eu am facut.

Alta veste acum:diseara aterizeaza madam italianca de la firma veche vrea sa ne intalnim,probabil maine sa predam oficial actele la lichidator si vrea si la o pizza , daca se poate sa-i chem si pe fostii colegi de birou. N-am ce zice,tot de pizza o sa imi arda dupa piliturile de azi
Aici e nasool rau,a plouat si mi-e un soooomn,merg sa imi mai aiu o cafea,ca altfel nu-s mai buna de nimic pe ziua de azi.

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

MONI, da, la sutien, sunt marimi. Eu sunt cu 85 C, dar am remarcat ca nu e ca in Romania, e taman pe invers, cred eu. Cate sutiene aiurea mi-am cumparat pana am gasit si eu marimea potrivita...
Asa e, imi amintesc, de la pilit dor gingiile, si eu am patit-o, ma, si am o dentista super in Romania, biata de ea ce o mai chinuiam, cum o vedeam ca se apropie de ceva cu mine incepeam sa fac scandal, ma intreba saraca ce ma doare si io ii ziceam ca sufletul. A, si eu nu ma duc la dentist fara George de mana, ca altfel mor de frica. Rau de tot cu dentistul asta, pe bune. Asa imi vine cateodata sa imi pun placa si sa nu se mai carieze nimic.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

ANDA las ca mai fain,azi l-am programat si pe husband la o extractie sper sa nu dea bir cu fugitii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Salutare !

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Mi-am culcat fata, aici ba ploua, ba nu, plictiseala peste tot. Asa o vreme tampita e, ma streseaza la culme.
Am mai citit din urma si am vazut ca aveti ceva cu Cola. Baai, mie sa nu-mi luati Cola. Aia e singura mea bautura favorita. Putin imi pasa de efecte, pana acum n-am observat sa am oase dizolvate sau dinti tociti. Si de ala care se spunea ca a murit dupa ce a baut 8 sticle, eu cred ca si-a produs un dezechilibru in organism din cauza bioxidului de carbon mai degraba, decat cerneala sau ce mai scriu aia acolo. Pai daca as bea io in viteza o sticla de apa minerala, sigur as plesni.
Deea, ce tampita asistenta, cum adica vaccinul n-a avut efect? Eu prima oara am auzit de asa ceva. Vai de capul ei...
Anda, nu cumva esti gravida? Pai daca iti cresc sanii de la branca aia, ma duc si iau un kg. Chiar acum. Mie imi place la dentist. Nu trebuie sa ma duca nimeni de manuta, merg cu bucurie. Pt mine sa stiu ca am dinti fara carii e mai important decat frica. Si apoi, chiar nu m-a durut decat rar. Am avut noroc de o dentista buna.
Am vazut filmuletul cu Mark cand imita animalele si la Mos Nicolae sau Papa de la Vatican. Aia de pe cap e la fel la amandoi.
Moni, cum sa mergi la pizza dupa ce iti pilesti dintii? E cam greu, cu mancatul...Bine ca e ok Diana, sta acasa pana stii sigur ca scapa de boala. Sunt curioasa sa vad ce-i iese la exudat.
Noi nu avem apa, se lucreaza pe o strada paralela. Cca o ora mai dureaza...
Mai intru eu deseara.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput

ANDA si eu m-am gandit ca poate esti gravi dar sa stii ca mie mi se mai umfla uneori asa de obicei dupa ovulatie,inainte cu o saptamana-doua de ciclu.
INGRID numai vicii pe tine N-o mai tin acasa pe Diana,daca e tot asa ok, de maine la gradi cu ea ca se plictiseste acasa. Si ii e dor de gradi.Si ieri si azi gatea pentru Dani ,il certa ca nu mananca sau ca o impinge pe LALUCA
Si eu sunt curioasa ce-i iese.Deocamdata ii dau fluidol si nurofen dimineata si seara.
DEEA ce scurtissima esti
Eu plec in 15 minute ...

Mergi la inceput