PRIETENE FARA TITLU (21)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Mda Mi se incalcesc mintile si nu sunt in stare sa va raspund. Stau si cetesc Azi-noaptea m-am uitat la multe seriale destargate-atlantis .. si Prison Break Inca mai tropaie in mine impresiile Si ... evident ca mi s-au terminat serialele exact intr-un moment din acela imposibil ... si ma simt ca pestele pe uscat Ingrid, hai sa bem ..o Cola

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Deea, cu mare placere! Chiar acum stau la un pahar. Vorba lui Moni, sunt plina de vicii, rasar din mine ca stafidele din cozonac!
Si sotul urmareste Prison Break, eu am vazut un episod si nu m-a atras. Ma uit la Supernatural si la unul nou, fain de tot, Apparitions. Ma rog, cu exorcizari, Vatican, tot tacamul. Exact pe gustul meu.
La voi mai e zapada?
Moni, ce simpatica e Diana, auzi la ea, vrea la gradi! Diana a tot fost intrebata daca merge si raspunsul ei e invariabil: nu, pentru ca sunt bolnava si imi da mama dinacamente!!
Mai asteptam pana in martie, daca n-o sa-i placa, schimbam gradi. Mergem la aia de stat.
Fug, ca s-a trezit.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput

Ingrid, cu ce e Supernatural ? Si mie imi plac cu fantome si staff...dar daca are prea multa politica si doctrina .. ma plictisesc si ma si enervez Prison Break imi place ca e destept si inpredictibil Si Lost ... dar n-a mai aparut Lost..uuufff .. iar Stargate ... e numa bun de mancat in fata monitorului .. hahahaha....Nah .. ca si la mine rasar viciile

... greu cu telenovelele

blog

Mergi la inceput

Daria se uita la calcu lui Silviu la Open Season 2 si mananca seminte de dovleac .. cu coaja cu tot Am intrebat-o ce face si mi-a raspuns: "Te uita acolo la calcu lu tine si fa treaba !"

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Neatza si de la mine-o cafea ca eu cu Cola nu le am,plus ca is cu sinusuriel prastie, am si incapatinez si inafara de un advil; nu am laut nimic,,decat naturiste-advil am luat ca ma doare falca in partea dreapta sus-zic ca e de la sinusuri,deja i-am speriat ep colegi pe aici,pe sefi inca nu ca nu m-au trimis acasa-nu inca, e clar ca m-a prins obosita sau ceva, ca altfel eu nu colectam raceli.
Moni-sanatate, asa e si E- turbeaza cand nu merge la Montesori- noroc ca fac acolo zileel saptamini si stie cand urmeaza simbata si duminic asi imi spune-no school today
Ingrid-mersi si te asteptam cu placere la noi-asa e ne-am luat snowmobile-adica o sanie cu motor cum zici tu,doar ca e mai rapida ca o masina dc vrei,am mers cu ea numai cu casca pe cap,pt ca in max 4 sec poate ajunge la 100km-deocamdata E nu a avut curaj sa se urce,dar e psibil sa vrea curand-om vedea.Aseara ne-am distrat la gymnastica si am decis sa continue pina in iunie la anul cand o sa vin sa ii aduc in ro la bunici pt 2 luni.
Deea si Anam-pupici si sanatate-imi pare rau de experienta avuta-revin ca a aparut ceva urgent

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput

Ingrid, acum am vazut ca m-ai intrebat. Nu mai avem zapada

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Diana sta la Poisson si se joaca. O mai las 10 min si gata!
Deea, Supernatural e cu niste vanatori de demoni, destul de horror ca sa zic asa. Dar e fain. Iar celalalt nu e cu politica, doar ca apar niste arhiepiscopi sau mai stiu ce grade de la Vatican pe acolo. Asa ca merita.
Ce simpatica e fiica-ta, te trimite la treaba sa nu stai pe capul ei.
La noi, pe saptamana viitoare s-a anuntat zapada. Dar eu nu mai cred...
Denisa, snowmobile vroiam sa spun, dar nu-mi aminteam cuvantul. Stiu ca prinde viteza, pai tocmai asta e si farmecul. E de vis prin zapada aia sa zbori cu el..
Ce bine ca stie zilele saptamanii, pe Diana n-am reusit s-o invat, ca sa spun adevarul nici nu m-am preocupat. Stiu ca timpul e cea mai grea notiune pt ei, mai repede citesc si scriu, nu-i paradoxal?
Sanatate rapida iti doresc , pana acum n-am avut treaba cu sinusurile. Doar cu gatul. Oh, tot imi amintesc acum de sarpele ala cu: my sinussss..
Imi vin musafiri in jumatate de ora, asa ca nu stiu cum mai apuc sa intru.
Moni, distractie placuta la pizza!

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Hei ce pizza mai? Aia maine seara probabil,desi tot ma gandesc cum sa evadez Totusi mi-e jena sa nu merg
Ce mai pasionate de seriale pe-aici! Eu astept sa incepa iar Lost-ul ala . Si mi-ar placea si Supranatural ala,dar ar trebui sa ii notez ziua,ora si programul ca nu am habar.Imi placea si Dosarele X pe vremuri ... Si Spitalul de urgenta si multe altele.Atunci aveam mai mult timp.Nu era nici Diana nici internetul si aveam si servicii cu 8 ore pauza inclusa nu ca acum moderne cu pauza de 30-45 de minute Si nici la conta de acasa nu aveam atat de mult de lucru ...
Diana se joaca de-a doctorita,iar cand am sosit mi-a cerut oglinjoara fermecata (si-aia era in debara) si a inceput sa recite "OGLINJOARA OGLINJOARA,CINE-I CEA MAI FLUMOASA DIN TZALA?" de unde deduc ca tot mai retine ceva din povestile citite seara de seara ...
Ha ha si ea tot canta "DICAMENTE DICAMENTE" si mai vine sa imi bage in gura o lingura,un termometru la subsuoara .... ma gadilaaaaa ...
Si maine zice ca vrea la gradi ...
Revin ca a ajuns cu termometrul pe la sira spinarii acum

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

INGRID, du-te si ia-ti branca, ca merge, parol! Pai io sunt ca Joiana, mor cand ma uit in oglinda, vreau cosurile mele inapoi, cum glumeam io cu George
Pai nu sunt gravida, mai fetelor, ca nu am cum, ca imi veni CM pe 19, ma rog, un fel de CM, si tinu pana acum vreo 2 zile, e adevarat ca nu in cantitatea normala dar nu e prima data cand e asa, deci nu cred ca sunt gravi. Culmea e ca sani umflati am crezut ca sunt de la CM dar uite ca trecu si io tot Joiana sunt. Deci e de la branca, nu? Ca gravida nu sunt, sigur nu sunt io in procentul ala de nu stiu cat la suta cu ciclu peste sarcina, asta e clar. Si nu se intampla la mine asa de repede, de asta sunt sigura. Una si cu una fac doua, cum scap io de sanii astia de Joiana, am si io o problema. Io cred ca sigur de la Branca sunt asa, sa mai sap in seara asta sau maine sa vad daca are efecte de astea de pamelica andersoana. Asa ca, Ingrid, te tin la curent daca de la asta e sau nu. Ce ma oftic, io cred ca pun jordia pe George ca el mai vrea un bebe, pai io ce fac, ma fac ca Joiana? Si macar de ar avea efect!!!!! Nu ma mai joc!!!!
Sunt suparataaaaaaaaaa
Gata, hai ca v-am innebunit.
DENISA, sanatate multa, sa te faci bine!
MONI, cum fu pilitul? Ce face Ghita, a fugit au ba?
DEEA, vad ca avem aceleasi gusturi, pai la ce crezi ca ma uitam io aseara cu George? Pai la Stargate Atlantis sezonul 3, il stiti pe asta? Bestial!!!!!! Suuuuuuper! Iar de la Stargate-ul alalalt, ala normal ca sa zic asa, SG1, m-am ales io cu porecla de Asgard, asa imi zice sotul iar mie imi place de numai pot! Imi plac asgarzii aia la nebunie, tare simpatici sunt.
Iar de LOST suntem indragostiti amandoi, numai ce a iesit sezonul 4 in dvd, abia astept sa il cumparam, desi am vazut sezonul 4 si la TV, pe TF1. Ma oftica ca tot mai alambicat si mai in coada de peste se termina! Dar imi place de nu mai pot! A, si supranaturalele alea de care ziceti voi, tot ce e film tampit imi place mie. Si husbandului, deci ne potrivim.
Iar de Cola, ce sa zic, io zic ca tot ce e consumat cu masura nu face rau, acum cred ca fiecare aliment are ceva care ne face rau, vorba Deei, ar trebui sa ne facem ciobani si sa mancam produsele noastre.
Hai ca m-ati inspirat cu filmele astea, ah, abia astept doua episoade din Atlantis in seara asta. Si cica apare si sezonul 4 luna asta, prima sunt la magazin cand apare, ca imi placeeeeeeeeeeeee!

Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ANDA e ok am supravietuit amandoi.Ce serial e ala SF? Si d-alea imi mai plac,dar depinde.Lasa mai ca altele dau bani grei sa se faca cu inaintari si tu te plangi
Eu p-aci cu Diana,am mai sortat pe jucarioare.Acum se joaca cu animalutele de plastic,am pus-o sa le sorteze in salbatice sau domestice,acum sa o vad daca le stie ... le stie pe naiba ca zice ca e domestic cangurul Se vede ca nu prea ne-am mai uitat demuult pe carti cu animale.

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput