PRIETENE FARA TITLU (21)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Anda, poi si de ce nu e fain Joiana? Asta e super-misto e femeie cu sani. George ce zice ? Eu am ajuns pe la jumatea sezonului 5 la Atlantis

Moni, cum stai cu temperatura spinala ?

blog

Mergi la inceput

Apropos de Prison Break... imi amintesc ca ma enerva la culme la inceput. Imi placea firul povestii, dar actorii jucau fooooooarte fals. Mai ales era una care era avocata. Ma enerva la culme. Nici nu puteam sa ma uit la film cand aparea aia in scena. Doar zanul Prizon-Breakului juca bine, in rest, erau niste falsi toti. Noroc ca au omorat-o pe avocata, o fi fost la cererea publicului, nu stiu, dar ma bucur, ca strica aia tot filmul Nici nu stiu cum de a ajuns actrita aia sa joace, ca si eu as fi jucat mai bine La orice replica dadea din cap ca un yo-yo.

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

DEEA, deja sezonul 5? Aici nu a aparut nici macar sezonul 4, luna asta cica apare. Un sezon apare mereu dupa ce a fost dat la TV, deci probabil ca sezonul 5 e nou. Vreau si iooooooooo
Cat despre inaintari, nu, nu imi plac, ma enerveaza ca nu sunt obisnuita si chiar ma simt naspa. Al meu saracu' nu zice nimic, cica lui ii plac oricum, da' mie nu imi plac! Pe bune, chiar ma enerveaza.
Tare Diana la faza cu cangurul, pai l-o fi domesticit ea, de unde stii tu, Moni?
Prison Break nu am vazut, am auzit si vazut dvd-urile in magazine dar nu am fost curioasa sa imi cumpar, vad ca nu e cine stie ce din ce ziceti voi.

Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Si eu m-am uitat la Prison ala vreo 4-5 episoade la inceput ca tot am auzt p-aci de el,dar nu prea era genul meu,prea multa violenta si era si lalait.
Ai vostri cum se mai joaca? Diana e ceva de groaza,acum e la vasele de bucatarie.Dar inainte ba a facut ceva puzzle,ba recita poezii,ba se uita pe cartile cu animale ... trece de la una la alta cu viteza luminii.
Eu trebuie sa ii confectionez alea pentru serbare ,dar n-am chef si nici inspiratie ...

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Hahaha. Cine a zis ca Prison Break nu e cine stie ce ??? E fooooooooooooooarte tare.Cine zice altceva este pentru ca nu s-a uitat la el, sau s-a uitat doar la episoadele de la inceput. Pentru mine este no 1

blog

Mergi la inceput

M-am mai uitat la 2 episoade de Prison Break. Iar am ramas in suspans

Anda, daca iti place LOST, e imposibil sa nu iti placa Prison. E la fel, doar ca e mai destept, si fara intamplari supranaturale. Primele episoade nu sunt asa bine realizate, dar apoi .. sa te tii bine

Daria e la baie si se balaceste. Am fost sa ii opresc apa, si ea era cu capul sub dus, si se spala singura pe cap

blog

Mergi la inceput

Intr-un final a adormit Diana,nu stiu ce-a avut azi ca n-a prea avut stare la povesti,se tot prostea mai ales la Gulliver,drept pentru care nici nu i l-am mai citit pana la capat.
Acum muncesc de zor,am terminat jumatate de coronitza si deja ma doare mana,tot infasor pe beteala si nu se mai termina Asta ca asta dar cu celelalte cum oi face,ca nu prea am bezte disponibile.M-am gandit la ceva,sa vad daca imi si iese ...

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

INGRID acum mi-am amintit ce ziceai,vrei sa o duci pe Diana la gradi de stat? Cum de?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

.....am scris un mesaj cat casa, dar mi s-a blocat calculatorul din cauza unei poze imense si am pierdut tot...........si nici sa citesc nu am ajuns.

v-am pupat, somn usor............revin maine cu mesajul cat casa, poate imi dati si mie vreo idee cum sa transform pozele TIFF in JPG

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Mergi la inceput

Eu abia acum am terminat si pompoanele alea .N-au iesit super frumoase,dar in miscare fiind, vor arata ok zic eu.Daca nu mai rupe din ele la repetitii,ca deja trebuie sa le ducem ...
Merg si eu la culcare,ca maine am zi incarcata .
Noapte buna!

Mergi la inceput