PRIETENE FARA TITLU (21)
Raspunsuri - Pagina 17
LunaNoua spune:
Mira, cu un editor de imagine. Deschizi poza, dai Save As, alegi jpg, si gata.
Moni, spor la betelit
Eu am dormit 3 ore, incercand sa o adorm pe Daria. Abia a adormit acum juma de ora, cu mine in pat in langa ea, si tot nu adormea. I-a facut Silviu CD cu povesti, din povestile ce le ascultam si noi pe pick-up. Mai stiti ? Groaznice !!!! Capra cu trei iezi, alba ca zapada si scufita rosie. HOROR. Accentul este pus numai pe replici de genul: "Am sa te OMOOOOR!!!" "MORI !!!" "Ah. moooor, moooor!!!" Asa ceva ascultam si noi ????
Si povestea nici nu este povestita, sunt doar replici asa pe ici pe colo, pe langa sunete violente. De exemplu, la alba ca zapada, nu se zice nimic de oglinda, dar ea vorbeste macabru cu regina .. daca nu ai stii povestea...nici nu ti-ai da seama de actiune
Spalare de creieri. Si mai auzi pe cate unul zicand ce bine era pe vremea lui Ceasca... 

blog
monica70 spune:
Buna dimineata!
DEEA aoleu asa ceva ai avut tu? Eu stiu ca am avut doar Maria Mirabela si inca una, dar nu mai retin care.Erau destul de ok,mai multa muzica in ele.Si eram deja maricica cand mi le-a cumparat.Acum sunt pe net site-uri cu povesti inregistrate,cate vrei.
Diana s-a trezit urgent dimineata ca vrea la gradi si cand a vazut coronitza si pompoanele sa vedeti bucurie pe ea.Am trimis-o la gradi,desi au comentat si husbandu' si mami.La gradi erau doar 10 copii ... ma intreb cu cine or sa mai faca serbarea aia.A zis Georgi ca tot cam asa e in perioada asta: vin o saptamana la gradi,o saptamana stau acasa ... Cum mi-a zis si data trecuta, cam toti mai tusesc din cand in cand si mai au ramasite de secretii.
Si eu sunt cu gatul cam in pioneze,ma zgarie si tusesc cam uscat din cand in cand.Si pe mami o ustura gatul.Asa ca Diana ca sta acasa ,sau la gradi cam totuna e,dar macar acolo nu se plictiseste.Mami isi facea probleme ca daca o duc poate se imbolnaveste mai rau - ceea ce nu cred,ca si-acolo e cald si bine.Eu ma gandeam sa nu ia de la ea alti copii,dar de cand mi-a zis Georgi ca toti sunt la fel de "contaminati" , nu ma mai agit.Adevarul e ca in afara de febra din noaptea aia, e fix cum a fost de-o luna incoace.Si atunci au contribuit cred cele trei ore de fuga la tobogan cu o zi inainte cand a transpirat la greu,iesirea la menajeria circului cand a batut un pic vantul si baia de dupa ... e sensibila cat cuprinde! Eu am trimis-o la pediatra de frica sa nu aiba ceva la plamani,ca tot mi-au povestit niste aradence ca dupa niste toboganizari d-astea transpirate,ai lor baieti au facut pneumonie
Astept cu nerabdare rezultatul la exudatul ala si-o sa o sun pe pediatra dupa aia.Sper sa nu comenteze ca nu i-am dat augumentinul,dar chiar ea imi zicea de fiecare data sa ii dau antibiotic doar daca are febra mare si nu ii trece in 2-3 zile.Imi facea reteta sa avem in caz de nevoie,le cumparam,dar jumatate din antibiotice le-am aruncat de expirate,din fericire ...
DENISA n-ai mai pus lista aia cu naturistele ,hai ca-s curioasa! Tu dormi tun la ora asta ,ce-ti pasa 
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
monica70 spune:
Uitati ce-am mai gasit despre stafilococul auriu:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=51836
In concluzie:
- nu-i necesar tratament daca esti doar purtator sanatos
- neaparat trebuie facuta antibiograma sa nu se ia antibiotice aiurea si
- .... chiar la tratamentul la care teoretic reactioneaza, nu prea dispare
Din ce am mai citit multi bebelusi l-au luat direct din maternitate...
Deja m-a sunat italianca,pe la amiaza merg sa ne intalnim ...
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Aseara am vizionat iar un episod din serialul meu si mi s-au inchis ochii, desi vroiam sa mai scriu ceva. Tare somnoroasa am devenit in ultimul timp.
Diana a fost foarte dragutza, mi-a spus o poveste inventata de ea, eu radeam cu capul in perna sa nu ma vada...dar mi-a placut. Rau imi pare ca n-am avut aparatul s-o filmez, era despre un baietel ce nu vroia sa doarma...
Azi ne-am jucat iar teatru, de-a Alba-ca-Zapada. Nu stiu cum sa ma mai joc cu ea, Moni tu ceri idei, eu cer idei...sa vedem cine ne ofera! ![]()
Deea, peste ce povesti ai dat si tu? Eu am avut unele culese de sotz, dar am ascultat doar Fetitza cu chibrituri, spusa foarte frumos. Oricum Diana e fan filme, nu audiat. Acum are ce are cu Pinocchio, de cateva zile numai la ala se uita. Astept sa se sature, precum s-a saturat de restul.
Dar, la povesti, nu-i cosmetizez nimic, asa sa stii, cu diverse feluri de moarte...nu sar o iota. Asa le-am auzit si eu, asa le spun mai departe. N-am nicio trauma legata de povesti, sa stii. ![]()
Moni, sa pui poze cu pompoanele. Cand e serbarea? Maine?
Daca zbiara asa dupa gradi, e clar ca ii place acolo. Fain.
Eu ma mai gandesc la gradi de stat, ca aici nu-i scoate deloc afara, de aia. Desi am o strangere de inima, atatia copii acolo...cum se ocupa de ei toti? Ca la armata...
Am citit despre stafilococ, eu imi mentin parerea ca ar trebui sa vb cu pediatra daca ii mai iese. Sa vezi ce zice cineva avizat. Eu m-am saturat de sfaturi luate de pe net, la buna-voia uneia sau alteia. Medicul e sfant, acolo aterizez daca are Diana ceva. Pana acum n-am avut ce plangeri sa-i fac. Ideea e sa-i gasesti unul bun, ca daca dai peste una ca a Deei...nasol moment.
Mira, ce ati mai facut? Nu zici nimic? 
Anda, eu cred ca o femeie care are forme este mult mai placuta in ochii barbatilor si a ei, bineinteles. Ca nu de floricele fug atatea sa-si puna implanturi. Dar, poate tu esti obisnuita cu o marime si te deranjeaza sa fie ceva big. Daca se confirma ca nu e sarcina si ca iti cresc ca in povesti, sa-mi zici. Ca deja am banii pregatiti..iuhuu, vreau marimea maxima. Ce Anderson? Aia va fi mica...
No, eu tot mai cred ca e cu ochisori...nu bagi un test? 
Azi plec cu copila la fratele meu, caut de nebuna Tinutul blanurilor si cica s-ar putea sa-l aiba. E prima mea carte din seria autorului si imi doresc s-o recitesc. Si Jurnalul de calatorie al lui Nansen m-a captivat pe vremuri, avea ca fundal coperta doar o noapte polara si un om cu o sanie...superb.
Am fugit, va
!
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
monica70 spune:
INGRID ce medic bun sa gasesc? Ca niciunul nu mi se pare bun atat timp cat iti da antibiotice fara sa aminteasca macar din cand in cand ca ar fi cazul si de-un exudat , de-o antibiograma acolo ...
Eu de pe un forum medical m-am inspirat ,e un raspuns a unui medic,citez :
"Stafilococul auriu (Staphylococcus aureus) este o bacterie gram pozitiva, prezenta in mod normal pe pielea si mucoasele omului si este prezenta pe mucoasa nazala la 30% din persoanele sanatoase. Aceste persoane se numesc purtatori sanatosi de stafilococ auriu si nu este necesar tratamentul la acestia, decat daca sunt prezente simptome clinice de infectie."
Asta e site-ul:
sfatulmediculuipunctro ca nu ma lasa sa il bag aci vad cu "."
Dar si pe alte forumuri am gasit discutii in care se spunea ca medicii le-au recomandat acelasi lucru.
Daca ii mai iese sigur o sun si pe pediatra ei as vad ce zice si ea.Pe altcineva pe cine sa sun? 
De-aci merg direct la o pizza se pare ,sper sa nu dureze ca mi-e un sooomn
Pe Diana a luat-o mami la ei panan diseara,e tot ok.
monica70 spune:
Uitam ,serbarea e abia pe 18 decembrie mai! Inca-s doar la capitoul repetitii ...
monica70 spune:
INGRID dar de unde ideea asta ca se ocupa de ei ca la armata? Ce daca-s mai multi,ca in majoritatea timpului se joaca liberi... Vreo doua ore dorm,mai cele doua mese pe zi ,cat crezi apuca sa faca "lectii" din cele 8 ore? Si atunci stau la masuta, deseneaza, coloreaza, lipesc,mai la desene animate, eventual mai canta si danseaza ... Nu cred ca i-ar placea atat Dianei daca ar face alea armata cu ea
Si daca au curte de la primavara incolo si toamna e super fain,ca ies cu ei si de doua ori pe zi afara la hinte,tobogane,se mai fugaresc si se distreaza.
Denisam spune:
Ingrid-are dreptate Moni-nici la montesorri nu fac non-stop lectii sa stii-ies 1-2 ori afara,dc nu sunt minus 20c sau nu bate sa te ia pe sus vantul,si practic fac asa 30 min French-muzica intre 40-1h maxim,acum cred ca fac 1h ca s epregatesc pt concert si dc vor canta in 2 limbi,cred ca exerseaza-tot pe 18 are si Emma
, mai fac activities-adica desenat,litere,sunete,numere, act. sensoriale,etc.
Cam toate pina in ora 1-au prinz,dorm, cand se trezesc le citesc povesti,sau deseneaza/coloreaza si mai ies 1 data afara,pina la 5-5.30 si au si o gustare.
Eu cred ca e MUSAI sa o dai in colectivitate, pt ca nu e ok sa stai NUMAI TU CU EA si nici ei mai tarziu nu ii va prinde prea bine, cand va merge la scoala,etc.
Anda-tzinem pumnii sa iasa testul cu ochisori
Moni-sper diseara sa ajung cu shema,sorry-dar sunt prinsa pest etot pina peste cap,plus ca diseara sunt singura ca Dr ia un purcel si merge la niste prieteni sa fac atransare, carnatzi,sunca,etc.
o zi buna, va
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani
marchplayer spune:
Salutare
Tare amarata si suparata sunt
. Am fost iara la doctor azi cu copii sa-i asculte din nou dupa 3 zile de antibiotic injectabil si le-a mai prescris doua zile de injectii
. Sunt complet naucita. Nu stiu cum au putut sa se imbolnaveasca in halul asta cand eu numai cu ochii pe ei sunt si atenta si grijulie
. Imi vine sa mor. Numai plang, atata mila imi este de ei. Am vrut sa le bag branula azi si din pacate am inceput cu Rares caruia nu i-a prea putut baga branula din prima ca are vene subtirele si a doua oara n-am mai acceptat sa-l chinuie, asa ca am bagat iara bucutele la inaintare. M-am rugat de doctora sa le dau antibiotic pe gura dar n-a fost chip sa accepte, spunea ca trebuie sa fim fermi si rapizi in astfel de cazuri ca sa le treaca repede ca altfel o pot taragana saptamani in sir si doamne fereste poate recidiva boala daca nu iau pe gura antibioticul cum trebuie. mai, si asta-i o doctora care de obicei ma umple de bilute homeopate de aici imi dau seama ca nu-i de glumit.
Cica ar fi fost un virus nasol, luat de la gradi care a coborat rapid pe caile respiratorii. Ce sa spun la noi toata casa este cobza, ne-a luat pe cate unul pana la ultimul. mai avem 6 intepaturi, sa speram ca nu le facem degeaba.
sanatate multa si alor vostri copilasi. Pupicei
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
Denisam spune:
Of Daniela- imi pare tare rau-sanatate multa
,sper sa isi faca efectul antibioticul si sa nu ii intepi degeaba
.
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani