PRIETENE FARA TITLU (21)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Salutare !

Ingrid, as vrea si eu sa pot sa spun ca TOT ce spune medicul e sfant ... Dar, din pacate, parerea mea este ca un astfel de medic exista numai in filme

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Daniela, multa sanatate va doresc. Imi pare rau ca sunteti asa bolnaviori

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Buna fetele,

La noi a nins putin astazi, dar nu s-a pus pentru ca la un moment dat s-a oprit.
Imi pare rau ca sunt atatia copilasi bolnaviori, vad ca ai DANIELEI sunt blonaviori rau, sanatate multa.
DEEA, m-ai facut curioasa cu Prison Break, imi iau si eu sezonul 1 sa vad cum este, mi-l cumpar cum ajuns la primul hipermarket, ca sunt curioasa.
INGRID si DENISA, nu are cum sa iasa testul pozitiv, chiar nu are cum, ca doar am avut CM, am mai zis io, nu sunt printre exceptiile alea. O sa ajung totusi sa imi iau un test ca sa fiu super sigura. Dupa ce fac testul, INGRID, io zic sa te pregatesti sa dai iama in farmacii la branca, ca io zic ca sigur aia e de vina. Mie nu imi plac sanii mari, nu ma simt bine, si cand alaptam ma simteam aiurea, mi se pareau maaaaaari de tot. Acum nu va ganditi ca sunt super mari, dar sunt mari fata de marimea lor normala, na, nu stiu daca ma intelegeti. Inca nu am ajuns ca Andersoanca, de exemplu. Da' cred ca ii fac concurenta in curand.
MONI, tu intrebai cu ce se mai joaca copiii. Al meu se joaca cu omuleti si animale, adica vorbeste cu ei, ii pune sa vorbeasca intre ei si imagineaza dialoguri. Lego nu mai are, ca l-am ascuns, ca vine finutul si e periculos pentru el. Momentan nu mai are decat omuleti si animalute, trebuie sa mai scot din jucariile vechi pentru ca vine finutul. Se mai joaca cu desene, adica desenam tot felul de animale, eu incerc sa il invat sa deseneze caini, pisici etc. Am niste carticele super ca lumea care ii invata pe copii sa deseneze tot felul de lighioane. Si cam cu asta ne jucam in ultima vreme.

Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DANIELA imi pare tare rau de voi,acum ce sa faci,cum au trecut trei zile cu injectiile,mai trec doua Dar chiar asa de rau sunt,de-i asa de drastica doctorita aia? Ca din ce povesteai nu pareau chiar asa bolnaviori strumfii ...
DENISA deja va carnatzaritzi? Fain program la Montessori aia,dar tot nu ne-ai pus poze. Nu ai facut? Si inauntru si pe-afara,ca presupun ca au si curte ,nu?
ANDA mi se pare super de super cum se joaca Mark cu animalutele si omuletii!!! Diana nu prea face asa,ea vorbeste cu diversi imaginari,mai nou copiii de la gradinita (mai demult cu cei de la bloc de la mami).Chiar acum bodogane p-aci ca le da sa picteze si a strigat la Dani cel nelipsit sa treaca si el la masa
INGRID am uitat sa te intreb,cum e Diana dupa tratament? Mai se trezeste noaptea? Se mai vede ceva? Cand mai pui ceva filme cu ea? Ma inebuneste Diana mea,zilnic vrea sa o vada.

Pe mine ma zgarie rau gatul ,n-am avut miere acasa vreo 3 zile si se vede,noroc ca azi s-a completat provizia.
De la "pizza" am sosit abia de vreo jumatate de ora,de fapt io am consumat paste cu fructe de mare si tiramisu,din motiv de dantura.Ne-am simtit fain,a fost si fosta mea colega si fostii colegi ingineri,plus nebunul de amic lichidator.Gata deja oficial,e predata la lichidator vechea firma,m-am scapat de-o grija .

Mi-a zis mami ca educatoarea cea in varsta a zis ca bine am facut ca am dus-o la gradi azi,ca au de lucru cu repetitiile.De fapt ne-au zis inca de vreo doua saptamani, sa incercam sa nu ii tinem acasa decat daca e musai,din cauza asta cu serbarea.

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Ingrid am pus poza si cu pompoanele alea jalnice,dar in miscare arata ok.Am facut proba si coronitei cu Diana cam adormita la prima ora: http://www.dropshots.com/DIA4#date/2008-12-04/07:57:17
Si niste filmulete cu "duoamna" dincoace: http://www.dropshots.com/dia5
Mergem la citit de povesti acum,nu stiu cum sa ma mai fofilez de la ele, ca nu prea mai am voce

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Am terminat si eu pe ziua de azi, mai am 10 min si am intrat sa va citesc-Moni-sunt ok coronitza si pampoanele,nu te mai stresa atata- cu pozele sunt restanta, o sa vad dc reusesc sa le si fac in interior,ar treb sa ma lase ca azi le-am dus la toate profele cafea si donuts de la Tim Hortons si erau incantate-aici nu se practica faza cu cadourile, ci mai degraga atentii din astea cand si cand-deci e ok.
Aseara a avut E chef de matematica, dc mai exersam cateva zile,stie sa faca si cifrele de la 1-10 si a invatzat cat de cat sa isi scrie numele, nu prea ies drepte liniile de la M,dar mai exersam cred maine,diseara treb sa mergem 1h pina la nasii lui Alex.
Azi Dr mi-a zis ca e posibil sa mearga sapt viitoare 3 zile in state cu treaba, o sa fiu varza la ce program avem si la job si acasa
O seara buna si va

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
La noi au fost Anamaria cu Clara, au stat pana pe la 20 si au plecat, Clara era obosita si vroia acasa. Apoi spal-o pe Diana, da-i mancare si culc-o...pana la 23 n-a vrut sa inchida ochii. Fetele nu s-au jucat deloc impreuna, Diana refractara la orice, Clara este o dulceata de fetitza si pupacioasa si dornica de joaca...n-a avut cu cine. Macar noi, fetele, am mai facut conversatie, ca de la ele...Clara vorbeste in 3 limbi, ii raspundea la maica-sa si in bulgara si in spaniola si romana , super! Cred ca asta e cel mai fain, copilul sa stie de mic atatea limbi. Si e atat de frumoasa...are ochi superbi si un par... Normal ca Anamaria e cam necajita cu mama ei, mi-a spus ca de aceea intra rar pe forum si o si inteleg. In fine, eu sper sa ne mai vedem.
Moni, e ti-am mai povestit de ce cred ca fac armata cu ei la stat, ultima oara cand am fost acolo erau 30 de copii asezati la masute si desenau, au intors capul curiosi sa vada cine a intrat (eu cu directoarea) si o hoasca batrana a zbierat la ei ca Mussolini: v-am spus ca aveti o lectie grea de facut, fiti atenti la mine! Nu stiu, mi s-a zbarlit fiecare fir de par de pe cap...si ar mai fi, dar ma opresc aici. Am pe cineva acolo, poate o sa imi aleg o educatoare mai tinerica, vad eu, inca nu-s hotarata.
Denisa, daca era si la noi Montessori, nu ezitam. Dar adevaratul Montessori, ca in Timisoara se pare ca e un hibrid, si inca unul prost. Daca tot o dau la gradi, vreau sa-i si placa. Stiu ca nu-i ok sa stau acasa numai eu cu ea, nu-mi mai rasuci si tu cutitul in rana. La primavara, o sa iau o decizie, dar mai jur pe ce am mai sfant, ca va fi una care s-o accepte si copilul meu. Nu l-am crescut ca sa zbiere cineva la ea sau s-o traga de urechi (cum am auzit la aceeasi gradi de stat). Si nici ce invata nu ma intereseaza, ca e doxa deja datorita mie, asa ca poate merge linistita la scoala, fara gradinita, daca pun asa problema. Eu vreau pt colectivitate mai mult.
Anda, astept rezultatul testului tau. Sa dea Dumnezeu sa fie ce-ti doresti, chiar daca esti in categoria aia mica cu cm peste sarcina. Ar fi minunat!
Foarte frumos se joaca Mark cu animalutele si al meu copil vorbeste cu ele si cu papusile. Sunt tare dulci cand ii asculti..
Daniela, vai de funduletul lor cu atatea injectii! Bietii copilasi! Mai 2 zile si scapa...ti-am povestit de fetitza unei vecine cu pneumonia interstitiala, si care a incasat 3 ture de antibiotic...si acum mai tuseste noaptea. Poate era mai bine injectabil si ii trecea. Poti sa ai cea mai mare grija de ei, daca e sa faca o boala virala, o vor lua si din aer. Mai greu e ca sunt doi, se dubleaza grijile. si sa revii cu vesti bune!
Deea, pai de aia ziceam de pediatra mea, ca e excelenta. Si mai am un medic pediatru ORL (nu, nu-i acelasi cu al lui Anamaria ), e cel mai bun din Timisoara si amandoi fug de antibiotice ca dracul de tamaie. Pediatra lui Diana dadea antibiotic doar cand era serios...atunci stiam ca nu-i de gluma. Eu nu vreau sa-mi asum responsabilitatea pt ceea ce ar putea pati Diana daca n-o duc la medic. Orice are, o duc la ea, imi spune daca e cazul de ceva, daca nu, e bine, macar stau linistita.
Bun, acum ca am scris romanul, merit sa ma duc la culcare. Maine ma uit si la poze, vreau sa vad coronita lui Diana.
Apropo: a venit un prieten si mi-a adus cartea lui Jules Verne. Asa ca am ce citi in baie.
Pe maine, fetelor!

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput

Eu beau un ceai fierbinte (nu mai am voceeee ) si astept sa se raceasca un pic apa de la baie.Imi miroase parul a fum de la restaurant,asa ca ma spal si pe cap ... Si Diana tare greu a adormit,ca la ora 23 inca facea puzzle,a apucat-o de le-a facut pe toate pe care le are.Se pare ca trebuie sa ii cumpar unul cu mai mult de 30 de bucati, ca vad ca din cand in cand le mai scoate si le face.
INGRID ce fain ca a fost Anamaria si Clara la voi,ceva poze macar nu ai facut? Dar ce-a avut Diana ta azi? Ca e destul de prietenoasa! Uite asta e motivul pentru care as da-o in locul tau la gradi,sa se mai imprieteneasca cu copiii ... Pai de exemplu cand am fost la locul de joaca,am observat schimbarea la Diana fata de cum era mai demult.Poate si fiindca a mai crescut,dar eu zic ca e si influenta gradinitei. S-a pupat cu toti copiii disponibili - ea ne-pupacioasa notorie!!! S-a jucat cu ei , era independenta pe-acolo,incerca toate jocurile,vorbea cu copiii,asa ca am putut sta si eu relaxata la o cafea si la palavre.A stat agatzata de mine doar cand am fost cu un baietel de 8 luni in brate,cred ca era cam geloasa,ca ma solicita sa vin cu ea tot in locuri unde nu puteam cu el in brate Si mai venea cand si cand plangand - odata a dat cu nasul intr-o bara in timp ce sarea la trambulina si odata s-a lovit la picior nu stiu unde,dar intr-un minut s-a si oprit din smiorcaiala si si-a continuat activitatea Aaa si odata a venit sa parasca pe un baietel care i-a luat paleta de la fotbalul ala
DENISA lasa ca faci tu fatza cumva,pai cand i-am vazut pe-ai tai copii ce cuminti stateau pe scaunele si ascultau muzica

Merg ca s-o fi racit apa aia,poate mai revin ... ca maine dorm mai mult,iar am drum la banca.Si dupamiaza iar la pilit Ahhhh si maine deja punem si cadourile de Mos Nicolae,nu???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Fetelor va pup pe toate.
Multa sanatate Daniela si sper sa treaca cu bine doua zile de injectii, mi-e mila de ei de mor...

Noi suntem Ok, Carla e o pupacioasa, daca o intreb daca ma iubeste da din cap ca da, de zis n-ar zice nici picata cu ceara. Avem doar un cuvant nou - pisi, in rest e muschetar, isi pune palaria in cap si ne duelam cu paiele. En garde, pussycat!

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Buna fetele,

Cred ca dormiti deja, in afara de Denisa si probabil Deea. Ma pregatesc si eu de culcare dar am zis sa intru sa va zic noapte buna.
INGRID, merci mult de urari, hai ca iti spun imediat cum fac testul. Eu il fac de gura voastra si a sotului, ca si el ma tampeste de cap sa fac test. Fac, na, imi cumpar maine.
Acum sa stii ca te inteleg la faza ca nu te induri sa o dai pe Diana la o gradi unde se face militarie, sa stii ca nici mie nu mi-ar conveni sa tipe cineva la al meu, sau sa il traga de urechi, pai cum sa il traga? Nu il trag eu si sa il traga altii? Pai vin cu bata, iti dai seama. Nu stiu ce sa iti zic, vezi si tu cum crezi ca e mai bine pentru voi, eu te inteleg, repet, si eu as avea inima stransa pentru al meu. Sper sa iei cea mai buna decizie, eu cred ca deja va mai creste Diana si va vedea altfel lucrurile, ti-am zis, la fel de atasata am fost si eu de mama mea, de aia cred ca imi cam imaginez ce simte Diana cand nu e cu tine. Se va desprinde ea incet-incet, trebuie rabdare si perseverenta.
Ce frumos ca a fost Anamaria la tine, poze nu ai facut sa vedem si noi fetitele? Of, imi imaginez ca e suparata cu mama ei, grele momente. ANA, ma gandesc la tine cu drag!
JANI, ma bucur ca ai intrat, mai baga si tu niste poze, sa o vedem si noi pe Carlita.
MONI, da, maine e mosul, of, se duce si anul asta si eu nici nu am simtit cum a trecut. Voi va dati seama ce copii mari avem, fac trei ani in curand? Cand au trecut astia trei ani?
Sanatate multa, sper sa nu ramai de tot fara voce, vezi ca si Tantum verde e foarte bun in asemenea situatii. Si mierea cu lamaie imi face mie bine.
DANIELA, inca o data iti spun, tin pumnii sa se faca bine puii mici, imi dau seama ce e in inima ta.
MIRA, tu nu ai mai aparut azi?
Ma duc la nani, noapte buna, fetele, pe maine.

Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com

Mergi la inceput