PRIETENE FARA TITLU (21)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Gata si baia ,sunt cam ametita de cap acum ...M-am facut cu un puf de Bioparox in gat,sper sa mai aiba ceva efect ca e expirat de-o luna vad ... iar trebuie sa fac ordine la medicamente,sa mai arunc expiratele.
JANI rar de tot te induri sa scri doua vorbe Pai si Carla e probabil mai zgarcita ca si tine la capitolul comunicare.Dar cum de PISI??? Sa inteleg ca ai gasit motanul ala negru perfect pe care voiai sa il cumperi??? Faina de tot ideea cu jucatul de-a muschetarii !!! Buna de furat
INGRID pai numai gradinita aia e de stat in Timisoara? Cauta alta,sau alta educatoare,mai baga inspectii inopinante prin zona ,mai intreaba parintii ... N-or fi toate scorpii batrane! Eu am cam bantuit asta vara pe la gradi asta si mi se parea super cand vedeam copiii zburdand prin curte,educatoarele si ingrijitoarele pe banci sau printre ei ,relaxate, mai atentionau pe cate unul,dar pe un ton ok.Si ingrijitoarea pe care am tras-o de limba asta vara e chiar LODI (RODICA) care e acum si la grupa Dianei.Mi s-a parut de-atunci de treaba.Iar o fata de pe DC de la aradence are fetita mai mare cu un an ca Diana acolo si mi-a zis ca e tare multumita,deci inca o opinie pozitiva ... Vecina cu Razvanelul tot la gradi asta fusese la cresa si nu s-a plans niciodata de cum se comporta educatoarele / ingrijitoarele cu copiii ...
Am plecat la nani ,noapte buna la toate !

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

ANDA acum te-am vazut ... si tu mai bantui? DEEA acum doua pasari n-au somn

Gata am fugit la

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor, dau o cafea!
Sotul e la cumparaturi pt mos Nicolae, sunt curioasa ce o sa-i cumpere la Diana, ca deja avem cadouri de la restul rudelor. A primit un Sapientino (altul decat cel pe care-l avea), haine, puzzle..si mai urmeaza, lista e deschisa.
Moni, eu sondez adanc terenul cu gradi , sa vedem ce o sa scot la iveala. Dar am indoielile mele...stii cum e, cand vezi si auzi tu lucruri naspa, altfel pui problema.
Anda, iti tin pumnii azi, sa fie cu ochisori! Ce frumos cadou de Mos Nicolae ar fi! Ma bucur ca ma intelegi cu gradinita, de fapt sunt convinsa ca toate de aici ma inteleg, doar ca unele au copii super sociabili si atunci mai greu sa percuteze la problemele mele .
Jani, fuse si se duse! Bai, parca esti Ursu, ea mai intra scurt si gata...mai arata-ne pe Carla cea frumoasa ! Doara nu e o filozofie sa pui niste poze in drop! Ce fain va jucati voi de-a muschetarii, chiar ca ma vaitam pe aici de idei, noa, mersi. Ati luat pisica? De acolo vine pisi?
Merg sa-i dau de mancare, e cam nelinistita azi, am tot bazait-o ca vine Mosul...la noi vine asta-seara Moni, ca tot intrebai. N-am eu rabdare sa astept, darmite copila...

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput

Si eu la o cafea,abia de jumatate de ora am sosit la birou ,am mancat langosul cu branza si marar ,am mai pus la loc una alta si imediat ma apuc de munca.
INGRID si la noi asta seara vine mosul,dar la noi e plin de mosi.Vine si la gradi unul,care se pare ca a mai fost pe-acolo saptamana asta cand n-a fost Diana.Si vine si la mami un mos cu dulciuri,cel putin,ca parca a zis ceva ca i-a mai luat Cristi nu stiu ce.A zis ca o ia direct de la gradi si o duce la ei,deci pot pregati bine terenul acasa.Inca nu mi-au sosit cartile comandate prin posta,dar noroc ca mai am una de mai demult,i-o pun pe aia acum,plus ceva jucarii.Trebuia si haine ca normal de Mos Nicolae haine + dulciuri se primesc,chiar ar mai fi avut nevoie de una alta,dar n-am avut nici timp sa caut si nici parale in exces.Poate apuc azi cand ies de la dentist sa ma mai bag in vreun magazin de hainute.
Pe naiba acum a venit in control unul de la ITM - inspectoratul teritorial de mucna,fac cu nervii,am de calculat salarii azi nu sa stea asta pe capul nostru

Mergi la inceput

Moni, ca tot intrebai tu si Anda, n-am facut poze ieri. Ca..am uitat. Daca imi spunea ceva Anamaria, trageam si poze si filme. Dar asa, ne-am luat cu povestile si asta e! Acum imi pare rau, e minunata Clara, merita sa o pozezi din toate unghiurile.
La noi am pus restrictie la multi Mosi, anul asta vine doar unul si basta. Nu sa mearga intro suta de case si sa primeasca de peste tot. Cine aduce aici cadourile bine, cine nu, sa le tina pt el. Valabil si pt mos Craciun. Ca m-am enervat anul trecut...
Spor la lucru Moni, de ce a venit ala de la ITM? Sa primeasca ceva oare?

Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Pai ce sa caute,in mod sigur a venit la reclamatie.Saptamana trecuta i s-a inchis contractul de munca uneia care avea contract pe durata determinata pana la data respectiva.Si madam cica sa o dam in somaj ,pai cum sa o dam in somaj,ca noi nu dam pe nimeni in somaj??? Daca dai pe cineva in somaj,o perioada nu mai ai voie sa angajezi pe nimeni in loc. Avea contract pana in data de ... s-a inchis contractul frumusel in data respectiva,asa l-a semnat cu manutza ei.Si a inceput sa sune barbatu-sau sa faca scandal, ca el e sofer la ITM si ne demonstreaza el ca ia somaj bla bla,ca el cunoaste pe nu stiu cine.Logic ca nu aveau dreptate,dar l-a trimis pe individ,care nu recunoaste ca a venit la reclamatie Acum tot cere pe acte,doar doar o gasi ceva de care sa se lege.De gasit se gaseste usor ,evident ... iar daca nu gaseste inventeaza

Mergi la inceput

Am vrut aseara sa scriu un mesaj, dupa cel de-al tau Moni, dar pur si simplu m-a bufnit plansul si n-am avut nervi.
M-am saturat sa imi cer mereu scuze pt copilul meu, ca nu interactioneaza cu alti copii, ca e egoista, ca se supara usor...poate e din cauza gradinitei, poate e doar copil. Uitam prea repede ca au o anumita varsta si ca problemele pot fi si de acolo. Nu mai vreau sa rasuflu usurata cand pleaca cineva, ca nu s-a batut Diana cu acel copil sau ca n-a fost obraznica. Pur si simplu doresc sa manifest solidaritate cu ea, pana acum niciodata nu i-am luat apararea in fata altul copil, totdeauna ea era rea si celalalt bun. Ma doare si pe mine sa vad cum vine unul ca si Clara, dulce, vesel, afectuos si vrea sa se joace cu a mea si asta nu si nu. Dar n-am ce sa fac, trebuie s-o inteleg si pe Diana. Si stiu ca poate sa fie foarte dulce, acum doua zile cand a venit finutza la noi a luat-o de mana si s-a jucat cu ea foarte frumos. Dar cand vrea ea. Nu mai vreau s-o fortez, nici sa-i impun un anume tip de comportament. E a mea si basta!
Off...nu stiu daca ma intelegeti, chiar nu stiu...

Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

INGRID ce-ai mai,de ce sa iti ceri scuze? Diana ta e clar genul timid,genul care prefera sa se joace sau sa interactioneze doar cu cei pe care ii cunoaste bine! Ai vazut ca daca a cunoscut-o mai bine pe Diana mea,s-au jucat ok! Si nu era rea deloc,pe mine chiar ma distra grozav cand ii zicea Dianei mele ca o arunca in flacari sau ce mai inventa ea pe-acolo Pai ce, la inceputul anului sau asta vara nu mai sarea si a mea la atac? Acum se pare ca s-a mai domolit,nu stiu daca e gradi cauza sau ca a mai crescut ...

Mergi la inceput

Hai ca m-am intrerupt,mai voiam sa zic ceva,sa vad daca mai stiu ce Aha INGRID de gradinita voiam sa zic,eu de-aia am zis ca ar fi bine sa mearga la gradi ,ca fiind mai multi copii acolo,poate s-ar mai obisnui sa se imprieteneasca si cu necunoscuti ... Iar chestia cu egoismul e de la varsta,nu are legatura cu mersul sau nu la gradinita,asta e clar.Nu cred ca are rost sa te consumi pentru asta,pai chiar tu care ai fetita linistita,cuminte si dulce ? Ce sa mai zica atunci mamele de copii - in general baieti - batausi,agresivi,cei care chinuie animalele si pe ceilalti copii? Si unele din acelea nici vorba sa se consume,ba se mai si mandresc de cat de duri sunt copiii lor ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Buna fetele,

INGRID, nu ai de ce sa iti ceri scuze pentru Diana, eu zic ca e un copil ca toti copiii. Sunt copii mai timizi, copii mai indrazneti, copii mai sociabili, sau copii mai agresivi (ai dreptate, Moni, cand aud ca sunt unele mame/unii tati care se mandresc cu un asemenea comportament agresiv, mi se pune pe suflet. Trebuie sa fii super dezechilibrat, ca adult, ca sa incurajezi un astfel de comportament la copilul tau!!!), toti copiii sut diferiti, trebuie sa ii luam asa cum sunt. Eu cred ca cei care sunt timizi trebuie lasati in ritmul lor si nu trebuie fortati, uite, mie imi povestea tata ca am fost un copil timid, nu imi placea sa ma joc cu alti copii decat daca ii cunoasteam bine si nu imi placea sa fiu impinsa de la spate cu faze de genul: hai, joaca-te cu x, hai pupa pe y etc. Si eu am avut probleme mari cu mersul la gradinita, am mai zis, uram sa merg la gradinita si voiam sa fiu mereu cu ai mei. Asa am fost eu, un copil mai legat de parintii mei. Asta nu m-a impiedicat sa devin sociabila mai tarziu si sa am un comportament absolut normal. Eu mi-am tras forta din relatia extrem de apropiata cu parintii mei si cred ca m-am dezvoltat normal. De asta cand te aud povestind de Diana, imi aduc aminte de ce imi povestea tata de mine cand eram mica. Lasa copila in ritmul ei, este un copil absolut normal, dar asta e firea ei, e mamoasa, las-o sa se bucure de voi doi si sa se simta in siguranta. Da, ar fi bine, cum spune si Moni, sa se imprieteneasca cu alti copilasi, dar daca ea nu vrea inca, mai da-i putin timp. Plus ca poate te simte si pe tine ca iti este greu sa ii dai drumul si atunci actioneaza in consecinta, si eu vedeam asta la Mark, de cate ori il duceam la cresa la inceput si aveam inima stransa plangea de rupea, cred ca ei ne simt noua emotiile si actioneaza in asa fel incat sa ne faca noua pe plac.
, lasa ca va fi bine, ai sa vezi!

Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com

Mergi la inceput