PRIETENE FARA TITLU (21)
Raspunsuri - Pagina 20
Denisam spune:
Neatza si o cafea,
Moni-da-mi adresa de email, ca am lista de imunicare in excel si nu am cum sa o pun aici.
Jani-pupici si mai vrem poze.
Ingrid-stai calma, nu ai de ce cere scuze.Eu mi-am exprimat o parere,tu faci cum stii mai bine.
Anda-cum te mai simti,vreau si eu surplus de la sani-sosu' ar fi super incantat![]()
Revin!
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani
pisoi3 spune:
Neata, DENISA, ca la voi e dimineata. ![]()
Voiai retete pentru marirea sanilor? Pai uite, pentru tine si INGRID, reteta urmatoare: BRANCA URSULUI!!!!!!
Am facut test si nu sunt gravi deci Branca a facut totul

In afara de Branca nu mai iau nimic, doar acid folic, iar ala sigur nu mareste sanii. Asa ca puneti-va pe Branca, ca se pare ca mareste si sanii
, am mai citit si pe net. Si tinctura de marar se pare ca este eficienta. Acum ce nu stiu eu este daca raman asa dupa ce intrerupi tratementul. ![]()
Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com
Denisam spune:
Anda-mersi si imi pare rau- eu cu brinca nu ma mai risc,chiar dc teoretic nu exista sanse sa raman, dar lasa sa stea ea acolo pe reft in Ro, ca e mai bine.Tzinem pumnii ca Santa sa va aduca fetita dorita.
monica70 spune:
Heeei Dianei i-a iesit la exudatul faringian FLORA NEPATOGENA !!! Deci unde a disparut stafilococul ala dragutz si auriu de data trecuta??? A trecut de la mierea din care i-am dat cam des ultimele luni
? Si atunci ca si acum tot eu i-am recoltat din gat dimineata la prima ora pe nemancate si nebaute,doar ca au fost duse la laboratoare diferite,la asta l-am dus imediat ,in 10 minute ... celalalt l-a dus o madama doctor ,cunostinta de-a lui mami la un alt laborator. Deci acum intrebare, daca avea asa rosu in gat de rau de i-a prescris pediata augumentin ,nu trebuia sa iasa ceva flora inflorita pe-acolo
? Sau s-a facut nevazut si rosul ala in gat in doua zile numai de la nurofen ? Nu mai pricep nimic
Sau ideea e ca-i doar virala treaba si atunci nu apare la exudat? Voi cum stiti?
Eu sunt in asteptare,am pus in cizme toate alea si astept sa o aduca Ghita pe Diana de la mami.Mi-a zis mami cum a strigat de bucurie
la ei cand a vazut cadourile : o pijama de la ea,puzzle-ul ala cu Mos Craciun de la fratelo si dulciurile. I-am gasit aici jos si manusi dragutze cu degete
,dar era o coadaaa,o sa i le iau altadata.Acum i-am pus plastelina,alea de constructie extra-plate
,o carte si dulciuri.
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
Denisam spune:
Moni-gata am trimsi schema.
Eu zic sa vezi partea buna- nu are nimic copilul si nu i-ai dat antibiotic,deci asta conteaza-ca a gresit meiduc'da e cam aiurea, dar pe viitor nu mai mergi la ea.
Ai poze cu reactia Dianei-pupici!
monica70 spune:
DENISA uite reactie :
http://www.dropshots.com/dia4#date/2008-12-05/19:09:52
Dar in mail n-am gasit nimic ,am cautat chiar si in cele inactive ...
La gradi a primit o banana,niste napolitane si o carticica cu exercitii cum era cea pe care am cumparat-o atunci de la ei ,toate bagate intr-un ciorap.Le-au gasit pe masute cand s-au trezit dupa somnul de amiaza.Dragut din partea lor,mai ales ca e gradinita de stat,fara prea multe resurse ...
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
Denisam spune:
Am dat reply la ce mi-ai trimsi tu,deci trebuie sa o primesti-incearca sa dai refresh iara.
Plastilina avem si noi la fel, dar jocul cu construitul, nu il avem- sa le foloseasca cu placere.
monica70 spune:
DENISA am gasit,te bagase la spam ![]()
Diana prima oara a inhatzat nuiaua,apoi evident si-a facut plinul de ciocolata.Numai dupa aia a desfacut jocurile,intia s-a jucat cu discurile de constructie,apoi cu plastelina si iar a trecut la discuri - vad ca ii plac,desi prima oara a zis c anu stie sa faca,dar s-a prins rapid.Intre timp mi-a tot repetat de cateva ori aratandu-mi cartea primita: "MAMI IMI CITESTI DIN ASTA!" Siiiigur,diseara cu restul de voce pe care il am 
Ma pun sa studiez schema aia acum.
Ana_m spune:
Hola,
Scriu scurt ca nu pot de Clara , Ingrid doar vreau sa iti spun ca nu ai de ce sa te scuzi . Diana e pur si simplu un alt tip de fire , total diferita fata de Clara , sa zicem . Asa e ea si gata . Ceea ce vreau sa iti spun ca am vazut , cu siguranta este un copil super inteligent si destept , care stie ce vrea de pe acum , asta e clar . Si sunt sigura ca va ajunge departe in viata , are sa zicem tarie de caracter , asa cum ar trebui sa fie multi , dar sunt putini (la adulti ma refer).
Si e o papusa fermecatoare , cu un glas dulce de ingeras si cand o vez cat de dulce si corect , si ca un om mare vorbeste iti vine sa o papi toata
. Poti sa fii mandra de ea mami , e cel destept copil pe care l-am vazut eu in viata mea 
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
monica70 spune:
Subiect nou:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=130410