PRIETENE FARA TITLU (21)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Neatza si o cafea,
Moni-da-mi adresa de email, ca am lista de imunicare in excel si nu am cum sa o pun aici.
Jani-pupici si mai vrem poze.
Ingrid-stai calma, nu ai de ce cere scuze.Eu mi-am exprimat o parere,tu faci cum stii mai bine.
Anda-cum te mai simti,vreau si eu surplus de la sani-sosu' ar fi super incantat
Revin!

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Neata, DENISA, ca la voi e dimineata.
Voiai retete pentru marirea sanilor? Pai uite, pentru tine si INGRID, reteta urmatoare: BRANCA URSULUI!!!!!!
Am facut test si nu sunt gravi deci Branca a facut totul
In afara de Branca nu mai iau nimic, doar acid folic, iar ala sigur nu mareste sanii. Asa ca puneti-va pe Branca, ca se pare ca mareste si sanii, am mai citit si pe net. Si tinctura de marar se pare ca este eficienta. Acum ce nu stiu eu este daca raman asa dupa ce intrerupi tratementul.

Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Anda-mersi si imi pare rau- eu cu brinca nu ma mai risc,chiar dc teoretic nu exista sanse sa raman, dar lasa sa stea ea acolo pe reft in Ro, ca e mai bine.Tzinem pumnii ca Santa sa va aduca fetita dorita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Heeei Dianei i-a iesit la exudatul faringian FLORA NEPATOGENA !!! Deci unde a disparut stafilococul ala dragutz si auriu de data trecuta??? A trecut de la mierea din care i-am dat cam des ultimele luni ? Si atunci ca si acum tot eu i-am recoltat din gat dimineata la prima ora pe nemancate si nebaute,doar ca au fost duse la laboratoare diferite,la asta l-am dus imediat ,in 10 minute ... celalalt l-a dus o madama doctor ,cunostinta de-a lui mami la un alt laborator. Deci acum intrebare, daca avea asa rosu in gat de rau de i-a prescris pediata augumentin ,nu trebuia sa iasa ceva flora inflorita pe-acolo ? Sau s-a facut nevazut si rosul ala in gat in doua zile numai de la nurofen ? Nu mai pricep nimic Sau ideea e ca-i doar virala treaba si atunci nu apare la exudat? Voi cum stiti?

Eu sunt in asteptare,am pus in cizme toate alea si astept sa o aduca Ghita pe Diana de la mami.Mi-a zis mami cum a strigat de bucurie la ei cand a vazut cadourile : o pijama de la ea,puzzle-ul ala cu Mos Craciun de la fratelo si dulciurile. I-am gasit aici jos si manusi dragutze cu degete ,dar era o coadaaa,o sa i le iau altadata.Acum i-am pus plastelina,alea de constructie extra-plate ,o carte si dulciuri.

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Moni-gata am trimsi schema.
Eu zic sa vezi partea buna- nu are nimic copilul si nu i-ai dat antibiotic,deci asta conteaza-ca a gresit meiduc'da e cam aiurea, dar pe viitor nu mai mergi la ea.
Ai poze cu reactia Dianei-pupici!

Mergi la inceput

DENISA uite reactie :
http://www.dropshots.com/dia4#date/2008-12-05/19:09:52
Dar in mail n-am gasit nimic ,am cautat chiar si in cele inactive ...
La gradi a primit o banana,niste napolitane si o carticica cu exercitii cum era cea pe care am cumparat-o atunci de la ei ,toate bagate intr-un ciorap.Le-au gasit pe masute cand s-au trezit dupa somnul de amiaza.Dragut din partea lor,mai ales ca e gradinita de stat,fara prea multe resurse ...

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Am dat reply la ce mi-ai trimsi tu,deci trebuie sa o primesti-incearca sa dai refresh iara.
Plastilina avem si noi la fel, dar jocul cu construitul, nu il avem- sa le foloseasca cu placere.

Mergi la inceput

DENISA am gasit,te bagase la spam
Diana prima oara a inhatzat nuiaua,apoi evident si-a facut plinul de ciocolata.Numai dupa aia a desfacut jocurile,intia s-a jucat cu discurile de constructie,apoi cu plastelina si iar a trecut la discuri - vad ca ii plac,desi prima oara a zis c anu stie sa faca,dar s-a prins rapid.Intre timp mi-a tot repetat de cateva ori aratandu-mi cartea primita: "MAMI IMI CITESTI DIN ASTA!" Siiiigur,diseara cu restul de voce pe care il am
Ma pun sa studiez schema aia acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Hola,
Scriu scurt ca nu pot de Clara , Ingrid doar vreau sa iti spun ca nu ai de ce sa te scuzi . Diana e pur si simplu un alt tip de fire , total diferita fata de Clara , sa zicem . Asa e ea si gata . Ceea ce vreau sa iti spun ca am vazut , cu siguranta este un copil super inteligent si destept , care stie ce vrea de pe acum , asta e clar . Si sunt sigura ca va ajunge departe in viata , are sa zicem tarie de caracter , asa cum ar trebui sa fie multi , dar sunt putini (la adulti ma refer).
Si e o papusa fermecatoare , cu un glas dulce de ingeras si cand o vez cat de dulce si corect , si ca un om mare vorbeste iti vine sa o papi toata . Poti sa fii mandra de ea mami , e cel destept copil pe care l-am vazut eu in viata mea

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Subiect nou:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=130410

Mergi la inceput