PRIETENE FARA TITLU (21)
Raspunsuri - Pagina 8
monica70 spune:
Aoleu ANDA deci Mos Nicolae era aratarea aia ![]()
Noapte buna la toate,plec si eu la nani!
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
pisoi3 spune:
MONI, acum am vazut mesajul tau. Nu e mosul, e Père Nicolas, adica Mos Nicolae, ei asa sarbatoresc aici. Asta in plus de mosul mos, adica Père Noel.![]()
Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com
pisoi3 spune:
Da, e mos Nicolae
, si eu cand am ajuns aici in 2006 si l-am vazut prima data mi s-a parut ciudat rau, pe urma m-am obisnuit.![]()
Noapte buna, MONI
JANI, tu ce faci, esti ok? Mai intra si tu sa ne zici de Carla si de tine.
Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com
monica70 spune:
Buna dimineata! Haideti la o cafea matinala . Se vede ca a dormit Diana acasa ... nu? ![]()
ANDA hai ca poate de pe-acum mai baga nasul si Jani,ca pana acum a fost ocupata rau si cu campania electorala
In rest nu stiu decat ca si-a schimbat id de mess
.
INGRID cum a fost la concert?
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
monica70 spune:
Mor de ras.Diana a venit sa imi ia temperatura,mi-a pus pe frunte termometrul DE JUCARIE si a declarat foarte serioasa: "TU AI ZECE KILOGRAME!" 

monica70 spune:
DEEA ce faci te-ai trezit?
Io-s harnica rau azi,pus haine la spalat si apoi la uscat,gatit,facut conta, jucat cu Diana ... si pana diseara mai e
Acum e dusa cu taica-su pe strand unde au vizitat menajeria circului: un elefant,tigru,maimute,serpi,camile,zebre etc. Zice husbandu' ca aratau destul de bine. O mai tine putin pe la hinte inainte de a se intoarce.
Iar ne-am certat azi ca tot isi baga in gura niste pensule si zicea ca ca ii face dintii la Diana de la Timisoara
I-am zis de nu stiu cate ori sa nu mai bage in gura toate prostiile ,dar vezi sa nu asculte,tot un ciuda imi facea,asa ca i le-am confiscat si am mai luat-o si de urechi.Drept urmare da-i si zbiara,dupa care a venit la mine si a declarat : "VEAU SA TE IELT!"
Evident ca voia sa o iert eu pe ea ,nu ea pe mine
Si fiindca faceam pe suparata inca,s-a dus la taica-su si i-a cerut sa ii scoata mucii cu aspiratorul,dupa care a venit si mi-a spus.Eu tot suparata ... Atunci s-a pus si si-a strans de pe jos toate vasele de jucarie si le-a pus la loc (ii zisesem mai devreme sa si le stranga dar pauza
) Ma rog ,intr-un final m-am lasat iertata
cand am vazut-o asa de dornica de impacare ![]()
Am plecat sa pap 
Ana_m spune:
Helou,
Moni , Dia e ca si Clara
, cand face ceva si ii spun vezi ca ma supar pe tine ! , a replica eu supar !
, adica vezi Doamne se supara ea pe mine 
Ingrid[/b] , sper sa apucam sa trecem , poate saptamana asta , dar stii ca nu promit nimic .
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
monica70 spune:
Hello lume haideti la o cafea buna
,a doua pe ziua de azi.
A sosit Diana adormita ,dar s-a trezit cand am dezbracat-o si mi-a zis direct ca a vazut "cel mai mare elefant din lume" (asta e reclama ...) Acum e la nani,dar nu-i inca adormita ,nici dupa doua bibe mici cu iaurt ... Ca n-am mai pus-o la masa la cat era de adormita,ii dau cand se trezeste supa si felul doi.
Io m-am mai inmuiat un pic cu cheful de munca,dar oricum e buna cate-o zi d-asta nationala libera sa mai ajung la zi cu treburili 
Hai ca dupa cafeaua asta poate imi revine forma.
Mai INGRID ca tot ziceai de memoria de elefant a Dianei mele: azi in timp ce se juca azi cu vasele de jucarie ma intreaba ca unde ii e ala mic cu care facea asa - si imi arata din maini cum ar spritzui.Avea ea mai demuult,din plastic imitatie de sticla cu solutie de curatat geamuri,era o miniatura cca 3 cm doar. Si ma pune sa i-o caut
,asa ca am cautat de m-a luat gaia prin toate pungile din debara si tot n-am dat de ea.Pana la urma am consolat-o cu trusa medicala,gasita pe-acolo ...

Asa sa te tot lasi iertata