PRIETENE FARA TITLU (21)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Aoleu ANDA deci Mos Nicolae era aratarea aia

Noapte buna la toate,plec si eu la nani!

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

MONI, acum am vazut mesajul tau. Nu e mosul, e Père Nicolas, adica Mos Nicolae, ei asa sarbatoresc aici. Asta in plus de mosul mos, adica Père Noel.

Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Da, e mos Nicolae, si eu cand am ajuns aici in 2006 si l-am vazut prima data mi s-a parut ciudat rau, pe urma m-am obisnuit.
Noapte buna, MONI
JANI, tu ce faci, esti ok? Mai intra si tu sa ne zici de Carla si de tine.

Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Buna dimineata! Haideti la o cafea matinala . Se vede ca a dormit Diana acasa ... nu?
ANDA hai ca poate de pe-acum mai baga nasul si Jani,ca pana acum a fost ocupata rau si cu campania electorala In rest nu stiu decat ca si-a schimbat id de mess .
INGRID cum a fost la concert?

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Mor de ras.Diana a venit sa imi ia temperatura,mi-a pus pe frunte termometrul DE JUCARIE si a declarat foarte serioasa: "TU AI ZECE KILOGRAME!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Vaaaaaiii .. Moni, ce sa inteleg? Ai slabit ?

blog

Mergi la inceput

DEEA ce faci te-ai trezit?
Io-s harnica rau azi,pus haine la spalat si apoi la uscat,gatit,facut conta, jucat cu Diana ... si pana diseara mai e Acum e dusa cu taica-su pe strand unde au vizitat menajeria circului: un elefant,tigru,maimute,serpi,camile,zebre etc. Zice husbandu' ca aratau destul de bine. O mai tine putin pe la hinte inainte de a se intoarce.
Iar ne-am certat azi ca tot isi baga in gura niste pensule si zicea ca ca ii face dintii la Diana de la Timisoara I-am zis de nu stiu cate ori sa nu mai bage in gura toate prostiile ,dar vezi sa nu asculte,tot un ciuda imi facea,asa ca i le-am confiscat si am mai luat-o si de urechi.Drept urmare da-i si zbiara,dupa care a venit la mine si a declarat : "VEAU SA TE IELT!" Evident ca voia sa o iert eu pe ea ,nu ea pe mine Si fiindca faceam pe suparata inca,s-a dus la taica-su si i-a cerut sa ii scoata mucii cu aspiratorul,dupa care a venit si mi-a spus.Eu tot suparata ... Atunci s-a pus si si-a strans de pe jos toate vasele de jucarie si le-a pus la loc (ii zisesem mai devreme sa si le stranga dar pauza ) Ma rog ,intr-un final m-am lasat iertata cand am vazut-o asa de dornica de impacare
Am plecat sa pap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Moni, ce scumpa e iubita mica ! Asa sa te tot lasi iertata

M-am trezit, da [:P]

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Helou,
Moni , Dia e ca si Clara , cand face ceva si ii spun vezi ca ma supar pe tine ! , a replica eu supar !, adica vezi Doamne se supara ea pe mine
Ingrid[/b] , sper sa apucam sa trecem , poate saptamana asta , dar stii ca nu promit nimic .

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Hello lume haideti la o cafea buna ,a doua pe ziua de azi.
A sosit Diana adormita ,dar s-a trezit cand am dezbracat-o si mi-a zis direct ca a vazut "cel mai mare elefant din lume" (asta e reclama ...) Acum e la nani,dar nu-i inca adormita ,nici dupa doua bibe mici cu iaurt ... Ca n-am mai pus-o la masa la cat era de adormita,ii dau cand se trezeste supa si felul doi.
Io m-am mai inmuiat un pic cu cheful de munca,dar oricum e buna cate-o zi d-asta nationala libera sa mai ajung la zi cu treburili
Hai ca dupa cafeaua asta poate imi revine forma.
Mai INGRID ca tot ziceai de memoria de elefant a Dianei mele: azi in timp ce se juca azi cu vasele de jucarie ma intreaba ca unde ii e ala mic cu care facea asa - si imi arata din maini cum ar spritzui.Avea ea mai demuult,din plastic imitatie de sticla cu solutie de curatat geamuri,era o miniatura cca 3 cm doar. Si ma pune sa i-o caut ,asa ca am cautat de m-a luat gaia prin toate pungile din debara si tot n-am dat de ea.Pana la urma am consolat-o cu trusa medicala,gasita pe-acolo ...

Mergi la inceput