PRIETENE FARA TITLU (21)
Raspunsuri - Pagina 7
monica70 spune:
ANAMARIA e de inteles de ce n-ai chef de nimic
Mami m-a sunat ca acum merge la votare si o duce si pe Diana ca asa i-a promis
,apoi mi-o aduce acasa. Si mi-a tinut teorie ca de ce nu merg la vot.Merge naiba,ca vorba aia eu cu cine votez? Cu tanti aia care i-a dat mingea Dianei? Sau cu un fost prof (de-o varsta cu mine) de la faculta pe care l-am vazut expus pe toate gardurile?
Mi se falfaie de toti,cand ma gandesc ca or sa ajunga sa isi arunce apa in bot reciproc, la TV in direct si astia ...
Eu am gasit 4 enciclopedii perfecte pentru Diana , pe net , dar m-ar mai costa si astea cca 200 lei
ma lefteresc cu totul,mai ales ca urmeaza pusul dintilor. Dar ce i-ar mai placea Dianei ca si Atlasul lumii mi-l tot cere sa se uite prin el ... Dar daca nu le comand,poate nu le mai gasesc,ca vad ca-s editii recente. ma mai gandesc.
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
LunaNoua spune:
Salutare !
Hai noroc si la mai mare !!!
Alinierea la pupat
Ingrid, Anda, Ursoaica 
Va pupicez, eu sunt cu musafiri si cu un Angeli de shieri ... si vorbim maine, poimane ![]()
blog
Ingrid S spune:
Ceau fetelor si multumesc de urari! 
Vad ca doar Ana si cu Moni au bantuit azi pe aici. Restul la vot? ![]()
Eu am citit din urma, ca n-am apucat azi-dimineatza si am vazut-o pe Ioana, mai desfacand niste beteala, mai cantand...e minunata! 
Moni, iti dau si eu un link, pt Diana, sa vada bradul, mi-am amintit ca am pus poze si filme mai demult in el, ca nu mai am nimic recent pe calculator.
http://s126.photobucket.com/albums/p102/Ingrid28_photo/?action=view¤t=PICT0035.jpg
Mai greu sa gasesti ce vrei la Ocico, nu stiu cine mai comercializeaza asa ceva. Desi calaretii aia erau scumpi (din linkul pus de tine), gandeste-te ca sunt mai mari, 1:20 la scara. Cumperi unul acum, peste o luna iar...si faci de o armata intrun an.
Eu am votat, sunt mai responsabila, plus ca in colegiul meu era o mutra pe care o stiu cat de cat. La partidul care il vroiam, evident.
AnaM, stiu ca nu ai chef de nimic.
Dar la Craciun trebuie sa te gandesti pt Clara si de ce nu, pentru mami tau. Eu cred ca te va ajuta Dumnezeu sa treci cu bine si peste hopul asta.
Cand vrei la noi, doar ma anunti, poti sa vii oricand. Eu va astept.
Azi am facut teatru cu Diana, iar am interpretat Scufita Rosie, i-am pus un batic pe cap si un cos in mana. Eu eram povestitorul, lupul si bunica. Invariabil, nu apuca sa intre in scena vanatorul, ca o rupe la fuga in bratele lui tati dupa clasicul: dar de ce ai gura asa de mare si dinti uriasi in ea? Nici nu mai asteapta s-o mananc..![]()
Tot putin mananca, dar poate ca-i ajunge, cine stie? Parca sunt mai linistita...
Am rezolvat cu ghetarul, mai raman mamutul si meduza. Asta da problema. Asta pt ca toti ati vorbit de cadouri pe aici...natural ca nu sunt singurele, dar sunt cele mai greu de gasit. 
Ma duc la o baie.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
Ingrid S spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LunaNoua Salutare ! Hai noroc si la mai mare !!! Alinierea la pupat Ingrid, Anda, Ursoaica ![]() Va pupicez, eu sunt cu musafiri si cu un Angeli de shieri ... si vorbim maine, poimane blog |
Da' un rom Havana n-ai vrea?
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
LunaNoua spune:
Acus mi-am dat seama ca am uitat sa pun si La multi ani-ul in mesajul anterir. La ce sa imi mai trebuiasca Havana .. nu vezi ca deja uit si de ce am intrat pe DC .... hac !!!
blog
monica70 spune:
Noi abia la 22,30 am intrat pe usa si dupa 3 ore de zbenguit la tobogane ,Diana a trecut direct in pat cu bibele de lapte.I-am citit doar o poveste,desi ar mai fi vrut,dar sunt cam ko si eu.A fost super fain,ne-am comadat si o "pizza romaneasca" taare buna,de-asta n-am mai mancat.
Ma pun sa descarc poze acum.
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
monica70 spune:
Gata si cu pozele,iar am facut mai mult de-o gramada.
Unde sunteti,v-a doborat romul Havana?
Io nu stiu ce fac,ca m-a pus zbenga sa beau acum un pahar de pepsi,sa vad cum mai adorm dupa el ...
monica70 spune:
ANDAAA la voi a venit moshu deja? Mama ce moaca avea
Gata cumparaturile?
INGRID figurina mai esti cu mamutul,ghetzarul si meduza ![]()
monica70 spune:
Daca tot m-am pepsizat si n-am somn sa va zic ce ne-am mai suparat azi.Cand sa imi caut hainele sa plecam pe Diana a apucat-o saritul in pat.Cum n-aveam chef sa o scot afara in frig gata transpirata,i-am zis sa inceteze.I-am zis odata,de doua ,de trei, de patru ori pana m-am enervat.Am zis gata,nu mai plecam nicaieri,s-a zis cu toboganul.Mi-am pus hainele la loc in dulap si m-am intors la PC.Atunci sa vedeti urlete si tras de mine,plangea cu lacrimi de crocodil.Am lasat-o sa se desfasoare vreo 5 minute,dupa care i-am zis ca daca isi cere iertare si trece la coltz cinci minute,poate plecam totusi.Asa ca mi-a tras un "NU MAI FAC MAMI" si s-a instalat la coltz pe cutia de detergent.A stat cuminte acolo pana m-am imbracat
S-a ridicat doar sa isi ia batista si sa isi sufle nasul,dupa care a trecut iar la loc
Pai ce mama naibii,ca numai cum vrea ea face! Si la plecare de la locul de joaca da-i si zbiara,nu i-au ajuns trei ore!!! A trebuit sa fuga sa mai bage doua ture de tobogan mare si inca doua de tobogan mic ,asta in timp ce toti eram deja afara pe hol la imbracat!
pisoi3 spune:
Buna fetele,
Am pus si eu un filmulet in drop, va zic repede ca sa nu uit, ca sunt ametita.
Azi am fost la Mos Nicolae la Cora, nu era puiul foarte convins sa se duca spre Père Nicolas dar pana la urma s-a dus si noi l-am filmat.![]()
Multumesc frumos pentru urari, urez si eu, la randul meu, La multi ani de Sfantul Andrei pentru DEEA, INGRID si URSULICA. Sa fiti sanatoase, fericite si numai bine sa va dea Dumnezeu!
, noapte buna, intru maine ca acum sunt super obosita.
Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com