PRIETENE FARA TITLU (21)
Raspunsuri - Pagina 6
monica70 spune:
Glumeam mai
Oricum nici io n-am mai lucrat nimic,am ascultat la rand toate melodiile lui Tudor Gheorghe de pe youtube si are cat cuprinde.O sa vina in decembrie in concert la Arad ,tare m-as duce
Am oprit acum ca nu pot face conta cu boxele aprinse ... din pacate. face galagie programul ... Doar daca il pun pe CD,dar trebuie sa il caut.Altadata ...
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
LunaNoua spune:
Moni, melodia asta este ? "In gradina lui Ion, toate pasarile dorm ... numai una n-aaaaaare sooooomn" 
blog
Ingrid S spune:
LA MULTI ANI DE SFANTUL ANDREI!! LA MULTI ANI FETELOR, URSU, DEEA, ANDA!!
Eu de diminetaza am fost trezita de mesaje, altfel, habar nu aveam. Tot uit de ziua asta...culmea!
Aseara copilul meu la 20,30 a trecut in lumea somnului. Si azi o sa procedez la fel. N-o mai culc si dupa 12 ore va dormi dusa. 
Deea, am vazut poza cu scrisoarea, Daria l-a desenat pe Bambi? Foarte frumos, sunt incantata! 
Moni, am vazut ca ai trecut la melodii vechi. Si mie imi place Tudor Gheorghe...nu l-am auzit de mult.
Diana ta tine minte tot, probabil stia unde ati pus batul ala..
, elefant o fi fost intro viata anterioara. Si eu am memorie, dar stau excelent cu aia de lunga durata, pe termen scurt uit si unde mi-am pus penseta..
Daniela, imi pare rau de micutz ca tot tuseste.
Laptele cica nu e indicat la boli de gat. Mai bine ceai cateva zile. Cu multa lamaie si miere.
Va las, azi o sa merg la Filarmonica cu Diana, pana atunci o sa vina niste rude pe la noi. Noroc ca bautura am in casa, stau sticlele nedesfacute cu lunile.
Apropo Moni, stii ca am intrebat-o pe Diana ce mananca animalele domestice? Nu stia ca oaia mananca iarba sau nutret...stie diferenta intre cele salbatice si domestice si unde traiesc fiecare, macar atat. In schimb, de meduze, caracatite, serpi...ehei, stie tot. Si tigri, preferatii ei si ai mei.
Deci, mai avem de invatat.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
monica70 spune:
Buna dimineata si la multi ani Andreelor : INGRID,DEEA,URSULINA,ANDA
INGRID pai eu mi-am dat seama ca nu stie Diana care-i treaba cand intr-o zi a vazut pe cineva smulgand iarba si ma tot intreba ce face,de ce,unde o duce etc.Si cand i-am zis ca o duce la iepuri sa o manance,a inceput sa se contrazica cu mine,ca nuu,ca iepurii mananca morcovi nu iarba
Asa ca vorba ta,trebuie lucrat,dar sa vedem cand
Acum e la mami inca, o culca si de amiaza acolo.A vrut Ghita sa o ia sa mearga sa viziteze menajeria pe strand - e alt circ,dar a zis mami ca e deja somnoroasa,s-a trezit la 7 azi.Asa ca o duce maine poate. Pe la 6 poate mergem la locul de joaca ala mare,ca vin catva aradence cu copiii,macar am cu cine ma intretine pana zburda Diana.
Deci pana atunci sunt prin zona,am papat,imi beau cafeaua si la conta cu mine.Ghita se duce la Ociko Piatza
Cica unde sa gaseasca el asa ceva,ca eu stiu cate randuri de mese si paturi asezate pe jos sunt? Stiu,sigur ca stiu ... zeci,sute de siruri
De-aia am si renuntat sa merg eu azi cum ma batea gandul,dar sper sa se iveasca o ocazie de ocazie
saptamanile urmatoare sa bantui pe-acolo.
DEEA
iar n-avusasi somn?
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
monica70 spune:
Fetelor stiti ce mi-am mai adus aminte acum ca aveam ca jocuri de constructie cand eram mica? Piesele erau din plastic,erau albe si aveau acoperisuri rosii.Daca puneai una peste alta ieseau si geamuri la cladiri ca asa erau decupate.Erau piese mari si piese mici.Cele mari aveau cca 5 cm latura,cele mici cca 2 cm. Si erau si cateva piese si mai mari,erau unite cate trei bucati mari.N-am mai vazut asa ceva de cand eram mica ... Si pe astea le foloseam si la jocul de-a vanzatoarea,piesele albe erau cartofi
,acoperisurile erau rosii
.Mama ce mai cantaream pe ele,imi facusem eu si un cantar-balantza ,evident.
Ana_m spune:
Hola ,
La multi ani Ingrid, Anda, Ursoaica si Deea !!!
Ce de Andree , pe aici .
Moni, in Germania vrea Diana ? Mai stii presimte ceva ![]()
Noi tot in casa nici nu am scos nasul afara , a ba da , vineri am fost plecata cu Clara toata ziua , in rest nu prea pot pleca pt ca pe mama nu o putem lasa singura acasa , si cum pe frate-miu il trimit la cursuri , stau eu acasa.
Acum doarme si in sf am si eu un moment de respiro , ca imediat iar vine cineva in vizita
si cum mama nu prea are chef de vorba eu trebuie sa ma intretin cu toti .
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
monica70 spune:
ANAMARIA ce sa faci,asta e,oricum e vremea in asa hal ca tot nu poti sta pe-afara cine stie cat cu Clara.Cum va mai jucati? Nicu vine incoa de sarbatori? Apropo de Clara si Germania
,noi avem o nepotica in Germania pe care o cheama Clara,dar Diana sigur nu la ea se referea,ca era micuta tare cand a fost ultima oara pe la noi.La a ta se referea,doar ca a incurcat tarile.
Ghita s-a intors cum a venit,nici urma de cowboy si indieni. O sa vorbesc cu tati sa merg cu el in pivnita,ca mai aveam la balcon intr-o lada ramasite de jucarii,poate din greseala or mai fi,ma gandesc ca in pivnita le-o fi dus.Din astia numai in pivnitele blocurilor ceausiste se mai pot gasi ,clar
.
monica70 spune:
Hai neamule la o cafea! Mmmmm ce bine miroase! Am nevoie ca inca vreo ora mai fac pe acte pana plecam.Am fost harnica ieri si azi 
ANAMARIA am uitat ce voiam sa te mai intreb,ce cadouri ai ochit de sarbatori pentru Clara?
monica70 spune:
Eu trebuie sa ii mai cumpar un set de curatenie, ca cel de anul trecut e bucati.Nu de alta ,dar sa invete sa isi stranga malaiul,orezul si alte cele, dupa ce le imprastie prin zona
A si de creta sa nu uit,daca tot avem tabla acum.
Ana_m spune:
Inca nu am ochit nimic . Am luat cadori de mos Nicolae, niste puzeluri , niste cuburi puzel , o caciulita haioasa si ceva dulciuri pe acolo . Restul cand vine si taica-su , ma mai gandesc eu pana atunci . Nu prea am chef de nimic. Parca nu am nici un chef sa vina craciunul anul asta , am asa un sentiment ciudat .......
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m