PRIETENE FARA TITLU (21)
Raspunsuri - Pagina 5
monica70 spune:
M-a pus naiba sa ii dau o pensula noua din aia mare de vopsit,sa o foloseasca pe post de maturica penrtu strans orezul si acum ma dispera cu intrebarile,ca de unde am cumparat-o,ca de la ce magazin,ca asta nu-i de jucarie? Ca nu se taie cu ea,nu? Si toot asa 
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
LunaNoua spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica70 M-a pus naiba sa ii dau o pensula noua din aia mare de vopsit,sa o foloseasca pe post de maturica penrtu strans orezul si acum ma dispera cu intrebarile,ca de unde am cumparat-o,ca de la ce magazin,ca asta nu-i de jucarie? Ca nu se taie cu ea,nu? Si toot asa ![]() MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006) "Rasul e o vacanta instant" www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank"> |
Hahahahaha
blog
monica70 spune:
DEEA si Diana mai face asa pe bebe,dar in cateva minute ii trece
N-a stat ea in brate nici cand era mica,darmite acum ...
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
monica70 spune:
DEEA asa face cu orice e nou,trebuie sa stie ea tot.
Vai ce m-a enervat azi.A inceput sa ceara ceva de sus din biblioteca si nu intelegeam ce naiba vrea,deja era nervoasaa,incepuse sa zbiere ca vrea aiaaaa ,pana m-am prins.Cumparase omul o trusa din aia chinezeasca cu atza,ace,foarfeci etc. si o depozitase deasupra cartilor pe un raft
Dupa aia a zis ca vrea batzul de la mos si mi-a aratat sus pe biblioteca cealalta!!! Am cautat si intradevar acolo era baztul de anul trecut,habar nu aveam ca e acolo ... De jos abia se vedea un pic dintr-o funditza,adica atat vedeam eu,dar ea e mai mica de inaltime,nu???
LunaNoua spune:
Nici Daria nu a stat in brate cand era mica. Dar acum a fost o prietena la noi cu un bebelus, si l-a tot studiat ce face, cum se stramba, cum plange .. si il imita
M-am bucurat eu mai mult, ca tare dor imi era de dragalit un bebe in brate
Ea s-a distrat ca a avut ce imita.
Am pus poza cu scrisoarea catre mosul
si o sa pun si poza cu inaripatul meu ![]()
blog
monica70 spune:
A venit mami si a luat-o iar pe Diana la ei.Mi-a zis ca aseara striga pe-acolo ca ea vrea sa mearga la Clara in Germania 
Si ca dupa ce i-a tras lui mami un picior in gura a zis ca lasa ca ii trece ca o da cu CLEMUTZA si ca "NU AM VLUT".
DEEA super scrisoarea,imi place mai ales oaia aia
Sau ala o fi Bambi
?
LunaNoua spune:
Mah ... nici o scrisoare nu stiti sa cititi 
Moni, oaia aia e Bambi, care e super-reusit, cum il vezi tu oaie ? Nu vezi ce picioare lungi are ? Si are si pete pe spate ... ooffff... Ursul lasa de dorit. E chestia aia roz, din cerculete, cu maini picioare deplasate...
Daniela... Dora ??? Hai mah ... o fi A-ul ala mai gras, dar eu cred ca totusi e A. L-a uitat pe I, v-am zis, si l-am pus dupaia, deasupra.
Vai, vai .. ca trebuie sa fac lectii de citire cu voi 

blog
monica70 spune:
DEEA uite o dedicatie pentru tine sa iti treaca supararea ![]()
monica70 spune:
Eu ascult melodii cu Tudor Gheorghe
.
Cele mai frumoase melodii patriotice,daca tot e ziua nationala poimaine
:
LunaNoua spune:
Hahaha, dar nu eram suparata
Acum am motive de urcat pe pereti. Ce-mi facusi mai Moni, cu pozele alea cu muntele !!! Mi-am amintit ca eu am o tona de muzilca folk .. dar nu ma apuc de ascultat, ca nu mai fac nimic ![]()
blog